FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 16 avg 2016, 15:42

TaRgEt_ je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Neka te ođe, insajderu budući. Reci nam nešto više o karakteru i temperamentu rodice, hoće li joj ovo bit prevelik zalogaj itd?

Prvo vidim odmah neke seljacke fore na racun sto je zensko odrasla je u Americi ima njihov mentalitet i sto je pro popisima to ce tako i biti, izrazito postuje tudje misljenje cijeni navijace i sve, jer i sama je krenula od toga. VD je svakako i mislim da je jako dobro rijesenje dok ne dodje stalni direktor. Nema kod nje javasluka, a Sarajevu ce jako dobro doci njene veze u FiFi i sire. Eto to je za pocetak od mene ;)
ocel vam vratit 20 hiljada pitaj je
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 16 avg 2016, 15:42

majke mi sve bolesnici na ovom forumu djevojka nije ni preuzela mjesto direktora a počela sranja i sprdnja j..o nas

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 avg 2016, 15:42

MCMXLVI je napisao/la:
Locust je napisao/la: Šteta što je bio najmanji igrač koji se ništa nije pitao.
:rol: :rol: Lik je bukvalno odgovoran za sve
Zato je i smijenjen, zato što većina navijača misli kao ti. Zato što veći igrači žele da tako mislimo.

Eto onda, ode Dino. Pošto je bio odgovoran za sve možemo početi da slavimo titule, grupe EL, **** materine.

LUUUUUUUUUDIIIIIIIILOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 16 avg 2016, 15:43

[/quote]
Red cašpije, red predostrožnosti, red euforije i tako to... :D[/quote]

Ma prvi put cujemo za zenu, ne znamo ni kako dođe ni bilo sta. Samo da je ne pocnu na avatar stavljati, zasad jedino na njoj sto valja je sto je zensko. :lol:[/quote]

Već je počela euforija. Strašno.[/quote]

Izvinjavam se na off-u ,kako mocan avatar kod brata @pitar bordo :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Jos jednom da pozelim puno srece novoj direktorici,e pa Sabrina dosli su najveci i najorganizovaniji klub sa armijom navijaca.Nadam se da cemo se zajedno radovati na kraju sezone i u narednim godinama.Puno zdravlja srece i pobjeda i trofeja :thumbup: :thumbup: :thumbup:
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 15:43

TaRgEt_ je napisao/la:
uNbx je napisao/la:
TaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Neka te ođe, insajderu budući. Reci nam nešto više o karakteru i temperamentu rodice, hoće li joj ovo bit prevelik zalogaj itd?

Prvo vidim odmah neke seljacke fore na racun sto je zensko odrasla je u Americi ima njihov mentalitet i sto je pro popisima to ce tako i biti, izrazito postuje tudje misljenje cijeni navijace i sve, jer i sama je krenula od toga. VD je svakako i mislim da je jako dobro rijesenje dok ne dodje stalni direktor. Nema kod nje javasluka, a Sarajevu ce jako dobro doci njene veze u FiFi i sire. Eto to je za pocetak od mene ;)
Hajde de, nadam se da je tako. :thumbup:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 16 avg 2016, 15:44

Majkl je napisao/la:
Red cašpije, red predostrožnosti, red euforije i tako to... :D[/quote]

Ma prvi put cujemo za zenu, ne znamo ni kako dođe ni bilo sta. Samo da je ne pocnu na avatar stavljati, zasad jedino na njoj sto valja je sto je zensko. :lol:[/quote]

Već je počela euforija. Strašno.[/quote]

Izvinjavam se na off-u ,kako mocan avatar kod brata @pitar bordo :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Jos jednom da pozelim puno srece novoj direktorici,e pa Sabrina dosli su najveci i najorganizovaniji klub sa armijom navijaca.Nadam se da cemo se zajedno radovati na kraju sezone i u narednim godinama.Puno zdravlja srece i pobjeda i trofeja :thumbup: :thumbup: :thumbup:[/quote]
ma ja neam rijeci za tebe majke mi svaka ti cast
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 16 avg 2016, 15:44

@hilmo ajd brate molim te riješi ovog gefufnu ba. Nit je navijač nit neki qrac, ustvari jest qrčina trollerska..

