FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ma pod hitno treba renovirati sve, nove majicr i salove, plus neke stvari koje su dio zivota, tzv. neka sica ... klub ne smije ovo propustit, ne smije!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Službeni sajt mađarskog velikana navodi da će njihovi navijači biti smješteni na sjevernoj tribini našeg najvećeg stadiona. Ulaznice za navijače Ferencvaroši se mogu kupiti samo u klupskim prostorijama i to po cijeni od 10 eura.
Još uvijek nije poznato koliki će broj navijača iz Mađarske biti prisutan na Koševu, a prema najavama moglo bi ih biti oko 1.000.
Dakle, stižu nam gosti i to izgleda u finom broju, 1.000 x 20 KM, fina cifra
Još uvijek nije poznato koliki će broj navijača iz Mađarske biti prisutan na Koševu, a prema najavama moglo bi ih biti oko 1.000.
Dakle, stižu nam gosti i to izgleda u finom broju, 1.000 x 20 KM, fina cifra

Prvo da te pitam ovo za TV prenos..jel se zaebavaš ili ti noge smrde.Prvo lakše je navijaču Želje iz SLO,Austrije pa i čitave Zapadne Europe doći na tekmu nego npr.nekom navijaču Želje iz Krajine ,a ima ih i te kako.Drugo i osnovno,samo manijaci iz SA koje broji 600 000-700 000 stanovnika treba i u ponoć da nakupe 30 000 navijača u europskoj tekmi...ako ste vi spali da raju zbog TV prenosa tjerate da dođu na stadion,a ne zbog strasti,želje,navijanja,i svega ostalog što nosi ovakva tekmama p iš a j ti to....nemoj da se nađe ko uvrijeđen ali to vam je tako..Valter je napisao/la:1. Čitam ovdje neki spominju tamo neki Standard pa me interesuje kad to prođosmo Ferenc, nešto nisam upratio.
2. Nedavno sam to napisao a sada moram da ponovim. Ovakvu utakmicu imaš jednom ili ni jednom u toku godine (nadam se ove godine i više). Cijena ulaznica protiv Ferencvaroša mora biti 8 KM jug (6 KM za članove), 12 KM istok (10 KM za članove) i 15 KM sjever (12 KM za članove). Ako su komšije mogle imati cca. 5 KM skuplje karte i imati odlično popunjen stadion, ne vidim što nebi mogli i mi. Stalno spominjemo neke akcije da se klubu pomogne, pa evo najboljeg načina da se to uradi. Ako neko smatra da je ovo skupo onda nemojte više palamuditi o načinu kako klubu finansijski pomoći. Da zaradrimo 150.000-200.000 KM od ulaznica na ovoj utakmici i ako se aBd plasiramo dalje, ne moramo Kvesu prodati za sitne pare pa ako treba neka onda ide kao slobodan igrač.
3. TV prenos ne bi smio biti za BiH, samo vani. A oni koji bi zbog toga bili eventualno "pogođeni" neka im na prvom mjestu prije svega bude zarada kluba.
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA.
- bistrikboy
- Kontakt:
Nadam se da ce uprava imati sluha za raju i ponoviti cijene kao protiv onih kloceva sa Malte.Zaradice svakako ako prođemo ali prije toga neka bude dernek na nas nacin! 
Vezano za TV prenos Alihodzic rece da ce biti.

Vezano za TV prenos Alihodzic rece da ce biti.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Jel neko možda zna ima li dresova u shopu u XL veličini? Stari hoće da ga obskrbim dok je još tu. 
usput, Bajram Šerif Mubarek Olsun plava braćo i sestre.

Kako moze nekome iz Slovnije ili Austrije biti lakse doci u Sarajevo samo radi utakmice, nego nekome iz Krajine ? 

