HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 jul 2016, 08:44

Iskreno, ne bih poželiom ovako suđenje niti jednoj ekipi u BiH jer ne ovaj način nema podizanja kvaliteta pa se čudimo što ne možemo ništa napraviti u europi. U jednoj totaln kontroliranoj utakmici kod 2:0 dosta dinamčnoj ali ne i gruboj svira crveni Katanec ( mislim da faul nije nikako postojao) i dijeli 4-5 kartona niđe veze.Realno je da smo do crvenog bili igrački dvije klase izznad dobrog Radnika sa jedno 70% gasa.
Graovac, Jakovljević protiv Sarajeva stoperski par sa ciljanim pojačanjima ovaj tjedan smo beton.

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 25 jul 2016, 10:56

Odlično smo odigrali, lagana pobjeda.. sudac hahaha u utakmici bez pravog prekršaja s naše strane on nam podijeli 4-5 žutih i jedan crveni karton.. Očito da su pitari dobro podmazali dotičnog, al dobro, džaba im sve, svejedno ćemo ih dobit.. Samo se nadam da protiv Sarajeva Radeljić neće igrati, bilo ko samo ne Anto haha.. Lučić debitirao, vidi se da momak ima mota.. Znači tu je Pehar, onda je definitivno da ide Fića ?
HŠKZ!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 25 jul 2016, 11:26

Ako dodju ova 3-4 igraca opet ce biti klupa dobro jaka a jaka tj. duga klupa donosi trofeje.Juce po meni Tomic igrac utakmice,svaka cast na trci i borbenosti.Krila su nam zakazala i bojim se da su van forme i tu cemo morat nesto poduzeti tj .Vinko ce morati.Nadam se da imamo rjesenje na klupi da ih malo poguramo.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 25 jul 2016, 11:56

ALOBOLA je napisao/la:Ako dodju ova 3-4 igraca opet ce biti klupa dobro jaka a jaka tj. duga klupa donosi trofeje.Juce po meni Tomic igrac utakmice,svaka cast na trci i borbenosti.Krila su nam zakazala i bojim se da su van forme i tu cemo morat nesto poduzeti tj .Vinko ce morati.Nadam se da imamo rjesenje na klupi da ih malo poguramo.
Peko asistencija, Todor asistencija.. Ne bi reko da je loše. .Filipović i Sivrić su tu kao alternative.. Do kraja tjedna je prijelazni rok, valjda će stići taj Kouadio :D :D
HŠKZ!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 jul 2016, 12:25

Spreman će biti Graovac, Jakovljević na stoperima Stojanović, Barić, Petrak?? (Žeravica) ostalo manje više isto, Strah me jedino suđenja mahanja, ne mahanje ostalo klasika..

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 13:14

Pošalju nam trofej za Fair play i usput nam pošalju suca iz Sarajeva da nas izmasakrira kartonima pred utakmicu sa FK Sarajevom :crazy: :clap:
U onakvoj utakmici, ničim izazvan, pokazati šest žutih za Zrinjski, crveni Katanecu i pomoćnom treneru Dabi Cvitanoviću... :crazy:
Gospodo draga, DžABA KREČITE jer...

Mi smo jači i od sudbine
Nama niko ništa ne može...

Šta i onaj trener Petrović mlati... kao, rekao mu njegov igrač da je kod drugog gola Todor bio u zaleđu tri-četiri metra... :urnebes:
Mogao je i sam vidjeti da nema govora o zaleđu, tim prije jer je Todor primio loptu u liniji sa gostujućom klupom tj. mjestom gdje je stajao Slavko, šta mu ima njegov igrač govoriti, valjda ovaj ima oči ili neki jednostavno obnevide kad neke situacije ne idu njima u prilog...Bježi loće, ne prosipaj se...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 jul 2016, 13:23

A niđe veze, svira rcuku do crvenog nisu se vidili, a ušša ćelo

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 15:54

Jučer je Vinko Marinović zabilježio 50. nastup na klupi Zrinjskog... :clap:
Debitirao je 4. travnja 2015 godine u remiju ( 1-1 ) sa Željom u Mostaru, par dana nakon što smo ga, bukvalno, oteli Borcu :twisted: ... Čestitke Mister

Najdugovječniji trener Zrinjskog je i dalje Sir Dragan Jović a nakon njega Baka Slišković...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 jul 2016, 15:56

Dokle god je isti trener znaci da ide dobro, Bože podrži!

