FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Probisvjet
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Probisvjet » 10 okt 2012, 07:13

zla2 je napisao/la:
staragarda je napisao/la:
delpiero20 je napisao/la:koji je razlog da ne bi igrali?
valjda kartoni...RUDARSKA 2 to bolje zna ;) ..PA NEK POJASNI :D
ne igraju ni Stana ni Babala.Ceric i Jackson imaju manje povrede,al ce igrati
Zbog cega ne igraju? :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 okt 2012, 08:05

Nikolic 3 zuta , Sisic 3 zuta , Jackson bol u koljenu , Ceric bol u koljenu .

dzeki i cera mozda i zaigraju ....

steta jer ovi igraci nama znace SVE

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 10 okt 2012, 08:38

Pa kad Sisic prije nakupi 3 zuta, samo što se vratio sa suspenzije....jel to u njega 3 utakmice= 3 žuta???
Bratstvo do groba....

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 10 okt 2012, 08:44

ElWeddo23 je napisao/la:Pa kad Sisic prije nakupi 3 zuta, samo što se vratio sa suspenzije....jel to u njega 3 utakmice= 3 žuta???
nezz brate i mene to nervira , lik je totalno nedisciplinovan , nedo bog da je malo jaci i veci , izivljavo bi se na ljudima !

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 10 okt 2012, 09:47

Sta je s Ahmetovica evo ga hoda ovdje u kraju sve neki papiri nisu zavrseni.. ocel to bit realizovano uopste?

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 10 okt 2012, 12:15

RUDARSKA2 je napisao/la:
ElWeddo23 je napisao/la:Pa kad Sisic prije nakupi 3 zuta, samo što se vratio sa suspenzije....jel to u njega 3 utakmice= 3 žuta???
nezz brate i mene to nervira , lik je totalno nedisciplinovan , nedo bog da je malo jaci i veci , izivljavo bi se na ljudima !
Ma dobro, mozda je i zbog prigovora dobio koji zuti...
Bratstvo do groba....

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 10 okt 2012, 19:04

ElWeddo23 je napisao/la:
RUDARSKA2 je napisao/la:
Ma dobro, mozda je i zbog prigovora dobio koji zuti...
Bez obzira, ja bih da sam neko i nešto u klubu (k'o što nisam :mrgreen: ) kažnjavao svaku nedisciplinu, pa će se oni onda ugledati na Balotellija, De Jonga i ostale mesare. :lol: Inače, zadovoljan bodom u Lukavcu s obzirom na stanje u ekipi. 8-)

ElWeddo23
Kontakt:

Post Postao/la ElWeddo23 » 10 okt 2012, 21:30

Ma Sisic mi se u Gracanici ucinio kao igrac koji voli prigovarati i stalno nesto protetvovati, a to najvise mrzim kod fudbalera, nemas sta prigovarat kad sudija nece sigurno promijenit svoju odluku, te stvari treba klud zestoko sankcionisat... (Doduse trener je tad bio ibrakovic koji je isti takav)...
Bratstvo do groba....

Maniaacs
Kontakt:

Post Postao/la Maniaacs » 10 okt 2012, 22:38

Pa koliko ce vam to standardnih igraca falit?
Igrate protiv covjeka, kako neki kazu, koji vas je istjerao iz lige.. Kakva su vasa ocekivanja Tuzlaci?

sodagrad
Kontakt:

Post Postao/la sodagrad » 10 okt 2012, 22:41

Maniaacs je napisao/la:Pa koliko ce vam to standardnih igraca falit?
Igrate protiv covjeka, kako neki kazu, koji vas je istjerao iz lige.. Kakva su vasa ocekivanja Tuzlaci?
Darko Vojvodić: "Svaka čast Slobodi i želim im sve najbolje, ali da mi otac i majka dođu u nedjelju pobijedit ću ih". Izjava Vojvodića nakon utakmice Radnički - Jedinstvo prošle Subote, a sad će ubrzo biti i nove izjave oba trenera kao i kapitena Radničkog i Slobode.......:)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2012, 23:09

pa jbt ko ce igrat ako ova cetvorica budu falila...mislim da cemo ovo zijanit....1 0,naravno
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2012, 23:43

[youtube][/youtube]

Kod Vojvodica uvijek jedan te isti govor,duzni smo prema gradu,igracima,navijacima itd.. nekako mi je ovdje djelovao prepotentno :? Sto kukavica pobjeze od Slobode kad joj je najteze bilo ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 10 okt 2012, 23:47

