Brat u pola live prenosa ispricao onu famoznu Fred/United pricu kao ekskluzivu za Darwin/Liverpool transfer.

Izgleda da ce mi falit dahtanje onog SK abortusa ove sezone.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Nije baš tačno ali ok. Znaju se lige gdje su obavezni da rade sve mečeve, one najbolje će uvijek imati prednost.Otelo je napisao/la: ↑29 jul 2022, 09:15Ovo je sa Wikipedije, ne znam koliko je 100% tačno. Pored toga, ovo su samo lige bez kupova.
Čak i da počnu dodatna dva kanala bit će **** sa prijenosima.
Gledam Liverpool redovno, tako da mi je to najbitnije uz najveće derbije, pa 99% neću biti zakinut niti za jedan meč koji istinski želim pogledati, no neko će biti zakinut.
Oni nisu imali prava na sve utakmice po kolu plus su najveća **** koja postoje, da sada ne nabrajam razloge jer se znaju.
Jesi li ti zaposleni Arene sport ili te placaju da siris dobar glas?
Koje smece od analize. Kaze iz svih liga kad dolaze u EPL budu slabiji, ispade kao Englezi su top i ovi sto dolaze iz drugih liga su kao inferiorniji, a istina je totalno drugacija - i njaveci igraci EPL su stranci, liga je jaka zbog stranaca i zbog vanjskih ulaznih transfera.
Pa ti nabrojani su veoma dobri igraci:ArtemisFowl je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:41Wayne Rooney, Steven Gerrard, John Terry, Frank Lampard, Harry Kane
Ti si u svojim riječima napravio logičku grešku, bez obzira šta kaže video jer ga nisam ni gledao. Ako neko kaže da igrači koji dodju u EPL budu slabiji to ne znači da igrači koji dolaze u EPL budu slabiji od engleskih igrača ili domaćih igrača nego budu slabiji od samih sebe.Sport90 je napisao/la: ↑29 jul 2022, 11:26
Koje smece od analize. Kaze iz svih liga kad dolaze u EPL budu slabiji, ispade kao Englezi su top i ovi sto dolaze iz drugih liga su kao inferiorniji, a istina je totalno drugacija - i njaveci igraci EPL su stranci, liga je jaka zbog stranaca i zbog vanjskih ulaznih transfera.
Niti jedan engleski igrac od 2000 pa do danas nije bio na nivou recimo jedno Henrija, Aguera, Silve, De Brujnea, Drogbe, Ronalda o golmanima da ne pricamo. Najvece legnde i najbolji igraci EPL su stranci.
A Englezi koji se usude otici u druge top lige u ogromnom broju slucajeva budu totalni flop.
Sad da se napravi trenutni najbolji tim EPL - bas me zanima koliko ce biti igraca koji su ponikli u EPL i koliko ce biti igraca koji su dosli iz drugih liga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.