Jedino sto se bojim je to, da je zensko i da se nece moci nositi sa ovim ostalim azdajama, ali imas i zena koje su opasnije i pametnije nego muskarci tako, da mislim da je ona ovo zadnje

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
hocel ti mahnut rodicaTaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Neka te ođe, insajderu budući. Reci nam nešto više o karakteru i temperamentu rodice, hoće li joj ovo bit prevelik zalogaj itd?TaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Nece.uNbx je napisao/la:Neka te ođe, insajderu budući. Reci nam nešto više o karakteru i temperamentu rodice, hoće li joj ovo bit prevelik zalogaj itd?TaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Google je cudoOsmanhodzicBuco je napisao/la:Odakle vam ove slike ?
franklampard8 je napisao/la:Volim je.Gefufna je napisao/la:Sretno, direktorice. Majkl Phelps i Majkl Jordan u ispijanju loseg alkohola.Majkl je napisao/la:I puno srece novoj direktorici.
Ispravno zboris, u nekom smislu vec ima veza sa ekipom.miky_hz je napisao/la:Ova cura nece imati veze sa ekipom u tom smislu i to je samo po sebi plus
Locust je napisao/la: Šteta što je bio najmanji igrač koji se ništa nije pitao.
uNbx je napisao/la:Neka te ođe, insajderu budući. Reci nam nešto više o karakteru i temperamentu rodice, hoće li joj ovo bit prevelik zalogaj itd?TaRgEt_ je napisao/la:Moja prva rodica postade vam direktorica, e neka vam je sa srecom ono najiskrenije drago mi je zbog nje a i zbog vas sto Dinu otjeraste.
Kusturicu samo na stolici mogu iznijeti iz kluba. Ne ide taj drugacije. Ili da doceka penziju. Kakav je to beskorisni uhljeb. Dok ovog drugog treba nogama sutati iz kluba.Locust je napisao/la:Eto ode nam Dino, žrtveno janje.
Šteta što je bio najmanji igrač koji se ništa nije pitao.
Kad odu Kusturica i Kantardžić to je nešto.
Do tada je sve mazanje očiju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.