Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mlade selekcije BiH - Kosarka
Džafić se još uvijek nije pojavio negdje gdje bi bio primjećen, ovaj Mara je već poznat.
-
- Kontakt:
Jao bolesnika mamu im poremećenu yebema sa maskama igrali utakmice

Kako mekanu ruku ima , nadam se da neće biti novi Porzingis .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
215 je visokTracy3McGrady je napisao/la: ↑04 apr 2022, 22:54Mislim da je oko 212cm možda i 213/14cm, takođe mislim da je 2005. godište.
-
- Kontakt:
Ponovo se okuplja U-14 reprezentacija, ali KS BiH krije spisak.
Zar mogu sada pozivati neke druge ili će zvati iste? Za sada se zna samo da su Teletovic junior i Preldzic junior pozvani
Zar mogu sada pozivati neke druge ili će zvati iste? Za sada se zna samo da su Teletovic junior i Preldzic junior pozvani

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Obojica jedni od boljih nema sta. Teletovic, Hodovic, Sirco,Sipkovic, Preldzic i Bozic su sigurno najbolji igraci te reprezentacije.Kosarka123 je napisao/la: ↑05 apr 2022, 18:49Ponovo se okuplja U-14 reprezentacija, ali KS BiH krije spisak.
Zar mogu sada pozivati neke druge ili će zvati iste? Za sada se zna samo da su Teletovic junior i Preldzic junior pozvani![]()
-
- Kontakt:
Dzafic je 2005 godište i visok je 2.15. Najvjerovatnije da sad ide u jednu ekipu u Hrvatskoj, sa osiguranom minutazom.
Sto se tice Nurkicevog brata njema samo broj cipela raste, a on stagnira...
Evo i oni tebe selame!
Nadam se da nije osijekobrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 22:50Dzafic je 2005 godište i visok je 2.15. Najvjerovatnije da sad ide u jednu ekipu u Hrvatskoj, sa osiguranom minutazom.

Jedini klub u Hrvatskoj koji može platiti odštetu je ambiciozna Cedevita Junior.
obrijanopile je napisao/la: ↑05 apr 2022, 22:50Dzafic je 2005 godište i visok je 2.15. Najvjerovatnije da sad ide u jednu ekipu u Hrvatskoj, sa osiguranom minutazom.
Na tim slikama se moze vidjeti da je medju najvisim djecacima, s tim da treba uzeti u obzir da je rodjen u augustu 2007., tj. da je godinu i po mladji od nekih. Trener Ninic je visok blizu 2 metra (nije ispod 195 cm 100%), tako da na osnovu njega mozes procijeniti koliko je Kenan visok.
Nama sad najvise trebaju bekovi koji su ispod 2 m, jer ovih visokih i atleticnih imamo i previse. Zbog previsoke petorke, kosarkaski nadarene nacije ce nas uvijek lakse dobijati. Inteligentni su, znaju kako igrati protiv ekipa poput nas, a svi im dobro sutiraju i imaju odlicno vodjenje lopte (zadnji primjer Litvanija). Ja sam puno ocekivao od Gatarica i Huseinovica, ali se nijedan od njih ne razvija kako treba. Trojica od kojih se trenutno najvise ocekuje (Delalic, Zrno i Mulic) takodjer ne odgovaraju profilu kosarkasa kakav nam najvise treba.
Do ljeta po najavama rjesavaju kompletan dug, a sljedece sezone igraju FIBA ligu prvaka, najavili su vec pojacanja za sljedecu sezonu, ali ne ide u Cibonu svakako.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
nije niko lud da ugovara posao prije njegovog nastupa na euru, gdje ce imati prvu priliku da se predstavi siroj publici, nebitno sto se radi o B razini
onda ide licitacija s ponudama.... ja bih uvijek prije izabrao minutazu u odnosu na pare i zvucnost kluba...ali vidjecemo.
za centra je visina samo jedan od faktora koji treba uzeti u obzir. inace bi nedzad sinanovic igrao nba.
onda ide licitacija s ponudama.... ja bih uvijek prije izabrao minutazu u odnosu na pare i zvucnost kluba...ali vidjecemo.
za centra je visina samo jedan od faktora koji treba uzeti u obzir. inace bi nedzad sinanovic igrao nba.
Veceras Sparsi drugi tim igraju uzvratni mec polufinala protiv Orlovika u Zepcu ,bice prenos na yt kanalu Orlovika u 20.00h
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Dzafic 20p 8s 1a
Momak je prava mrcina.
Konstitucijom i kretnjama me podsjeca na Omica, mada mislim da ima brze noge od njega. Bog mu je dao sve, samo sad treba napraviti pametnu odluku za dalje. Atraktivno ime kluba mu nista nece donijeti ako u istom ne dobije minutazu i priliku da napreduje. Mnogi vrhunski potencijali su propali u tim godinama jer su pogresan klub izabrali.

- marlostanf1eld
- Kontakt:
Gledao sam neko njegovo gostovanje na BN-u sa ekipom. Veoma pametan i elokventan momak, jos jedna bitna i pozitvna stvar.Ghuraba je napisao/la: ↑09 apr 2022, 21:47Momak je prava mrcina.Konstitucijom i kretnjama me podsjeca na Omica, mada mislim da ima brze noge od njega. Bog mu je dao sve, samo sad treba napraviti pametnu odluku za dalje. Atraktivno ime kluba mu nista nece donijeti ako u istom ne dobije minutazu i priliku da napreduje. Mnogi vrhunski potencijali su propali u tim godinama jer su pogresan klub izabrali.
Novo okupljanje potencijalnih kandidata za juniorsku reprezenetaciju Bosnu i Hercegovine održano je u Zenici.
U Areni “Husejin Smajlović”, selektor mladih Zmajeva Slobodan Kecman okupio je 50 košarkaša i odradio kontrolne treninge. Igrači koji su testirani dolaze iz klubova Srednje Bosne.
R.BH.
U Areni “Husejin Smajlović”, selektor mladih Zmajeva Slobodan Kecman okupio je 50 košarkaša i odradio kontrolne treninge. Igrači koji su testirani dolaze iz klubova Srednje Bosne.
R.BH.