FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Klubovi koji se plasiraju u playoff bit ce poredani po koeficijentu
Zadnja izmjena: Enemy00, dana/u 17 jul 2015, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.
A likova, cuj ovog Aldine sheronje, sta ti levatu znas 

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Iskreno, najgora opcija: puno jaci od nas, a poprilicno neatraktivni.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Moze se igrati, ali su ovi itekako jaci od madjara, mada treba prvo madjare proci, pa onda razmisljati o Standardu...
invincible1921 je napisao/la:Ne budalimirza_it je napisao/la:Standard Liege itekako prolazan moje misljenje da je u rangu sa Ferencvarosi ili cak i slabiji.

Kad smo vec izvukli zajebanog protivnika bolje bi nam legao West Ham ili Borussia al' eto, sta da se radi.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
- invincible1921
- Kontakt:
Pa brate tesko je prolazan, nije atraktivan, a prejaki su i puno su jaci od Fernecvarosa...njihova liga je miljama ispred madjarske..ne mozes nikako rec da su slabiji od Ferenca kad su jaci za klasu. Jedna od najgorih opcija st osmo mogli dobitmirza_it je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:Ne budalimirza_it je napisao/la:Standard Liege itekako prolazan moje misljenje da je u rangu sa Ferencvarosi ili cak i slabiji.![]()
=\_1921_/=
- samogrbavica
- Kontakt:
Zbog tv prava i para koje smo mogli zaraditi. Od sinocnje utakmice svakome mozemo pokvariti planove osim njemcima i englezima i to je prednost mozda.Keenan.- je napisao/la:Kad smo vec izvukli zajebanog protivnika bolje bi nam legao West Ham ili Borussia al' eto, sta da se radi.
KHAJ PRICE
Upravo to. Vise bi love zaradili od West Hama nego od Standarda a i ako cemo realno tesko cemo protiv njih.samogrbavica je napisao/la:Zbog tv prava i para koje smo mogli zaraditi. Od sinocnje utakmice svakome mozemo pokvariti planove osim njemcima i englezima i to je prednost mozda.Keenan.- je napisao/la:Kad smo vec izvukli zajebanog protivnika bolje bi nam legao West Ham ili Borussia al' eto, sta da se radi.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
Zna li se termin kad bi se igralo abd u Belgiji ta prva tekma ???
igramo tamo 30. jula a kuci 6. augusta. Da nam je proci ferenc pa dalje nije ni vazno.
- majestic24
- Kontakt:
Sta se predajete jbt...nije Standard nista bolji od Ferencvarosa. Borbeno i do kraja
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Najgori mogu protivnik, neatraktivan a prejak jos prvu igramo tamo. AL da je nama proci madare pa sa ovima kako god da bude.
Rijeka je prošle godine dobila standard 3_1 kući tako da nije neki bauk kao što vi pričateGraf je napisao/la:igramo tamo 30. jula a kuci 6. augusta. Da nam je proci ferenc pa dalje nije ni vazno.
Pa brate tesko je prolazan, nije atraktivan, a prejaki su i puno su jaci od Fernecvarosa...njihova liga je miljama ispred madjarske..ne mozes nikako rec da su slabiji od Ferenca kad su jaci za klasu. Jedna od najgorih opcija st osmo mogli dobit[/quote]
Sto se tice finansijske strane odn. atraktivnosti protivnika tu se slazem(mada smo mogli i gore proci pa izvuci klubove iz Cipra,Grcke,Ceske)a Belgijska liga nije daleko od Madzarske koja je u usponu svakim danom i mjesecom, kao klub Standard Liege nije kao sto je bio prije par sezona i ja mislim ako prodzemo Ferenc (a nadam se da hocemo) da imamo itekako sanse za pley off. Samo hrabro do kraja.

Sto se tice finansijske strane odn. atraktivnosti protivnika tu se slazem(mada smo mogli i gore proci pa izvuci klubove iz Cipra,Grcke,Ceske)a Belgijska liga nije daleko od Madzarske koja je u usponu svakim danom i mjesecom, kao klub Standard Liege nije kao sto je bio prije par sezona i ja mislim ako prodzemo Ferenc (a nadam se da hocemo) da imamo itekako sanse za pley off. Samo hrabro do kraja.

Prvo treba apsolvirati Mađare. Ovo je tek prvo poluvrijeme. Ne volim euforiju. Tako smo i prošle godine pričali o Kipranima, a na kraju nes(p)retno ispadosmo od Makedonaca.
Zadnjih 7 evropskih utakmica smo bez poraza (4 pobjede i 3 remija). Mnogo je lakše igrati u EL, nego u Ligi prvaka. Nastavimo NIZ.
Zadnjih 7 evropskih utakmica smo bez poraza (4 pobjede i 3 remija). Mnogo je lakše igrati u EL, nego u Ligi prvaka. Nastavimo NIZ.

Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
-
- Kontakt:
Jel ovo Aldin pozitivan?Šta je reći?samogrbavica je napisao/la:
Ma dijete sta on zna. Kad smo ovako igrali s Ferencom a niko se nije nadao, mozemo s ovin igrati.sz21 je napisao/la:kako se ne prenosi ?AsharaK je napisao/la:Ne bi bili nosioci, ne prenosi se koeficijent.

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Da mi prođemo Fenerc, pa onda o Standardu.
Svejedno pocinje PL, nemamo snage za dva fronta.
Svejedno pocinje PL, nemamo snage za dva fronta.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
http://www.transfermarkt.co.uk/standard ... erein/3057
al dosta price o njima kako cemo igrat da ne bi sami sebe prehirali i da zgubimo ovu prednost protiv madjara !
al dosta price o njima kako cemo igrat da ne bi sami sebe prehirali i da zgubimo ovu prednost protiv madjara !
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
A ako je sarajevo nekad moglo genka sto mi ne bi mogli
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP i 348 gostiju.