Sabrina sretno..

Vrijeme će pokazat da li si prava za tu poziciju. I moćno izgledaš

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 avg 2016, 15:45

Ali kako su je stručno gurnuli u limelight da se odmah što više smanji jačina činjenice da je IHTIJAREVIĆ imenovan za sportski segment. Bravo majstori, stranka je ponosna na vas. :salut:
Samo Saraj'vo.

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 16 avg 2016, 15:47

Ma i on je sminka samo tu, mislim da ce novi trener dovoditi i tjerat...
1946

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 15:47

Locust je napisao/la:
Zato je i smijenjen, zato što većina navijača misli kao ti. Zato što veći igrači žele da tako mislimo.

Eto onda, ode Dino. Pošto je bio odgovoran za sve možemo početi da slavimo titule, grupe EL, **** materine.

Ne budi smijesan, zna se dobro i za ostale pa jedva smo ovog lopova izbacili, borba se nastavlja!

Nista novo za Ihtijarevica, to je on vec od pocetka sezone.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 16 avg 2016, 15:47

Locust je napisao/la: Zato je i smijenjen, zato što većina navijača misli kao ti. Zato što veći igrači žele da tako mislimo.

hahahahah šta je nevin jel? :urnebes: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 avg 2016, 15:48

Allahami kod mene sunce bilo citav dan,i zasvira mobitel stize da je Dino otisao,u to na jednom se okrenu vrijeme iste sekunde ,evo grmi,samo sto nije kisa sastavila. :lol: :lol:

Predao se Dino ,koga ce sad Muminovic cuvati,osta covjek bez posla.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 16 avg 2016, 15:48

PitarBordo je napisao/la:Ali kako su je stručno gurnuli u limelight da se odmah što više smanji jačina činjenice da je IHTIJAREVIĆ imenovan za sportski segment. Bravo majstori, stranka je ponosna na vas. :salut:
:bow: :bow: :bow: Nešto najjače što su zeleno-plavo-crveni mogli ispišat na nogometnu scenu. Dobro su ispekli zanat. :bow:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 16 avg 2016, 15:48

PitarBordo je napisao/la:Ali kako su je stručno gurnuli u limelight da se odmah što više smanji jačina činjenice da je IHTIJAREVIĆ imenovan za sportski segment. Bravo majstori, stranka je ponosna na vas. :salut:
Yebo im Ihtijarevic mater, smokljo glupi. Koga on može dovesti? Ne zna se hljeba najesti.

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 16 avg 2016, 15:49

2/4 za sada. Jos elvir i edis.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 16 avg 2016, 15:49

DenchiNL je napisao/la:
Locust je napisao/la: Zato je i smijenjen, zato što većina navijača misli kao ti. Zato što veći igrači žele da tako mislimo.

hahahahah šta je nevin jel? :urnebes: :clap:
Ti si lud ili nepismen.

Naravno da nije nevin, klasični debil.

Ali je i manje odgovoran od pojedinaca koje sam nabrojao.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 16 avg 2016, 15:50

Dino, hvala ti za dobre stvari koje si uradio, bio je vakat da odes, nek ti je sretno u zivotu..
amorovski je napisao/la:
Sabrina sretno..

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 avg 2016, 15:51

mirzatele je napisao/la:Dino, hvala ti za dobre stvari koje si uradio, bio je vakat da odes, nek ti je sretno u zivotu..
amorovski je napisao/la:
Sabrina sretno..

+1
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 16 avg 2016, 15:52

uNbx je napisao/la:
:bow: :bow: :bow: Nešto najjače što su zeleno-plavo-crveni mogli ispišat na nogometnu scenu. Dobro su ispekli zanat. :bow:
Ne kontam zasto ste toliko iznenadjeni odlukom Ihtijarevica? Isti "strucnjak" nam je i doveo ove trenutne igrace, lafo on neki skaut.

Sabrina sretno! :salut:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 16 avg 2016, 15:52

Sabinho je napisao/la:
mirzatele je napisao/la:Dino, hvala ti za dobre stvari koje si uradio, bio je vakat da odes, nek ti je sretno u zivotu..
amorovski je napisao/la:
Sabrina sretno..

+1
+1

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.