doduse, al mislio sam mozda vise iz razloga sto je utakmica preko dana pa i sunce kad grije odma je gore. ma uostalom to nije ni bitno bitno je samo da ponovimo igru i prodjemo dalje ako Bog dacorleone87 je napisao/la:Ne bih rekao da ce vrucina na njih toliko uticati,npr u Budimpesti je danas bilo 33 stepena..U Madjarskoj su vece temperature nego kod nas jer je citav zemlja u ravnici..MrRiccoli je napisao/la:i jos nesto naravno da nista nije gotovo ni blizu treba odigrati i na kosevu ja se iskreno nadam da ce vrucina njima vise smetati nego nama, al kad se sve poslozi kako treba ne treba ni nasim ekipama puno pogotovo da su u mogucnosti da zadrze 2-3 godine jednu generaciju igraca i uz to samo dodaju konkretna pojacanja. Pa Blagojevic je jedno od najboljih pojacanja Zelje ja cu se usuditi i reci poslije rata s tim da je dosao kao nepoznanica i odma od prve utakmice pokazao klasu.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
- corleone87
- Kontakt:
Je li ovo Dino Pekić Begana na ramena stavio..?
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
jestcorleone87 je napisao/la:Je li ovo Dino Pekić Begana na ramena stavio..?![]()
[youtube][/youtube]
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%
51%
Da se citiram. Nadam se da klub neće pustiti Kvesića ni poslije Evrope. Kakav poklon svima nama pred Bajram, a da sam dovio pred utakmicu, jesam vala. Oni su bili bolji samo u drugom dijelu prvog poluvremena poslije osvježenja. Bio sam prognozirao 3:0 za nas jer sam uvijek veliki optimista, ali dovoljno je i ovo ukoliko se ako Bog da dobro pripremo za revanš i mi navijači u što većem broju dođemo. Svi su dali sve od sebe u ovom meču, ne bih nikoga posebno izdvojio osim Blagojevića. Svaka čast Jovane!ZaZelju je napisao/la:Pobjeđujemo večeras ako Bog da, a u četvrtak ovjeravamo prolaz. Naši se predomisle i ne puštaju Kvesića dok se Evropa ne završi.
Nevjerovatna je ona usporedba Zubandana sa Begandanom.
Još je rano razmišljati o trećem pretkolo iako smo korak bliže, ali ako Bog da kad prođemo ja bih volio dobiti što lakšeg protivnika.
evo ih sletili slusam avion
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
hairli
jašta je...Dino Pekić, stari manijak

Cestitke od mene, svaka castDolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Nakon gola naravno, trenutak utakmice kad Kokot psuje Geri 

kae Zoki "mrš, jjebem te u usta"cala je napisao/la:Nakon gola naravno, trenutak utakmice kad Kokot psuje Geri

DRUG NEBI TI PUNCA
-
- Kontakt:
ou covjece , Nemam komentar evo koliko sati je proslo ne mogu sebi doci , au pun sam takve energije onog pozitivnog ludila naboja , da bi ja sad na kosevo otisao i cekao tih 7 dana , hajde molim vas da ih podrzimo , clanske kupuj dresove kupuj kupuj koliko ko moze !
HVALA VAM ZA SRECU OD GALAKSIJE VECU
HVALA VAM ZA SRECU OD GALAKSIJE VECU
šta ovo onaj Dilaver kenja, fol ljuti se nešto
mrš u pm

