Upravo ja htio da stavim ,bio si brži malosz21 je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Upravo ja htio da stavim ,bio si brži malosz21 je napisao/la:
Brzina je vrlina haahaŽeljooooo je napisao/la:Upravo ja htio da stavim ,bio si brži malosz21 je napisao/la:
ovim odličnim rezultatom mislim da smo uduplali posjetu u odnosu na ono kako su neki očekivaliBlueFamily je napisao/la:Čini mi se da niko nije spomeenuo do sad ono što je najbitnije.Mi ćemo prrolazom ako Bog Da u kasicu prasicu staviti jos 220k eura, što je van svakih očekivanja bilo kog od nas.Ali da mi završimoo ovaj posao u četvrtak.
nek ide ovim tempom remi-poraz-pobjedaZaLe98 je napisao/la:22.06. - Željezničar - Ferencvaros
25.06. - Borac - Željezničar
30.06. - Željezničar - Standard Liège
Ma popadat' će svi. Šanse za dobar rezultat u 3. utakmici nikakve.
Svaka Vam castIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]
sz21 je napisao/la:
Steta sto je Borac između ove dvije utakmice, ti prvi bodovi su jako vazni.ZaLe98 je napisao/la:22.06. - Željezničar - Ferencvaros
Super samo ekskluzive javlja nikad ne komentarise igru, igrace i ostaloFormat je napisao/la:Nema Supera danima
xZaLe98 je napisao/la:22.06. - Željezničar - Ferencvaros
Ipee je napisao/la:[youtube][/youtube]
Jedan od boljih video uredaka koje sam gledao kapa doleIpee je napisao/la:[youtube][/youtube]
sz21 je napisao/la:xZaLe98 je napisao/la:22.06. - Željezničar - Ferencvaros
x2
1x
cala je napisao/la:Koje su sanse da se tekma sa Borcem odgodi?
odmah na izvlačenju su naši tražili, predstavnik borca rekao ok može 26. nedjelja, ali izgleda na njihovo jsjednici rekli da ne že nam izaći u susret. vidjet ćemo u ponedjeljak šta će biticala je napisao/la:Koje su sanse da se tekma sa Borcem odgodi?
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, Google Adsense [Bot], Levin i 45 gostiju.