FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja od nervoze nisam mogao ni gledati. Otišao u Čaršiju na iftar. U povratku prolazim autom pored Vječne kad je zagmilo. Kaže u mene žena od straha šta ono bi. Ja upalim mob imam šta vidjeti. Sve na putu do kuće slave raja. Na Malti se iz svih kafića ori šampioni,šampioni.
Ne mogu da vjerujem.
Valjda ćemo proći na kraju. Bit će rat u revanšu.
Ne mogu da vjerujem.
Valjda ćemo proći na kraju. Bit će rat u revanšu.
- corleone87
- Kontakt:
Ja bi povukao neke paralele izmedju Zubandana i Dzenisdana
Oba gola u 90-oj minuti (ali ne u nadoknadi)
Obje utakmice protivnik dominirao i imao vise sansi
Oba gola na istu stranu (gledano gdje je kamera)
Oba gola tik uz istu stativu
Ali sto je frapantno je sljedece:
slicnost prezimena Zubanović-Beganović : isti broj slova, istih zadnjih 6 slova, isti raspored suglasnika i samoglasnika
slicnost imena Hadis - Dženis, isti broj slova ista zadnja dva i isti raspored suglasnika i samoglasnika te relativno neobična i rijetka imena
dodao bih da je Zuban imao 20 godina i 5 mjeseci kad je dao gol, Dzenis je u martu usao u 20-u godinu i obojica su nasa djeca
PS: I Baho komentator
Kopirano sa orga.
slicnost prezimena Zubanović-Beganović : isti broj slova, istih zadnjih 6 slova, isti raspored suglasnika i samoglasnika
slicnost imena Hadis - Dženis, isti broj slova ista zadnja dva i isti raspored suglasnika i samoglasnika te relativno neobična i rijetka imena
dodao bih da je Zuban imao 20 godina i 5 mjeseci kad je dao gol, Dzenis je u martu usao u 20-u godinu i obojica su nasa djeca
Kopirano sa orga.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cestitke na vecerasnjoj sjajnoj partiji. U prvom poluvremenu ste imali srece, ali ste zato drugo odigrali kao prava ekipa. Odovic zasluzuje sve pohvale za postavku igre, a izmjene je odradio sjajno. Nadam se da ovo necete prokockati u revansu.
P.S. Blagojevic ovu igru ima u malom prstu.
P.S. Blagojevic ovu igru ima u malom prstu.
Il nam daj nekog bas atraktivnog da napunimo Kosevo ili nekog od ovih "slabijih" s kojim se moze igrat. Ovo u sredini ni vamo ni tamo. Al' polahko, nije jos sve gotovo. Veliki posao je uradjen, ali ima jos 90 minuta. Sabura narode
corleone87 je napisao/la:Ja bi povukao neke paralele izmedju Zubandana i Dzenisdana
Kopirano sa orga.

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
odlicna analizacorleone87 je napisao/la:Ja bi povukao neke paralele izmedju Zubandana i Dzenisdana
Kopirano sa orga.

ovo je bolje, nego kad se javlja onaj dežurni levat iz Zavoda za Statistiku
Ma ja.....komax je napisao/la:...to pravilo vrijedi samo za nase ekipe:mamaSmurf je napisao/la:Meni se čini, ono famozno janje žrtvovano k'o kurban. Samo nas Allah dragi drži u utakmiciSad da vidimo, važi li ona, kad propustiš svoje prilike....
Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
Cestitke igracima,Odi i svima ostalima na dobrom rezultatu i hrabroj igri,jos nista nije gotovo,u ravansu pametnom igrom ovjeriti vecerasnji rezultat i ako Bog da proci dalje,posjeta i podrska nece izostati sigurno,oni su zasluzili svojim odnosom prema svetom dresu da ih itekako podrzimo.Hvala im jos jednom za jednu prelijepu noc.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nadam se da će ovo biti neki pozitivni impuls za manijake, da se zakopaju ratne sjekire i da nastavimo gdje smo nekad stali.
FORZA ZELJO
EPL je napisao/la:Odovic držao 90 min taktički kurs Uscuplicu!

hajmo raja pa onda po članske dresove i godišnje,SarajlijaTM je napisao/la:Pet do jedan veceras slijece avion,idemo ih docekati manijaci!!!!!
5 igrača iz fudbalskog klubaeffe_sa je napisao/la:Taktička majstorija Odovića...
Sjajna borba, čvrsta igra, ginulo se na terenu, borbenooo.....I na kraju uz malo sreće sjajan gol i VELIKA POBJEDAAA.....
SVAKA ČAST MOMCI....
uba željeznica
željeznicar od 18_21
Godine perverzija
-
- Kontakt:
DAMIR SADIKOVIC - bogami braco puno smo ga kritkkovali ali momak se promjenio skroz, super igra
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
To je to, jedan od najboljih danas, i sjajno spasio gol.fedeltafrotta je napisao/la:DAMIR SADIKOVIC - bogami braco puno smo ga kritkkovali ali momak se promjenio skroz, super igra

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
fedeltafrotta je napisao/la:DAMIR SADIKOVIC - bogami braco puno smo ga kritkkovali ali momak se promjenio skroz, super igra

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.