FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Baci Dortmund da se igramo 

Neko kritikuje Bajica,puno stvari mo ne vidimo na tv..Ja vjerujem da je momak pretrcao puno vise nego sto mislimo...Nisam neki fanatik,pratim nase klubove vani i to je to..Zeljo je sinoc pokazao kako se igra protiv realno jaceg protivnika..Nadam se prolazu,samo jako i najjace..BRAVO MOMOCI..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Može sve osim Standarda.Jaka ekipa,ali ne dovoljno atraktivna da bi privukla vise od 15-20 hiljada ljudi.Ako već moramo ispast,neka to bude od Reusa,Blazčikovskog.30 milja u lavoru,gostovanje za historiju,dobre pare na TV pravima.Nek nam cenera natrpaju halal im bilo.Sa west hemom se moze igrati,evo dva kola muku muče protiv nižerazrednih ekipa.Atromitos bi nam svakako odgovaro,pitari su ih kresnuli prosle,a ove godine bi mi.Uvjeren sam u to.Mozda bi slovan liberec bio najbolja opcija,tu bi imali najrealnije šanse za prolazak.Apollon je već pofina ekipa,i to bi trebalo izbjec ,ali ako izvuku i tu imamo šanse.Nekako nakon sinocnje pobjede imam osjecaj da bi bara bara sa svim ovim ekipama odigrali,osim borusije i standarda.Bas kao sto sam imao osjecaj i da ce se nesto lijepo desiti juce,i to sam i napisao.Ali otom potom.Ocekuje nas jos tezi mec u cetvrtak,ali kao sto sam im do sada vjerovao,vjerovat cu i dalhe.Oda najbolje zna sta radi,uklopit ce on to fino.Pa da polahko pripremamo pare za westfalen 

...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...
Prvo proći ovo pretkolo ako Bog da, a izvući Slovan. Protiv Slovana bi bili favoriti. Neka dođe atraktivan protivnik u play off-u. Polahko, kuda žurite.
[youtube][/youtube]
Zoran Kokot
1:35:41
Zoran Kokot

Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 17 jul 2015, 09:54, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Jbm ti Bosnju i razmisljanje njegovo. Sta je to nama cilj u Evropi, da napunimo stadion? Pa napunimo ga protiv Ferencvarosa sad, ne mroamo DOrtmund cekat. Jbm ti navijaca koji ceka samo takvu utakmicu da dodje da se moze slikat i objavit na FB.
Kako mozete prizeljkivati Borussiju, napunit ces stadion, uzeti tu neku sicu i potrosit je zacas i onda se opet vratit samo Premier Ligi. A primit ces od 5 do 10 golova u 2 utakmice i taj rezultat stoji a to malo para od ulaznica ode sad pa sad.
Ma moli Boga da dobijemo nekog od ove 3 lakse ekipe, kakav Slovan, Apollon i Atromitos, pa ako smo uzeli Ferencvarosa tamo mozemo vala i ove tri ekipe ali naravno uz borbenost kao sinoc.
Pogledaj nas Boze, daj nekog lahkog!
Kako mozete prizeljkivati Borussiju, napunit ces stadion, uzeti tu neku sicu i potrosit je zacas i onda se opet vratit samo Premier Ligi. A primit ces od 5 do 10 golova u 2 utakmice i taj rezultat stoji a to malo para od ulaznica ode sad pa sad.
Ma moli Boga da dobijemo nekog od ove 3 lakse ekipe, kakav Slovan, Apollon i Atromitos, pa ako smo uzeli Ferencvarosa tamo mozemo vala i ove tri ekipe ali naravno uz borbenost kao sinoc.

