FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- corleone87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Prvo da rijesimo Ferenc pa onda Standard,vidim vec pojedinci skidaju gace..Po meni Standard nije nista bolji od Ferenca..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- TarikCopra
- Kontakt:
Kada ce se poceti karte prodavati za Željezničar protiv Ferencvarosa?
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
baho se uvijek trudio da navija za nas u ovakvim utakmicama i neko sa strane ko ne zna, realno ne može skontati da ne navija. tu je uvijek bio profesionalan iako ga ja nikad nisam volio (i ne samo zato što je pitar).benya99 je napisao/la:
1:37:00 Naruži Baho zelene što u nevakat igraju petom, al dobar je, trudio se da navija za nas...
i našla su raja još jednu paralelu sa zubandanom, simpatičniju od svih navedenih

a ova klocina dilaver nek' jede ****, svi naši igrači i trener su svi rekli da je samo prvo poluvrijeme i da ništa nije gotovo...a što se slavlja na samoj utakmici tiče šta bi trebalo, da plaču što su pobijedili izvan svih očekivanja?
On kad izadje na puno kosevo onda ce vidjeti zasto su se nasi onako radovali.ChWilla je napisao/la:baho se uvijek trudio da navija za nas u ovakvim utakmicama i neko sa strane ko ne zna, realno ne može skontati da ne navija. tu je uvijek bio profesionalan iako ga ja nikad nisam volio (i ne samo zato što je pitar).benya99 je napisao/la:
1:37:00 Naruži Baho zelene što u nevakat igraju petom, al dobar je, trudio se da navija za nas...
i našla su raja još jednu paralelu sa zubandanom, simpatičniju od svih navedenihlopta ulazi u gol, i njihov stoper pada na koljena isto kao ono "plače alen avdić"...
![]()
![]()
a ova klocina dilaver nek' jede ****, svi naši igrači i trener su svi rekli da je samo prvo poluvrijeme i da ništa nije gotovo...a što se slavlja na samoj utakmici tiče šta bi trebalo, da plaču što su pobijedili izvan svih očekivanja?

- TarikCopra
- Kontakt:
Tacno, Standard nije nista bolji od Ferenc-a... Zivim blizu Belgije i pratim 'im ligu. Nisu bas najbolji bili ove sezone, imaju nekoliko dobri igraca (talentovani) Ne smije se Zeljo prepasti!corleone87 je napisao/la:Prvo da rijesimo Ferenc pa onda Standard,vidim vec pojedinci skidaju gace..Po meni Standard nije nista bolji od Ferenca..
Sparta Rotterdam / FK Zeljeznicar <3
Dilaver, poznatiji kao "utakNica" 

- bistrikboy
- Kontakt:
Ma ugodnije je Bahu uvijek bilo slusati nego onu beogradsku krestalicu.Cuj malog Beganovica uzvikivao "zubandan" cak se i vidi na snimku,ova djeca nisu normalna.Živimo Željezničar!ChWilla je napisao/la:baho se uvijek trudio da navija za nas u ovakvim utakmicama i neko sa strane ko ne zna, realno ne može skontati da ne navija. tu je uvijek bio profesionalan iako ga ja nikad nisam volio (i ne samo zato što je pitar).benya99 je napisao/la:
i našla su raja još jednu paralelu sa zubandanom, simpatičniju od svih navedenihlopta ulazi u gol, i njihov stoper pada na koljena isto kao ono "plače alen avdić"...
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Hvala Ti Bože što navijam za pravi klub.
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
- corleone87
- Kontakt:
Moj predlog je i da Manijaci probaju izraditi neke plakate da se polijepe po gradu za Ferenc kao i klub..Hadison mora da kljuca slijedeci cetvrtak.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
drugari nama predstoji jos jedno poluvrijeme koje moramo odigrati dobro kao sinoc, ako ne i bolje da bi dosli u poziciju da pricamo o Standardu.
ne volim euforiju jer ona zna biti pogubna. trebamo biti maksimalno mirni i fokusirani na ono sto nam slijedi a to je revans s madjarima.
mislim da cemo se na Kosevu morati dodatno napeti u odnosu na sinoc bez obzira sto igramo kuci. pokazali smo da znamo i mozemo a iduce sedmice cemo morati to ponoviti.
ne smije nam se desiti situacija kao protiv maltezana u revansu a tome moze doprinijeti samo pretjerana euforija i neko furanje. revans ce biti tezi i na to moramo biti spremni.
ne volim euforiju jer ona zna biti pogubna. trebamo biti maksimalno mirni i fokusirani na ono sto nam slijedi a to je revans s madjarima.
mislim da cemo se na Kosevu morati dodatno napeti u odnosu na sinoc bez obzira sto igramo kuci. pokazali smo da znamo i mozemo a iduce sedmice cemo morati to ponoviti.
ne smije nam se desiti situacija kao protiv maltezana u revansu a tome moze doprinijeti samo pretjerana euforija i neko furanje. revans ce biti tezi i na to moramo biti spremni.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
ma neuporediva je to situacija. pred balzan je bila totalna mrtvaja na svim frontovima, svi su mislima već bili u drugom pretkolu. ovdje je svima jasno da su ovi i dalje mnogo jači od nas i da se moramo napeti još jednom k'o žabe da prođemo.
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Ljudi rade li sutra članske, i da li su došli dresovi?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Koliko treba vremena da se napravi clanska?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Familijoooo plavaa BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Ovo mi je definitivno možda i najdraža generacija Želje, puni ponosa i sreće pored onako hrabre igre prišli su nama te iz sveg glasa otpjevali sve i jednu pjesmu.. "Dunavom brodovi plovee"
Ušao samo na kratko da vas pozdravim, prelijepo je sinoć bilo a i stari mi sad govori za navijanje: "Znaš ti da ja to ne znam razlikovati ali himnu sam Bogami prepozn'o"
Trenutak kada ga je Beganović zabio, od sreće se samo okrećeš oko sebe ne znaš šta ćeš sa sobom, kreneš lijevo pa desno nakon čega se zapitaš "gdje ću ja", osvrneš se malo oko sebe i primjetiš da je kod sviju ista situacija, svi smo mi isti
Evo kako je to otprilike izgledalo

