Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sramota !!!sekac je napisao/la:Ublažena kazna za Široki Brijeg, sa 20. 000 smanjena na 10. 000 KM![]()
![]()
![]()
Cirkus KOLORADO nastavlja sa radom!
Blekic nije vrijedzao navijace drugog kluba vec samo upravuu aa sto se tice toga papak ja tebe necu vrijedzat jer pravi SARAJLIJA ne vrijedza doslju ziv ti meni bioo al u svom CELICU .pozzsektm87or je napisao/la:za mma_hz
nije problem navijanja navijackih skupina i zujo nije digao frku oko toga jer je to normalno, problem je kad uprava kluba navija(vrijedja drugi klub)
izvini molim te al si papak teski
ajd bogati idi nazad u gorazde prepusti nama sarajlijama nase klubove
limvo te ljože
u inat svima,sami protiv svih,samo za nasu svetinju i lubav najvecumma_hz je napisao/la:Braco ne obracajte paznju na placenicke tekstove pokusavaju da nas razdvoje jer vidi da smo prejjaki al nece uspjetiii.IDEMO DO KRAJA NABIJEMO LJIGATU NEK SERE I DALJE JEDNOG DANA CEMU TO SKOCIT NA NOSSS.
aha samo ponosno i hrabro-pa onda 5 plusnick je napisao/la:u inat svima,sami protiv svih,samo za nasu svetinju i lubav najvecumma_hz je napisao/la:Braco ne obracajte paznju na placenicke tekstove pokusavaju da nas razdvoje jer vidi da smo prejjaki al nece uspjetiii.IDEMO DO KRAJA NABIJEMO LJIGATU NEK SERE I DALJE JEDNOG DANA CEMU TO SKOCIT NA NOSSS.
mma_hz je napisao/la:Blekic nije vrijedzao navijace drugog kluba vec samo upravuu aa sto se tice toga papak ja tebe necu vrijedzat jer pravi SARAJLIJA ne vrijedza doslju ziv ti meni bioo al u svom CELICU .pozzsektm87or je napisao/la:za mma_hz
nije problem navijanja navijackih skupina i zujo nije digao frku oko toga jer je to normalno, problem je kad uprava kluba navija(vrijedja drugi klub)
izvini molim te al si papak teski
ajd bogati idi nazad u gorazde prepusti nama sarajlijama nase klubove
limvo te ljože
E=mc2 je napisao/la:I kada smo u najgoroj raspadnutoj situaciji od nastanka, umjesto da se borimo za opstanak, mi trenutno imamo poziciju koja vodi u evropu, i imamo pozitivan rezultat kod Veleža. To vam je odlika velikog kluba!
ma trebalo bi malo oplesti po igracima,picke su to,izdajice,itdE=mc2 je napisao/la:I kada smo u najgoroj raspadnutoj situaciji od nastanka, umjesto da se borimo za opstanak, mi trenutno imamo poziciju koja vodi u evropu, i imamo pozitivan rezultat kod Veleža. To vam je odlika velikog kluba!
ekii je napisao/la:0-1 Kojasevic!, nesto mi govori da bih strumfici mogli danas kiksati..
vodili...1:1Carlo je napisao/la:0:1 Vodimo![]()
1-1ji-sung je napisao/la:ekii je napisao/la:0-1 Kojasevic!, nesto mi govori da bih strumfici mogli danas kiksati..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 31 gost.