FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

LaBombonera88
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la LaBombonera88 » 16 maj 2023, 08:18

FKBilder je napisao/la:
16 maj 2023, 00:38
Imal se gdje pogledat gol Jusica.
Ima na YouTube ukucaj samo Sloboda - Siroki, ima kratki pregled sa prilikama i golovima.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 16 maj 2023, 08:19

Jahin sindrom postenja izgleda ce ostati duboko okorijenjen u klub i svakog narednog trenera 😂

“Ja otkad sam došao radim pošteno i moralo se to negdje vratiti...”, kazao je Pranjić.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 16 maj 2023, 08:52

Beduin je napisao/la:
16 maj 2023, 08:19
Jahin sindrom postenja izgleda ce ostati duboko okorijenjen u klub i svakog narednog trenera 😂

“Ja otkad sam došao radim pošteno i moralo se to negdje vratiti...”, kazao je Pranjić.
Saće se Jaha odnekle javit i reći da to što se vratilo je njegovo ustvari :D
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 16 maj 2023, 09:24

Moralo se vratiti kada pokušaš da napadneš go protivnika, kada pokušaš da šutneš u okvir gola.
A ono zatvori se, pa ako predeš centar terena, možda i bude nešto
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 maj 2023, 09:30

Pranjić ima to nešto, treba ga pustiti da radi.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 16 maj 2023, 09:34

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
16 maj 2023, 08:52
Beduin je napisao/la:
16 maj 2023, 08:19

Saće se Jaha odnekle javit i reći da to što se vratilo je njegovo ustvari :D

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 16 maj 2023, 09:35

Kako ode sa klupe publika se vrati na Tusanj

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2023, 10:41

Vazda bilo, ljudi su zeljni nesto novo da se desava.....Pranjic je ime u svijetu fudbala bez obzira sto je pocetnik u ovom rangu takmicenja....skroman, ponizan i skroz vedar lik.....malo sam poslusao onog Dudica, koji ljakse u mp3....jos frajer trazio 20k sa pomocnicima da dodje kod nas.....Jaha je lik bez karme, covjeku zelim sve najbolje ali on nije trener za Slobode kao sto je i ova uprava zalutala u svijet fudbala......jucer Pranjic iz ocaja baca Suberta i Jusu u napad, kad smo dali gol covjek se hvata za glavu, ja isto nisam vjerovao sta Jusa uradi :tokralju: :tokralju:.....ne znam da li bi ono vise mogao podnijeti.....nek Zelju rijese kako znaju i umiju jos u prvom poluvremenu....iskreno ne znam kako ih vise nije sramota pojavljivati se u lozi....valjda ovo izadje sve na dobro....svi jos imaju neku racunicu.
🔴⚫️

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2023, 10:43

Onakav gol stoper daje vjerovatno jednom u karijeri. Da ga ne znam pomislio bi da je napadac. U onoj situaciji 90% igraca bi sutnulo direktno u golmana
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 16 maj 2023, 10:52

DamirT je napisao/la:
16 maj 2023, 10:43
Onakav gol stoper daje vjerovatno jednom u karijeri. Da ga ne znam pomislio bi da je napadac. U onoj situaciji 90% igraca bi sutnulo direktno u golmana
Jusa je bio u omladinskim selekcijama napadac :)
🔴⚫️

montolivo18
Kontakt:

Post Postao/la montolivo18 » 16 maj 2023, 11:06

Amer Ordagić je bio jučer na sjeveru. Nadam se da je vrijeme za povratak. :zviz:

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 16 maj 2023, 11:09

montolivo18 je napisao/la:
16 maj 2023, 11:06
Amer Ordagić je bio jučer na sjeveru. Nadam se da je vrijeme za povratak. :zviz:
:thumbup: :kafa:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

Saltboy075
Kontakt:

Post Postao/la Saltboy075 » 16 maj 2023, 11:10

Ponosan sam na svoju Slobodu,i na navijace koji su dosli po kisi i to u radni dan da pruze podrsku nasoj Slobodi!
Dosta mi je vise demagogije drugih frakcija kao ima vise svijeta u kaficu nego fukara itd.
Halo ljudi mi se borimo za opstanak i oppet svijet dodje na Tusanj,cinj3nica j3 da smo svi rasuti po svijetu i da bi nas bilo vise da nij3 svijet otisao,radio jucer,neki se zasitili al ponosan sam na nase Tuzlake,jest uprava je kazastrofa al otici ce i oni abd.