Ovo mi je definitivno možda i najdraža generacija Želje, puni ponosa i sreće pored onako hrabre igre prišli su nama te iz sveg glasa otpjevali sve i jednu pjesmu.. "Dunavom brodovi plovee"

Ušao samo na kratko da vas pozdravim, prelijepo je sinoć bilo a i stari mi sad govori za navijanje: "Znaš ti da ja to ne znam razlikovati ali himnu sam Bogami prepozn'o"

Trenutak kada ga je Beganović zabio, od sreće se samo okrećeš oko sebe ne znaš šta ćeš sa sobom, kreneš lijevo pa desno nakon čega se zapitaš "gdje ću ja", osvrneš se malo oko sebe i primjetiš da je kod sviju ista situacija, svi smo mi isti

Evo kako je to otprilike izgledalo

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ja uvijek volim lakšeg protivnika nego težeg, bez obzira na atraktivnost. Jest' manje para, ali samo je rezultat bitan, a vala protiv Standarda se imamo čemu nadati, nije da nemamo šansi. Nije ni Standard k'o što je nekad bio.
Kako god, rezultat u slijedećoj utakmici koja će sigurno biti teža nego ona jučer je najvažniji, a vjerujem da ni ogromna podrška neće izostati.
Da mi prodjemo ovo pa šta Bog da onda.
(Nikad nisam bila ovako optimistična.
)
Kako god, rezultat u slijedećoj utakmici koja će sigurno biti teža nego ona jučer je najvažniji, a vjerujem da ni ogromna podrška neće izostati.
Da mi prodjemo ovo pa šta Bog da onda.

(Nikad nisam bila ovako optimistična.

Prvo da čestitiam Bajram svima koji slave. Bajram Šerif Mubarek Olsun,od srca vam svima želim sve najbolje. Kao drugo malo ću da se osvrnem na sinočnju utakmicu. Taktički zrelo,imamo koncept igre i glavu i rep. Fino je Oda sve posložio. Ne smijemo se ni malo opustiti pred revanš,nego moramo imati isti pristup utakmici ukoliko želimo da prođemo. Stara kineska poslovica kaže da se most ne prelazi dok se ne dođe do njega pa tako o Standardu ćemo naknadno. Takođe mislim da su ovi momci zaslužili da u revanšu imaju podršku od makar 20.000 navijača.
Revans je u 18. h po velikoj sparini, nadam se da to nece utjecati na posjetu a i na igrace. Jos kad krene utakmica i nervoza.
Samo pamet u glavu strpljivo i hrabro mađari su ti koji moraju da napdnu i da se otovre, siguran sam da ce Oda da im obrati paznju na greske i posebnu takticku spremi.
Kao jucer jedna prava sansa da se ukaze i da ih ovjerimo.

Samo pamet u glavu strpljivo i hrabro mađari su ti koji moraju da napdnu i da se otovre, siguran sam da ce Oda da im obrati paznju na greske i posebnu takticku spremi.
Kao jucer jedna prava sansa da se ukaze i da ih ovjerimo.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
1 min. Nadam se i dresovima uskoroAsharaK je napisao/la:Koliko treba vremena da se napravi clanska?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Neandertalac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: b00t, Doktorinho, NazorUso i 35 gostiju.