BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Ma kakvi ubi ga returnom svejedno prvi il drugi servis, ne znas sta je ovom nasem gore 

Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
A u pm, zasto odmah gubiš servis? 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Izgleda da ce biti nadrkavanja po Istanbulu, nažalost.Effenberg je napisao/la:Eto nagovjestio sam mu brejk u zadnjem postu, hajmo jednom da vidim da se neki nas sportista iz rupe vrati. Idemo sad satrat ga pa nek ide nadrkavat kuci u majcicu Rusiju.
E jbg Damire!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
BosnaE
Break je napravio samo zbog MTO, vrhunac taktike danas.
- sigurnoable
- Kontakt:
Od kad je Tenis modna revija postalaEffenberg je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Grob te yebo damir se muci sa napaljenim pubertetlijon kojem je osim tenisa glavna zanimacija drqanje qrca
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
![]()
Reko vam ja ovi ruzni su najnezgodniji za igrat, posto znaju da ih priroda nije obdarila ljepotom oni svu tu huju usmjere u treninge i satiru se, a ne ko ovi nasi lijepi manekeni, ljubi ih majka.

Bas.VGS je napisao/la:Break je napravio samo zbog MTO, vrhunac taktike danas.
Ma baziram to na cinjenici da su obicno ti ruzniji teniseri i teniserke daleko dogurale. Kurnikove i te ljepotice i ljepotani obicno furaju neki show bizz i folove, a na terenu ih nigdje. Ovi ruzni kod njih brate znas da su tu samo i iskljucivo radi tenisa.
Zar ne?

Zar ne?
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
Poprilično neozbiljan pristup jednom ATP turniru.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Frajer nema misic i dobije ga, sta je to **** ti 

Yebo li mu jelena sve njegovo,poveo on nju sa sobom na turnir,drqadzija ga izbaci sa turnira
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Fenomenalan žrijeb za Damira, dobio momka koji je zabilježio samo 30 FH vinera u 18 gemova
Ni za šta se Damir ovdje nije pitao, jbg...momak je klasa...idemo dalje

Ni za šta se Damir ovdje nije pitao, jbg...momak je klasa...idemo dalje

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Katastrofa. Nije zbog poraza već zbog pristupa igri, koji si qrac dolazio ako ti se nije igralo? I on sa ovim pristupom želi u TOP 60?
Ušao je u meč bez ikakve taktike, apsolutno nije znao šta hoće. Ovo je tako loše da se više nikad ne smije ponovit.
Nije se pitao jer nije znao šta hoće i da je ušao u meč kao protiv Kližana itekako bi se pitao.
Ušao je u meč bez ikakve taktike, apsolutno nije znao šta hoće. Ovo je tako loše da se više nikad ne smije ponovit.
Nije se pitao jer nije znao šta hoće i da je ušao u meč kao protiv Kližana itekako bi se pitao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Fakat zgoljo neki da ga vidis na ulici reko bi mu sinko haj da ti uzmem kiflu, ali odakle cupa snagu to je cudo. Ima finu tehniku, a sto je najbitnije imao je danas Damira kojeg je bolio tuki za svim. Ko god dodje iskusniji u 1/8 finala Ruso leti van 2:0 glat. A Damir nek se zamisli.
Mislim da je najrealnije da ocekujemo jedan duzi period Dzumija da se vrti 90 - 120 mjesto ni gore ni dole. I da ne ocekujemo previse, jer danas Rus, sutra ce biti neki Australac, pa ce onda opet dobit nekog s 40-50 pozicije pa cemo se uzbudit pa onda opet popusit od nekih novih pubertetskih drkadzija i tako to. Ja sad za sad nesto ozbiljnije nemogu ocekivat od Damira. Zelim mu sve najbolje al tesko...
Mislim da je najrealnije da ocekujemo jedan duzi period Dzumija da se vrti 90 - 120 mjesto ni gore ni dole. I da ne ocekujemo previse, jer danas Rus, sutra ce biti neki Australac, pa ce onda opet dobit nekog s 40-50 pozicije pa cemo se uzbudit pa onda opet popusit od nekih novih pubertetskih drkadzija i tako to. Ja sad za sad nesto ozbiljnije nemogu ocekivat od Damira. Zelim mu sve najbolje al tesko...
Steta za zrijeb. Mali mu fakat nije dao da uspostavi svoju igru. Previse kratkih lopti za brutalan, federerovski FH. I dalje sam uvjeren da bi osim Grigora i Rodzera, s bilo kojim drugim igracem Damir dohvatio drugo kolo jer ni danas nije bio toliko los koliko je Rus briljirao. Po navici, sada bi trebao ljut doci na ch i - uzeti ga! Idemo.
Nek joj kaze da da ovom malom da umoci malo, osevapice se, ja mislim da ga je ovaj Ruso ogulio ko bananu od nadrkavanja.esprit24 je napisao/la:Yebo li mu jelena sve njegovo,poveo on nju sa sobom na turnir,drqadzija ga izbaci sa turnira

Haj malo sale da nije sve crno toliko.
Nas nekoliko ovdje na forumu,poslije zrijeba rekosmo da zrijeb nije dobar,bilo koga drugog da je dobio bolje bi odigrao,ovaj decko ima sjajnu buducnost.Rekoh ja gledao sam ga par puta i zadnji put protiv Verdaska koji nije znao sta da odigra da prodje,jednostavno razvalio ga.Danas sam se nadao nakon brejka da ce se probuditi Damir,i on izgubi svoj servis,ovaj dobi ponovo samopouzdanje i jbg.
Nema veze,sta se moze,idemo dalje,slijede 2 chellengera pa onda ponovo veliki turnir,idemo uzeti jedan chellenger....
Desi se i najboljim tako da nema sta da se zamjeri Damiru.....
Nema veze,sta se moze,idemo dalje,slijede 2 chellengera pa onda ponovo veliki turnir,idemo uzeti jedan chellenger....
Desi se i najboljim tako da nema sta da se zamjeri Damiru.....
Žao mi je što u ovom dijelu sezone ovako lako gubi mečeve, nema još mnogo šljake, a na betonu i u dvorani će se teško vaditi.
Rus je imao vinere, ali Damir snosi najveću krivicu za njih.
Rus je imao vinere, ali Damir snosi najveću krivicu za njih.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- sigurnoable
- Kontakt:
Kad pomislis da ce se sabrati nakon onog pristupa protiv Veica u Mersini on jos gori dodje na ovaj turnir. Haj sad budi pametan i reci sta se desava sa njim???? 

Ispostavi se tačnom konstatacija da je izgubio na prošlom turniru jer se čuvao za Istanbul hahahahah
Kakva ubleha od tenisera kruh ti poljubim, ni on sam ne zna kako je dospio u top 100
Kakva ubleha od tenisera kruh ti poljubim, ni on sam ne zna kako je dospio u top 100
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.