Samo SLOBODA ❤🖤🖤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 maj 2023, 11:14

Saltboy075 je napisao/la:
16 maj 2023, 11:10
Ponosan sam na svoju Slobodu,i na navijace koji su dosli po kisi i to u radni dan da pruze podrsku nasoj Slobodi!
Dosta mi je vise demagogije drugih frakcija kao ima vise svijeta u kaficu nego fukara itd.
Halo ljudi mi se borimo za opstanak i oppet svijet dodje na Tusanj,cinj3nica j3 da smo svi rasuti po svijetu i da bi nas bilo vise da nij3 svijet otisao,radio jucer,neki se zasitili al ponosan sam na nase Tuzlake,jest uprava je kazastrofa al otici ce i oni abd.

Samo SLOBODA ❤🖤🖤
Ma i Fukara je jucer bio sasvim pristojan broj. Ni ove navijacke grupe sto se busaju da su najvece u drzavi i slicno, nemaju vise najvatrenijih navijaca na utakmicama. Vidio bi njih da im se klub bori za ostanak koliko bi ih bilo.

Jos smo do jucer zadnji bili, a bili smo sigurno top 5 u ligi po posjeti. Do ostanka aBd i odlaska uprave :pray:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 maj 2023, 11:17

Evo i mene napokon. Propustio sam sve jučer, ni na TV prijenos nisam stigao. Možda je tako i najbolje za mene ispalo. Ono bi mi jučer donijelo velike srčane probleme :P

Svaka čast svima jučer na terenu, klupi i tribinama... :ljepota:

Idemo dalje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Saltboy075
Kontakt:

Post Postao/la Saltboy075 » 16 maj 2023, 11:18

DamirT je napisao/la:
16 maj 2023, 11:14
Saltboy075 je napisao/la:
16 maj 2023, 11:10

Samo SLOBODA ❤🖤🖤
Ma i Fukara je jucer bio sasvim pristojan broj. Ni ove navijacke grupe sto se busaju da su najvece u drzavi i slicno, nemaju vise najvatrenijih navijaca na utakmicama. Vidio bi njih da im se klub bori za ostanak koliko bi ih bilo.

Jos smo do jucer zadnji bili, a bili smo sigurno top 5 u ligi po posjeti. Do ostanka aBd i odlaska uprave :pray:
Uvijek smo bili u vrhu sto se tice posjete itd.Mi da se borimo za titulu onda bi Tusanj bio mal za nasu Slobodu.Jednostavno mi zasluzujemo biti u ovoj ligi iz 1000 razloga,abd doci ce i titula,i kup u sve sto sljeduje vjerujem u neke ljude koji otjerati ove ostaplere iz kluba i neznalice igraju se sa imenom Slobode 30 godina!!

Sunderland
Kontakt:

Post Postao/la Sunderland » 16 maj 2023, 11:20

Sky9 je napisao/la:
16 maj 2023, 11:17
Evo i mene napokon. Propustio sam sve jučer, ni na TV prijenos nisam stigao. Možda je tako i najbolje za mene ispalo. Ono bi mi jučer donijelo velike srčane probleme :P

Idemo dalje...
Može se riknuti od ovog samo da znaš, riknuti 😁
Sloboda je moja nacija

Kolutsudzuke
Kontakt:

Post Postao/la Kolutsudzuke » 16 maj 2023, 11:22

Napokon da ovaku pobjedu ostvarimo. Vjerovo sam nekako da bi ga mogli zabit na kraju i eto na srecu i jesmo. Teska ce borba bit, jos nista nije ni blizu gotovo. Svaka cast svima sto su dosli i svaka cast igracima pokazali su da zele i to je nama navijacima najvaznije. Nadam se samo da ce ljudi u i oko kluba pocet radit ozbiljan posao, jer sa ovim klubom i ovim navijacima se cuda mogu pratiti!
RIP PROBISVJET

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 16 maj 2023, 11:30

Sunderland je napisao/la:
16 maj 2023, 11:20
Sky9 je napisao/la:
16 maj 2023, 11:17

Idemo dalje...
Može se riknuti od ovog samo da znaš, riknuti 😁
Ma gdje ne može, 2012. kad smo ispali sam bio blizu toga jbt...

Eto tako mi se sve jučer izdešavalo da nisam stigao pogledati ni snimak na TV-u. Danas ću tek pogledati. Stvarno nema smisla u ponedjeljak, i to u 5 igrati, ali možda je ovo timu i odgovaralo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 16 maj 2023, 11:46

DamirT je napisao/la:
16 maj 2023, 10:43
Tacnoo, Jusaaa je jedno vrijeme bio van forme imao je nekih gresaka, znate da smo ga kritikovali, ali ono juce je bilo da mu se zaboravi svaka pogreska koju je ikad napravio...đ
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.