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 jul 2015, 20:26, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Rekose momci nit ima dresova, niti majica, niti bilo cega nazalost
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- bistrikboy
- Kontakt:
Svaki dan dobiju nesto dresova,uglavnom mozes naci.Ostatak ponude je bas los,nazalost.Fustang je napisao/la:Jel neko možda zna ima li dresova u shopu u XL veličini? Stari hoće da ga obskrbim dok je još tu.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Da nam je kako iskoristit ovu euforiju da se pojačamo bar za jednog igrača. Po mogučnosti desnog beka ili defanzivnog veznog.
Nece ni biti, utakmica je u cetvrtak, a sad je bajram i ide vikend, tek u ponedjeljak ako naruce nece doci za najmanje sedmicu.
Ne lozite se pogresno nece se do utakmice prodati Bog zna neka velika cifra godisnjih/clanskih, niti ce fan shop raditi punom parom sve i da je pun.
Ne lozite se pogresno nece se do utakmice prodati Bog zna neka velika cifra godisnjih/clanskih, niti ce fan shop raditi punom parom sve i da je pun.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ma dresova na za lijeka nema... Ja htio naruciti sa natpisom, pa makar da ima neki tu izlozen da probas i da mozes naruciti, ma jok...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
220 iz prvog kola, 220 sad iz drugog i ako Bog da minimum 220 za trece kole manje vise uz ulaznice to je vec nekih 1.5 miliona kesa haman jedan godisnji budjet.BlueFamily je napisao/la:Čini mi se da niko nije spomeenuo do sad ono što je najbitnije.Mi ćemo prrolazom ako Bog Da u kasicu prasicu staviti jos 220k eura, što je van svakih očekivanja bilo kog od nas.Ali da mi završimoo ovaj posao u četvrtak.
Ako grijesim neka me neko ispravi.. Uglavnom sto se para tice sasvim solidno.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Naši iz kluba moraju iskoristiti ovu euforiju što vlada među navijačima, agresivan marketing pred tekmu je pod moranje, pozivanje simpatizera na kupovinu članskih, godišnjih, dresova itd, a delirijum bi bio da pred tekmu objave i za nekog sponzora, može i generalnog što se mene tice
Moje je mišljenje da moramo dovesti još bar 2 pojacanja za ligu..

Moje je mišljenje da moramo dovesti još bar 2 pojacanja za ligu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
- savatihotece
- Kontakt:
Danas mi neko napisa da je utakmica u 18h. jel to stvarno tako. Moram bježat sa posla.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
digitron ipak kaže da griješiš za više od 200.000 hiljada marakazeljocity je napisao/la:220 iz prvog kola, 220 sad iz drugog i ako Bog da minimum 220 za trece kole manje vise uz ulaznice to je vec nekih 1.5 miliona kesa haman jedan godisnji budjet.BlueFamily je napisao/la:Čini mi se da niko nije spomeenuo do sad ono što je najbitnije.Mi ćemo prrolazom ako Bog Da u kasicu prasicu staviti jos 220k eura, što je van svakih očekivanja bilo kog od nas.Ali da mi završimoo ovaj posao u četvrtak.
Ako grijesim neka me neko ispravi.. Uglavnom sto se para tice sasvim solidno.

- JoseMourinho
- Kontakt:
da tada je tekmasavatihotece je napisao/la:Danas mi neko napisa da je utakmica u 18h. jel to stvarno tako. Moram bježat sa posla.

- savatihotece
- Kontakt:
A jbt po najvećoj vrućini i sparini. Al hajd šta je tu je. Vidimo se u lavoru.JoseMourinho je napisao/la:da tada je tekmasavatihotece je napisao/la:Danas mi neko napisa da je utakmica u 18h. jel to stvarno tako. Moram bježat sa posla.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
22.06. - Željezničar - Ferencvaros
25.06. - Borac - Željezničar
30.06. - Željezničar - Standard Liège
Ma popadat' će svi. Šanse za dobar rezultat u 3. utakmici nikakve.
25.06. - Borac - Željezničar
30.06. - Željezničar - Standard Liège
Ma popadat' će svi. Šanse za dobar rezultat u 3. utakmici nikakve.
Evo ne znam..
Sad sam bio sa Gredicem i reče mi da će važiti karte od hajduka u četvrtak
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
gavran je napisao/la:Sad sam bio sa Gredicem i reče mi da će važiti karte od hajduka u četvrtak

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, itatabisine, legendarnadruga i 159 gostiju.