Bosco je napisao/la:Naravoučenije:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čovjek kad se oženi odmah ima manje vremena za neke stvari koje su mu drage,pa tako i za ovaj forum
Nemojte se ženit !
daleko od toga,treba se i oženiti nekada
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Bosco je napisao/la:Naravoučenije:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čovjek kad se oženi odmah ima manje vremena za neke stvari koje su mu drage,pa tako i za ovaj forum
Nemojte se ženit !
Jedino ako ti zna šifru, pa je tako ušla na tvoj profil i pročitala poruke. Ne vidim drugi mogući način.T-MAC je napisao/la:sad mi se bivsa javi na fejs...i rece da mi je sve poruke procitala na fejsu....![]()
![]()
![]()
ljudi pomozite....kako to,sta...zelim da i ja njoj sad gledam....
Pa sta ima u porukamaT-MAC je napisao/la:sad mi se bivsa javi na fejs...i rece da mi je sve poruke procitala na fejsu....![]()
![]()
![]()
ljudi pomozite....kako to,sta...zelim da i ja njoj sad gledam....
kod mene ima i jednog i drugog...i ima jos svasta...al sam pobrisao...Frutek je napisao/la:
Pa sta ima u porukama, kod mene samo obavijesti iz stranke i neke skolske gluposti nesigurno je to za ista vise
Sta ona tebi poslala link i pitala jesu ovo tvoje poruke???T-MAC je napisao/la:kod mene ima i jednog i drugog...i ima jos svasta...al sam pobrisao...Frutek je napisao/la:
Pa sta ima u porukama, kod mene samo obavijesti iz stranke i neke skolske gluposti nesigurno je to za ista vise
ali sad mi rodica kaze...da je to neki novi fazon...
posaljes doticnoj osobi taj neki link od fejsa,i nju odma odvede na poruke,,,
sad kad joj ga i ja zabiberim,....mene ce ona....uhhhhhhhhhhh
znam sad...Megamon je napisao/la: Sta ona tebi poslala link i pitala jesu ovo tvoje poruke???
Ako je to onda nema razloga da se brines,fura te
Kome god da posaljes taj link otvorice mu njegove poruke![]()
Reci dragiska
T-MAC je napisao/la:znam sad...Megamon je napisao/la: Sta ona tebi poslala link i pitala jesu ovo tvoje poruke???
Ako je to onda nema razloga da se brines,fura te
Kome god da posaljes taj link otvorice mu njegove poruke![]()
Reci dragiska
al sam se brate preznojio sav..jbt...rek'o pa sto bas meni...al dobro je
a imas li taj link...kako to...jer sam joj obecao milku da samo suti oko poruka...![]()
pa da ja od nje trazim milku...da je sad malo zezam...![]()
ne kontam...Ponos Torina je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=125873797432715
mulati su mjesanja rasa. tj kad su im roditelji drugacije rase.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ja mislim mulati ili kako se vec kaze
Ma tesko je to naci a ovo za grupu je obicno sranje ovaj lik nema taj program to jest nacin za upadanje u tudje poruke,da znas da ne prihvatas pozive u grupe i slicne stvari,narocito aplikacije po Fb...T-MAC je napisao/la:ne kontam...Ponos Torina je napisao/la:http://www.facebook.com/group.php?gid=125873797432715![]()
pise kad grupa bude imalo 7 000 clanova proslijedti ce link...
a trenutno ih u grupi 27...
ma znam,ne prihvatam ja to..Ponos Torina je napisao/la:
Ma tesko je to naci a ovo za grupu je obicno sranje ovaj lik nema taj program to jest nacin za upadanje u tudje poruke,da znas da ne prihvatas pozive u grupe i slicne stvari,narocito aplikacije po Fb...
Program ces tesko naci ja cu ti probati pomoci i potraziti,ali ocito ta tvoja zna nekog hakera pa joj je on dao....
sjajno...harry_90 je napisao/la:@T- MAC
Kako bi za novu godinu ?
Jesil odradio prstenjak kojoj curiT-MAC je napisao/la:sjajno...harry_90 je napisao/la:@T- MAC
Kako bi za novu godinu ?![]()
ja se izgubio u tuzli...
jbg...jarane...harry_90 je napisao/la:Jesil odradio prstenjak kojoj curiT-MAC je napisao/la:sjajno...harry_90 je napisao/la:@T- MAC
Kako bi za novu godinu ?![]()
ja se izgubio u tuzli...sto si se izgubio,nije Tuzla mala,al da se izgubis
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 30 gostiju.