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kod Vojvodica uvijek jedan te isti govor,duzni smo prema gradu,igracima,navijacima itd.. nekako mi je ovdje djelovao prepotentno :? Sto kukavica pobjeze od Slobode kad joj je najteze bilo ?
MA DOBRO...POZNATO JE DA JE VOJVODA LOZIONA STARA...mislim da je on jedan od bivsih igraca koji ono bas voli SLOBODU...nemoj se puno primat na ovu izjavu...kod njega ti je parola..pricaj mi ono sto zelim da cujem

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 10 okt 2012, 23:49

Uredu je sto je voli,al jbt zasto je otisao kad nam je najteze bilo,ako je vec znao da cemo ispasti jbg budi musko ostani do kraja,a ne samo nestade ?

AKo je voli neka nam pusti tri boda u Lukavcu da nam pomogne pri vracanju u ligu :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 11 okt 2012, 00:01

harry_90 je napisao/la:Uredu je sto je voli,al jbt zasto je otisao kad nam je najteze bilo,ako je vec znao da cemo ispasti jbg budi musko ostani do kraja,a ne samo nestade ?

AKo je voli neka nam pusti tri boda u Lukavcu da nam pomogne pri vracanju u ligu :D
vidio je da ne ide i otisao je,,,po meni je uradio ispravnu stvar..isto bi trebali uradit ljudi iz upravnog odbora....meske strasni,recimo :? u kakvim je uslovima radio i sa kim to je strasno..nisam njegov advokat al mi je lik iz par razgovora sa njim tolko prirasto srcu da ga gotivim nenormalno bas zbog ljubavi prema Slobodi...
za ovaj drugi dio...ako je SLOBODA TUZLA spala da joj radnicki iz lukavca pusta utakmicu dabogda se odmah poslije tekme u lukavcu ugasili

JTS
Kontakt:

Post Postao/la JTS » 11 okt 2012, 00:19

Ne primajte se na izjave, Vojvoda je "legenda", dakle u smislu kao ličnost koja je bila u Slobodi. Uvijek na terenu davao sve od sebe, navijač je Slobode, itd. Normalno je da prodaje "lafinu" navijačima Radničkog. To je tako svugdje.

Al' znači, ne vjerujem za Mešića, znači :lol:
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!

NON MOLLARE MAI

JohnLowe
Kontakt:

Post Postao/la JohnLowe » 11 okt 2012, 00:22

JTS je napisao/la:Ne primajte se na izjave, Vojvoda je "legenda", dakle u smislu kao ličnost koja je bila u Slobodi. Uvijek na terenu davao sve od sebe, navijač je Slobode, itd.
U tom istom intervjuu je rekao: "Ja sam slobodin igrac bio, sloboda je moj klub"

fer i korektno sve, bezeze se loze neki
inace ?

scudetto
Kontakt:

Post Postao/la scudetto » 11 okt 2012, 00:29

[youtube][/youtube]

evo zbog ovoga mi je pao u ocima p icka jedna neke brije od govora drzi a p icka je POBJEGO kad nam je najteze bilo on je najveci krivac sto smo ispali crkni vojvodicu darko 8-)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2012, 05:37

harry_90 je napisao/la:[youtube][/youtube]

covjek je otisao jer se znalo da cemo ispasti jer su vec poruke mu pristizale prijetnje svakakve na telefon prije svega ljudi iz Slavije ...ne znas sta se desavalo bezveze sad covjeka kriviti koji nije imao izbora..nama je care moj davno zapisano da ispadamo iz lige a nismo ni ispali zapamti to jednom...i mi smo trebali samo dovest covjeka koji ima koliko tolike veze da sta promjeni..medjutim i covjek sa vezama nije uspjeo osim sto smo uspjeli dogovarati sa Velezom,Celiko i Goskom
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 11 okt 2012, 05:45

bezveze ba napadate Vojvodica...porvo nije covjek trener koji nas je mogao spasiti... reko sam vec trebali smo trenera covjeka sa vezama...kad vec nismo imali upravu koja moze sta napraviti po tom pitanju barem smo morali naci takvog trenera.Ibrakovic je to bio i imao je koliko tolike sans eda nesto promjeni...nije uspjeo i boze moj....vojvoda je uradio onako kako mu se zahtjevalo tad i zbog takozvanih poruka prijetnji kojekakvih glavezina iz nase lige prije svega Slavije i td....ni sekunde ga nemate pravo kriviti otisao je je to za nas bio moguci spas to je i on znao i mi svi znamo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.