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 25 jul 2016, 16:02

Zadovoljan sam pobjedom s obzirom na čvrstinu obrane Radnika i sucu Peljti koji je evidentno došao sa instrukcijama ono mafijaša Dine Selimovića. Nije da nisam očekivano neke spaćke sarajeva, al ono je očigledno bilo i sa marsa a ne tribina.

Što se tiče Barića nadam se da mu je ono zadnja onakva greška jer ono je osnov osnova u nogometu. Bolje i da je sad pogriješio nego kad dođu teže utakmice.

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 25 jul 2016, 16:04

mara1905 je napisao/la:
ALOBOLA je napisao/la:Ako dodju ova 3-4 igraca opet ce biti klupa dobro jaka a jaka tj. duga klupa donosi trofeje.Juce po meni Tomic igrac utakmice,svaka cast na trci i borbenosti.Krila su nam zakazala i bojim se da su van forme i tu cemo morat nesto poduzeti tj .Vinko ce morati.Nadam se da imamo rjesenje na klupi da ih malo poguramo.
Peko asistencija, Todor asistencija.. Ne bi reko da je loše. .Filipović i Sivrić su tu kao alternative.. Do kraja tjedna je prijelazni rok, valjda će stići taj Kouadio :D :D
To je istina za asistencije ali nije bilo one probojnosti na koju smo navikli ,narocito od Todora.Kad smo kod asista nas drugi gol je 50% Baricev a i gol Radnika je njegova asistencija. :D
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

espresso
Kontakt:

Post Postao/la espresso » 25 jul 2016, 16:13

Ako nekog zanima snimka utakmice u 18:00 na HTV Oscar C.

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 25 jul 2016, 16:14

Mislim da se više rade o dobrom markiranju najopasnih igrača kojim se daje posebna pozornost prilikom čuvanja pogotovo kad igramo kući a što je i normalno.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 16:42

Jučerašnja akcija kod drugog gola : Barić-Todorović-Bilbija ( svi ex-pitari )...očekujem i na Koševu njihovu dobru suradnju...
Volim te bola'!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la 19FKS46 » 25 jul 2016, 16:59

PiazzaGrande je napisao/la:Jučerašnja akcija kod drugog gola : Barić-Todorović-Bilbija ( svi ex-pitari )...očekujem i na Koševu njihovu dobru suradnju...
Jedino sto cete dobiti je par golova u mrezi.

PiazzaGrande

Re: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 17:02

19FKS46 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Jučerašnja akcija kod drugog gola : Barić-Todorović-Bilbija ( svi ex-pitari )...očekujem i na Koševu njihovu dobru suradnju...
:urnebes: :urnebes:
Malo je par, barem dva para...
Volim te bola'!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2016, 17:03

Mozes li otkljucati PM za jednu poruku samo, ti si mi naumpao a ne mogu ti poslati nista.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 17:05

MortemHz je napisao/la:
Mozes li otkljucati PM za jednu poruku samo, ti si mi naumpao a ne mogu ti poslati nista.
Otključano je yarane...ne znam šta je u pitanju..

Bjeri Morteme...naš'o si mene đuturuma ložiti...
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 25 jul 2016, 17:25, ukupno mijenjano 1 put.
Volim te bola'!

19FKS46
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la 19FKS46 » 25 jul 2016, 17:13

PiazzaGrande je napisao/la:
19FKS46 je napisao/la:
:urnebes: :urnebes:
Malo je par, barem dva para...
Cujemo se u nedjelju u vecernjim satima. Samo nemoj plakati :D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 25 jul 2016, 17:22

19FKS46...Na čemu temeljiš svoj optimizam?
O kakvom plakanju pričaš?
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.