Malo od jutros
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Daj te dortmund da se napuni kosevo
, napunit ce se vec sad u revansu, a akp se odigra ponovi onakva igra bit ce spektakl i protiv slovana il atromitosa

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Ja se nadam ako Bog da punom stadionu sad u četvrtak. Ja bih čak i u play off-u kad bi se plasirali volio vidjeti najlakšeg mogućeg protivnika. Sve je to na dugom štapu, prvo moramo proći Mađare i osvetiti se za 1972, pa i 1985 godinu.
Jos dvije stvari cu napisati pa necu vise peglati...
Prvo,znam da volimo biti u ulozi trenera,davati si za pravo da znamo...Ali,ovaj put bi bilo dobro da izbjegnemo pojedinacne analize igraca. Zasto? Ovo je pobjeda kolektiva.Dokaz da sistem i disciplina mogu pokriti neke realne limite pojedinaca. Osim toga,svi imamo svoje poglede.Neko kaze slab Bajic,drugi ce reci nije,pretrcao je najvise u ekipi,uvijek udvojen primao i uspjevao zadrzati loptu ali mu sporo prilaze krila i veznjaci,kod gola okupljeno pet igraca oko njega i Diate,Dzenis sam...itd.Tako bi za svakog imali svoju verziju. Hajmo pricati o ekipi.
Drugo,kad bi ikako mogli ignorisati potencijalni treci krug,potencijalne protivnike. Bojim se te price za koju nije vrijeme. Po meni,do sad smo presli jedno 30% puta do treceg predkola. Nema smisla sad danima vrtiti pricu o necemu sto je toliko daleko.
Svu pricu,energiju,rezmisljanje,sve al bas sve, treba okrenuti cetvrtku,23.07.2015.godine. I nista drugo i nista dalje od toga. Za sad.
Prvo,znam da volimo biti u ulozi trenera,davati si za pravo da znamo...Ali,ovaj put bi bilo dobro da izbjegnemo pojedinacne analize igraca. Zasto? Ovo je pobjeda kolektiva.Dokaz da sistem i disciplina mogu pokriti neke realne limite pojedinaca. Osim toga,svi imamo svoje poglede.Neko kaze slab Bajic,drugi ce reci nije,pretrcao je najvise u ekipi,uvijek udvojen primao i uspjevao zadrzati loptu ali mu sporo prilaze krila i veznjaci,kod gola okupljeno pet igraca oko njega i Diate,Dzenis sam...itd.Tako bi za svakog imali svoju verziju. Hajmo pricati o ekipi.
Drugo,kad bi ikako mogli ignorisati potencijalni treci krug,potencijalne protivnike. Bojim se te price za koju nije vrijeme. Po meni,do sad smo presli jedno 30% puta do treceg predkola. Nema smisla sad danima vrtiti pricu o necemu sto je toliko daleko.
Svu pricu,energiju,rezmisljanje,sve al bas sve, treba okrenuti cetvrtku,23.07.2015.godine. I nista drugo i nista dalje od toga. Za sad.
Jeste, ali danas je izvlačenje. Ne možeš a da ne polemišeš mogućeg protivnika. Bar danas.
Bice u revansu puno teze bez obzira sto igramo kod "kuce". I prvu utakmicu su oni mozda i slabiji bili al su u drugoj pregazili holandanje za 15 tak minuta. Ne treba se zalijetati i razmisljati o 3 pretkolu za sve ima vremena. Nadam se sto skorijoj prodaji ulaznica mozda vec od ponedjeljka utorka. I nadam se da im onaj juznoamerikanac nece biti spreman za uzvrat ima strasan centarsut.
- corleone87
- Kontakt:
Trakai, Birkirkara imau sansu da prodju
EDIT: Ipak Trakai nema,prenijelo me da je 1:0 izgubio a oni 4:0 zijanili
EDIT: Ipak Trakai nema,prenijelo me da je 1:0 izgubio a oni 4:0 zijanili
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 17 jul 2015, 10:24, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Svaka ti je na mjestu !FKZ1921 je napisao/la:Jos dvije stvari cu napisati pa necu vise peglati...

