NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
fikret karavdic je igrao za drugu postavu i igrao je stopera sa facicem kojima mjesto stopera nije prava pozicija,kolko sam ja zapazio karavdic je sitan ali jak imao je tacna dodavanja bez srljanja.neznam ni koja je njegova prirodna pozicija ali se vidjelo da je ondje popunjavao prazno mjesto zbog nedostatka stopera u ekipi
i jos neko pita za stijakovica.mirkovic i stijakovic su u orasju radili po posebnom programu a sansu su dobila dva nasa mlada golmana. stijakovic je i dalje prvi a mirkovic drugi.valjda jednog prodamo gdje
i jos neko pita za stijakovica.mirkovic i stijakovic su u orasju radili po posebnom programu a sansu su dobila dva nasa mlada golmana. stijakovic je i dalje prvi a mirkovic drugi.valjda jednog prodamo gdje
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
U današnjem sportu piše da je jedan od strijelaca u utakmici protiv Orašja bio neki Pupovac, znaš li možda o kome je riječ.astra1922 je napisao/la:fikret karavdic je igrao za drugu postavu i igrao je stopera sa facicem kojima mjesto stopera nije prava pozicija,kolko sam ja zapazio karavdic je sitan ali jak imao je tacna dodavanja bez srljanja.neznam ni koja je njegova prirodna pozicija ali se vidjelo da je ondje popunjavao prazno mjesto zbog nedostatka stopera u ekipi
eto to je vjerovatno ovaj sto ga je nasao bosanski zmaj.nosio je broj 9 i ima slika na ovoj stranici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Svaki trener do sada dovede po jednog bar svog ljubimca,tako i Tufek ovog Zuhrića..............Zuhrića je puna čaršija,al et.
Piše u novinama da bi Željo početkom naredne sedmice trebao odigrati prijateljsku sa Zvijezdom u Medulinu

Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
neka je zmajevi sa srecom,da akobogda pripreme produ dobro bez povreda sto je najbitnije.znali neko dali se jos neko od igraca prikljucio u zadnji tren ekipi.
vidim onaj pupovac je to sto znaci da ce potpisati vjerovatno
vidim onaj pupovac je to sto znaci da ce potpisati vjerovatno
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nevidim nigdje na slikama Ordagića jeli on otišao na pripreme. Nije ga bilo ni na onoj slici sa utakmice u Orašju.
Nevidim nigdje na slikama Ordagića jeli on otišao na pripreme. Nije ga bilo ni na onoj slici sa utakmice u Orašju.
ordagic je bio i igrao u orasju usao u 2 poluvremenu a otputovao je i za pulu
a evo jutros cujem da je doslo do promjena i u nasoj upravi da li je netko malo vise upucen u to
a evo jutros cujem da je doslo do promjena i u nasoj upravi da li je netko malo vise upucen u to
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ja koliko sam cuo da je omladinski pogon ostao sa jednim trenerom od skole fudbala do juniora,da li su u pitanju promjene unutar toga neznam.nedžad je napisao/la:ordagic je bio i igrao u orasju usao u 2 poluvremenu a otputovao je i za pulu
Ordagić ih fotografisao,nije bilo Kadrićacombe je napisao/la:Nevidim nigdje na slikama Ordagića jeli on otišao na pripreme. Nije ga bilo ni na onoj slici sa utakmice u Orašju.

Ordagic je drugi s desne strane, ima kapu, stoji do tog lika sto drzi papir u rucinedžad je napisao/la:

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
vidili neko mirkovica
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sve je uredu prelijepo je vidjeti nasu ekipu lijepo su obuceni idu dobrim busem idu na skupe pripreme gdje4 im nista nece faliti .
ali zar i mi kao simpatizeri ne zasluzujemo bar jedan clanak iz kluba da nam bar kazu imena igraca koji idu na pripreme.mislim pa to rade sve ekipe samo je izgleda nasim tesko sa svojim nabvijacima podijeliti...neznam stvarno zasto se to tako kaze.nije sramota napisati da je doslo 5 igraca na probu i da nisu zadovoljili
ali zar i mi kao simpatizeri ne zasluzujemo bar jedan clanak iz kluba da nam bar kazu imena igraca koji idu na pripreme.mislim pa to rade sve ekipe samo je izgleda nasim tesko sa svojim nabvijacima podijeliti...neznam stvarno zasto se to tako kaze.nije sramota napisati da je doslo 5 igraca na probu i da nisu zadovoljili
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
da li je ostao i potpisao belmin vila jer ne mogu ga prepoznati na ovim slikama
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
evo ipak mislim da sam ga pronasao
a evo kako cujem momci su stigli i neka im pripreme produ bez ozljeda

i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
nema astra mirkovica on je potpisao za vojvodinu mislim
neka mu je sa srecom jesmol sta dobilizmajoni je napisao/la:nema astra mirkovica on je potpisao za vojvodinu mislim

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
svaka cast momci,zvijezda-borac 3:0
odlican rezultat.
odlican rezultat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.