Ja se nemoram patiti ja imam kablosku i SportKlub,SporKluB+ i SKPrimeBosco je napisao/la:Jbg drugovi ukinuše nam ono...ako se nadje sta novo ja cu vam javit, uglavnom pratim ima li šta novo. Sad se opet moramo patit sa streamovima.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Arsenal4EverGunner
- Kontakt:
Re: Arsenal
Uvjek u srcu Arsenal :D
We love you Arsenal We do,
And Arsene Wenger too.
And Arsene Wenger too.
Možeš ti.Arsenal4EverGunner je napisao/la: Ja se nemoram patiti ja imam kablosku i SportKlub,SporKluB+ i SKPrime![]()
![]()
Arsenal lineup: Fabianski; Djourou, Koscielny, Miquel, Yennaris; Frimpong, Benayoun, Rosicky, Oxlade-Chamberlain; Park, Chamakh
Joj ako 'vako fakat bude natamburat će nas šeici.
@Bosco: Ne vjerujem. Meni ovo izgleda dobro. Mislim za kup (pogotovo Mickey) je i više nego dobro. 

Naš Henderson.

Naš Henderson.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
a linkovi ? ja nađo na atdhenet al everton prenose, pa ne znam jel to onako pred utakmicu 
Vođa zna.
http://www.lshunter.tv/football-live-st ... o-all.html" onclick="window.open(this.href);return false;nedim1993 je napisao/la:a linkovi ? ja nađo na atdhenet al everton prenose, pa ne znam jel to onako pred utakmicu
Imaš Arsenal-City na atdhe-unedim1993 je napisao/la:a linkovi ? ja nađo na atdhenet al everton prenose, pa ne znam jel to onako pred utakmicu
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Jedva odbrani ovaj golman citya Parku.. jedva
Meni je zao ovog Chamakha, on se trudi, pokusava sa pasovima, al mu ne ide u vecini slucajeva. Neka radi svoj pos'o..
http://server-share.com/5.html
meni ovaj link pici najnormalnije, do sada jos niti jednom nije stao..
Meni je zao ovog Chamakha, on se trudi, pokusava sa pasovima, al mu ne ide u vecini slucajeva. Neka radi svoj pos'o..
http://server-share.com/5.html
meni ovaj link pici najnormalnije, do sada jos niti jednom nije stao..
- frankqqqqq
- Kontakt:
Solidno, još kakve sam igrače vidio koje je izveo Mancini naspram naših, izvrsno 
Ja sve što sam vidio večeras u prvih 45 minuta je kako Frimpong uči De Jonga a Chamberlain Johnsona kako se igra fudbal.
Njih dvojca ih bukvalno jbu u mozak.
Obojci kapitenska traka i desetka! Odma'! 
Njih dvojca ih bukvalno jbu u mozak.
Chemberlain mi se jako, jako, jako svidja. Treba dobijat vise sanse u EPL.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Chemba dramatičan lik, **** mu ja mater ne zabije li gol u drugom poluvremenu, iako mi ovo smrdi na penale nešto 
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Kad on udje u prvu postavu Walcott se može poselamit.Edin.- je napisao/la:Chemberlain mi se jako, jako, jako svidja. Treba dobijat vise sanse u EPL.
PS. U drugom poluvremenu ubaciti Gervinha umjesto Parka (svidja mi se i on, kako igra, al' kao polunapadač, a ne napadač). I onda odigrati:
Yossi-Chamba-Gervinho
-------Chamakh---------- i mislim da bi to bilo to. City kući, Arsenal u polufinale.
Meni miriše na finale Liverpool-Arsenal.
Možel mi neko link dati ?!
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- frankqqqqq
- Kontakt:
Chambo nemoj više majke ti, osramoti ih 
- Arsenal4EverGunner
- Kontakt:
Zna Wenger sta radi
Pogledajte samo Chamberlaina a govorili su da je samo bacio pare 
Uvjek u srcu Arsenal :D
And Arsene Wenger too.
And Arsene Wenger too.
Eto, kontra, puf gol
Tako to obično bude, ali svaka čast ekipi, držali su se koliko su mogli, ipak je City izveo daleko kvalitetniju postavu. Poređenja radi u njih je večeras Aguero bio skuplji nego čitav naš tim.Edin.- je napisao/la:Eto, kontra, puf gol
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Jesam li ja ovo dobro čuo. Prva pobjeda Cityja u gostima još od 1975. godine.
No, dobro. Ovaj kup svakako ništa ne predstavlja, te je bukvalno poligon za dokazivanje igračima koji ne dobivaju preveliku minutažu u Premiershipu. Barem je tako za Arsenal. City je ipak nešto drugačije shvatio ovo takmičenje i izveo mnogo jaču ekipu. U svakom slučaju, mislim da nikome neće biti krivo zbog večerašnjeg poraza.
No, dobro. Ovaj kup svakako ništa ne predstavlja, te je bukvalno poligon za dokazivanje igračima koji ne dobivaju preveliku minutažu u Premiershipu. Barem je tako za Arsenal. City je ipak nešto drugačije shvatio ovo takmičenje i izveo mnogo jaču ekipu. U svakom slučaju, mislim da nikome neće biti krivo zbog večerašnjeg poraza.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Zajeba nas aguero levat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.