Sto se tice Bajica, ja mu nemam sta zamjeriti osim onog namjestanja na lijevu nogu u jednoj od rijetkih dobrih situacija za gol. Odigrao je korektno, trcao, trudio se ali nije imao neku veliku pomoc u napadu a sam sigurno nije mogao nista gore uraditi. Ipak prioritet je bio da sacuvamo nasu mrezu i u tome smo uspjeli, to je najvaznije.
Sad kao sto si rekao pricu o trecem pretkolu bi trebalo ostaviti za sljedecu sedmicu, ali posto je izvlacenje danas a ne poslije revansa dajte da se ipak nadamo laksem protivniku. Do kad cemo ocekivati neke velikane pa da kao punimo stadion

Baš bi ludo bilo ponovo igrati protiv kluba sa Malte. 

ono što je raja najviše forsirala prije utakmice - kondiciju - ispostavilo se upravo obratno, oni su kondiciono pali i lipsali u drugom, a ne mi (osim kokota). po meni su i dalje favorit naprosto zbog četiri-pet igrača koji su pet levela po čistom kvalitetu, tehnici, znanju i iskustvu ispred naših. da su bili pored toga jači i kondicijom, uzeli bi nas 4-0. ali nisu. ovo je pobjeda na disciplinu, trud i živce.
svi se slažemo za blagojevića, stoperski par i dadu da su odično odigrali, ali mi se kritika na bajin račun čini neosnovanom. on je primio i povukao većinu nabijenih lopti. ali nije ih imao kome prosljeđivati ni odigrati koji pas i dupli pas, jer smo morali stajati jako defanzivno, u protivnom bi nas rasuli. takva je bila taktika cijelu utakmicu i upalila je. kokot je upropastio jedno četiri naše izgledne situacije, ali je u pomoći nazad (i u krađi vremena
) odradio sjajan posao.
osim kondicije koja se meni učinila slabijom od naše u drugom poluvremenu, stoperi i golman su im tanki i prepadnuti, crnac lijevi bek je zvijer prema naprijed, ali je direktni krivac za naš gol. to se mora iskoristiti u revanšu ako hoćemo dalje.
i ima od ovoga sinoć i amar osim šta naučiti.
svi se slažemo za blagojevića, stoperski par i dadu da su odično odigrali, ali mi se kritika na bajin račun čini neosnovanom. on je primio i povukao većinu nabijenih lopti. ali nije ih imao kome prosljeđivati ni odigrati koji pas i dupli pas, jer smo morali stajati jako defanzivno, u protivnom bi nas rasuli. takva je bila taktika cijelu utakmicu i upalila je. kokot je upropastio jedno četiri naše izgledne situacije, ali je u pomoći nazad (i u krađi vremena

osim kondicije koja se meni učinila slabijom od naše u drugom poluvremenu, stoperi i golman su im tanki i prepadnuti, crnac lijevi bek je zvijer prema naprijed, ali je direktni krivac za naš gol. to se mora iskoristiti u revanšu ako hoćemo dalje.
i ima od ovoga sinoć i amar osim šta naučiti.
Ljudi, nas niko dosad u Evropi nije nadigrao na Koševu, pa ni New Castle. Znali su nas jači klubovi od Ferencvaroša razbiti kad smo igrali na strani, ali ne i na Koševu. Sad još imamo Odu na klupi. Upravo zbog toga ja se nadam ako Bog da povoljnom rezultatu u četvrtak.
- TMmanija2012
- Kontakt:
Bajram Serif Mubarek Olsun plava nacijo!!! Meni je sinoc Dino Pekic najjaci bio
Sta je sa Kvesicem, Baho sinoc nesto kaze da smo odbili ponudu? Nadam se da je tako i da su prosla vremena kad smo najbolje igrace davali za klikere.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
EmirTM87 je napisao/la:Jbm ti Bosnju i razmisljanje njegovo. Sta je to nama cilj u Evropi, da napunimo stadion? Pa napunimo ga protiv Ferencvarosa sad, ne mroamo DOrtmund cekat. Jbm ti navijaca koji ceka samo takvu utakmicu da dodje da se moze slikat i objavit na FB.

Neću Dortmund, šta imaš od tih 2-3 mil, to je krakoroćno. Bolje dobit što lakšeg pa se nekako u plasirat u grupnu fazu EL i tu dobit Dorussiju i tako 2-3 puta dobit po 2-3 miliona. Puno bolje. Nikad mi nije cilj dobit što težeg, nemam od tog' ništa, ja hoću da lgedam svoj tim ili igrača kako pobjeđuje i napreduje u sljedeće kolo. Daj Bože najlakšeg.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!