mrš u pm

Od srca cestitke za sve navijace Zeljeznicara. Budite ponosni na ovu vasu mladost. Ljudi moji postigli ste najveci rezultat od svih klubova iz regije u ovom kolu. Bez novaca, bez osnovnih uvjeta ali sa brdom talenta i srcem kao sto samo Bosansko moze biti. Svaka vam cast i gurajte dalje. Cini mi se da ste Ferenc prosli i suprotno od vecine ovdje sam stekao dojam da ste jednostavno bolji. Ovakva dva mlada napadaca nemaju ni puno bolji klubovi od ovih Madjara. Samo naprijed.
Koliko bi para mogli uzeti od TV prava, kao to ide ?Dolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.
Ja mislim da je to izvlacenje u ponedjeljak.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Iskreno zadnji put sam se ovako osjecao poslije utakmice sa Lilestromom, nadam se da cemo i sa ovim proci na kraju kao i sa Norvezanima.
Pa u narednom kolu napunimo lavor kao onomad eh to bi onda bio podvig za sve, mada ce mnogo zavisiti i od narednog moguceg protivnika.
U cetvrtak ce biti ludnica mnogo raje koja ne ide na tekme ce biti tu, uz to i dijaspora ce doci da se slika za face, baci koji selfi
Mogle bi vrlo lagano da budu ugodno popunjene tribine.
Pa u narednom kolu napunimo lavor kao onomad eh to bi onda bio podvig za sve, mada ce mnogo zavisiti i od narednog moguceg protivnika.
U cetvrtak ce biti ludnica mnogo raje koja ne ide na tekme ce biti tu, uz to i dijaspora ce doci da se slika za face, baci koji selfi

Mogle bi vrlo lagano da budu ugodno popunjene tribine.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
prebrzo idemo momci, sad je tema nabrijati raju da dodje na Kosevo, a onda ako Bog da i uz Božiju pomoć da pričamo o trećem pretkoluElegant je napisao/la:Koliko bi para mogli uzeti od TV prava, kao to ide ?Dolina je napisao/la:Volio bih dan u petak izvučemo West Ham-a, da igrači vide da ih čeka šlag na torti, da poginu na terenu jer će igrati pred punim lavorom.
Ja mislim da je to izvlacenje u ponedjeljak.
Odaa
Nakon što su nas ljudi stisli u drugoj polovini prvog poluvremena, mnogi bi se treneri povukli još više, ali Oda napravi odličan potez, tako što smo im izašli visoko praktički na 30-tak metara od njihovog gola i praktički nakon toga su ljudi bili bez ideje i bez neke velike šanse
Ovim štoperima (Bogdanović,Kosorić) sam se smijao u prvoj polusezoni prošle godine i nisam mogao vjerovati da neko onako loš može biti. Ljudi su napredovali za 60% u odnosu na taj period i ja im skidam kapu i duboko im se izvinjavam
Blagojević doktor fudbala!!
Disciplina, borbenost na nivou jedne ozibljne Evropske ekipe....momci hvala vam na ovome !! i zamalo me moji ne izbaciše iz kuće nakon gola Dženisa hahaha
VTŽ !

Nakon što su nas ljudi stisli u drugoj polovini prvog poluvremena, mnogi bi se treneri povukli još više, ali Oda napravi odličan potez, tako što smo im izašli visoko praktički na 30-tak metara od njihovog gola i praktički nakon toga su ljudi bili bez ideje i bez neke velike šanse

Ovim štoperima (Bogdanović,Kosorić) sam se smijao u prvoj polusezoni prošle godine i nisam mogao vjerovati da neko onako loš može biti. Ljudi su napredovali za 60% u odnosu na taj period i ja im skidam kapu i duboko im se izvinjavam

Disciplina, borbenost na nivou jedne ozibljne Evropske ekipe....momci hvala vam na ovome !! i zamalo me moji ne izbaciše iz kuće nakon gola Dženisa hahaha

sutra je izvlacenje u 13 sati 

dubrovnik je napisao/la:Od srca cestitke za sve navijace Zeljeznicara. Budite ponosni na ovu vasu mladost. Ljudi moji postigli ste najveci rezultat od svih klubova iz regije u ovom kolu. Bez novaca, bez osnovnih uvjeta ali sa brdom talenta i srcem kao sto samo Bosansko moze biti. Svaka vam cast i gurajte dalje. Cini mi se da ste Ferenc prosli i suprotno od vecine ovdje sam stekao dojam da ste jednostavno bolji. Ovakva dva mlada napadaca nemaju ni puno bolji klubovi od ovih Madjara. Samo naprijed.

Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje