Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Teveza u GOSK Gabelu i rijesen problem.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa naravno da se iznenađenja dese s vremena na vrijeme niti jedna ekipa nije pretplaćena na pobjedeBosniacum Lilium je napisao/la:halo ba frajeru, nemoj mi tu nekih sifri nhf, jesi ti sta ti jeAlucard je napisao/la:Ja sam stručnjak koji gleda činjenice a na koje ti očito nemaš odgovora jer i sam znaš da se protiv činjenica ne može. Kakve veze novac ovdje ima i ko ga je uopšte spomenuo? Ti izgleda voliš stavljati riječi drugima u ustaBosniacum Lilium je napisao/la:ti si strucnjak koji samo gleda papirako je neki tim funtu skuplji znaci da je i bolji
![]()
![]()
prosle sezone npr Stoke pokorio liverpool i sl.
smijesno je to sto dijelis na te neke klase, Boze me sacuvaj!!
![]()
![]()
a to u vezi tih klasa i podjela, to postoji od početka fudbala kao igre i ako je tebi to smiješno i ako su tebi svi unutar neke lige isti onda ne možemo komunicirati normalno ili na visokom nivou. nhf
mainz pobijedi bayerna, stoke liverpoola, kakve bolan klase, to je fudbal, lopta je okrugla jarane ako nisi znao, ti po nekim formulama mjeris ekipe i fudbal, ajd vozdrica kralju

- el-fighter
- Kontakt:
Cestitke Dijamantu na pogotku. Danas najbolji igrac na terenu, izdominirao tekmu. Razigravao svoje suigrace, prekidao akcije, postigao pogodak, igrao veoma dobro.
oooooooooo Eeeedin Dzeeekoooooooooo oooooooooo
oooooooooo Eeeedin Dzeeekoooooooooo oooooooooo
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Principatus
- Kontakt:
Stvarno sjajno. Nemogu docekati mec protiv Bijelorusije.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
odavno me nije ovako odusevio , svaka cast majstore , ipak nije mala stvar da se ime jednog bosanca cuje u kolijevci nogometa na svim stadionima . Veliku reklamu pravi . Svaka ti cast majstore !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
dobra utakmica Džeke
dvije utakmice dva gola, mislim da će harat!

dvije utakmice dva gola, mislim da će harat!
Nil Satis Nisi Optimum
Mora biti . MAN OF THE MATCH !
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Džekan izdominirao Bolton, navijaci samo njemu pjevaju jer nemaju kome drugo
ovo ce biti njegova sezona, oko 20 golova ocekujem i da ga malo više upošljavaju....šteta je ne iskoristiti ga i ne upregnuti ga, kad je to mašina za golove.

Da je cekao loptu od silve , nikad ga nebi zabio...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Sjajna partija Edina. Bilo bi lijepo i pravedno kada bi on bio igrač utakmice, zaslužio je to.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
svaka cast za dzeku, sjajna partija !! odma sam prestao gledati tekmu cim je izasao...
i moram se zahvaliti forumasu @scof1eld koji je dao link od sport kluba i na kojem sam gledao mec bez problema...
i moram se zahvaliti forumasu @scof1eld koji je dao link od sport kluba i na kojem sam gledao mec bez problema...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Svaka čast kralju, očekujem bar 9 ocjenu 

pobjeda Citya u gostima,stvarno su dobro igrali..Dzeko dolican,svoju odlicnu partiju krunisao je lijepim golom,pobjedonosnim...svaka cast!
Evo Dzeko dobio 8.0 za današnju tekmu.
Kao i Silva i Milner.

Kao i Silva i Milner.

Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."
M. Selimovic - Tvrdjava
M. Selimovic - Tvrdjava
Po mom misljenju Dzeko je igrac utakmice,zaista je bio fantastican u ovoj utakmici! Ako ode Tevez on ce biti glavni igrac Citya...
Najbolja utakmica Edina u dresu Man city,,, svaka cast,, najbolji napadac 

Odlična partija krunisana lijepim golom. Mislim da će za koji minut opet osvanuti na naslovnici mfc.co.uk
Jedva čekam da ga vidim u Minsku!
oooo Edin Džekoo

oooo Edin Džekoo

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
jel' to goal.com?teodolit je napisao/la:Evo Dzeko dobio 8.0 za današnju tekmu.![]()
Kao i Silva i Milner.

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nadam se da ce Mancini uvidit da mu nisu nijednu loptu namjestili...u stvari ne daju mu ali su mogli par puta(Silva, Aguero), s druge strane Dzeko namjestio Agueru dvije 100% prilike....da je obratno Dzeko bi oba dao.
Uglavnom svaka cast, lagano postaje najkorisniji igrac City-a.
Uglavnom svaka cast, lagano postaje najkorisniji igrac City-a.