Ljudi moji prezadovoljan sam igrom, ali malo bi o nedostatcima...
Iako vi Odu dizete u nebesa, ja i dalje mislim da na kokotovom mjestu ima puno boljih opcija, dzenis, diatta, pa kad se spremi stokic..
Takodje, ono sto me najvise brine je igra Bajica, djeluje nezainteresirano, kretnja i protrcavanje bez lopte veoma losa, gledam vuce jedan igrac loptu, on u mjestu stoji i ceka bez ikakve kretnje, ne znam... jest on bio usamljen u napadu to stoji, al sam puno vise ocekivao od njega, izgleda da je on tipicni igrac sesnesterca, a dalje od gola tesko da moze sta uraditi...oni sutevi sa 30m njega i kokta, smjesno, puno bolje bi bilo neke akcije i protrcavanja da su pokusali...bojim se da je Bajic limitiran igrac i trkom i ta desna noga..
Takodje, igra Memije u odbrani opada, umjesto da napreduje, igra u odbrani mu je postala malo problematicnija, nadam se da je to odraz povrede..
Po meni igraci utakmice su stoperi i Blagoje, zaista sam odusevljen igrom stopera, kakva uigranost, kakvi blokovi i postavljanje, ona dva centarsuta, jedan je odbica a samo jedan centarsut je proso bas izmedju stopera, i tu smo imali srece, al sreca prati hrabre..
Blagoje strasan, ono sto smo imali s tomom smo dobili, pravi plejmejker, bez panike i nabijanja lopte..
Dado je po meni odmah iza ove trojice po ucinku, mnogo trke, volio bi vidjeti podatak o pretrcanim km, al mislim da je on ubjedljivo najvise, nije dobio zuti tog sam se bojo, sve u svemu odlicna igra i ne govorim ja bezveze odavno da on treba biti prva postava ispred ovih def veznjaka..
Djelmic dobar, par puta imao visak dodira, pogotovo onda na sredini terena kad su ga trojica okruzili, i on dosta pretrco...
Kvesic - dobro postavljanje i pokrivanje prostora, al tanak u duelu drama, nadam se da ce ga proci strah i da ce opet ici 100% u duel bez razmisljanja..
Antolovic unosi sigurnost i mnogo dobar golman...
Enis solidan, Dzenis super pogodak i vreba situaciju, a po meni diatta asistent prvo skocio pa onda se izborio do lopte izmedju trojice...
Drago mi je sto nije bilo puno kartona, a malo me nerviralo valjanje pojedinih igraca i seljacki ispad kokota prilikom izlaska, mislim da nam to ne treba...
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.