FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Da je kako dobiti Borca i ovi ispod nas da izgube i osiguran opstanak prije zadnjeg kola! Ma da ne sumnjam u pobjedu protiv Želje mnogo je bitno da u zadnje kolo udjemo sa pozicije koja ne vodi u Federalnu!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Umro pa ozivio. Svaka cast, nista drugo necu reci.
Simone, oprosti
Ps
Pitari hvala na čestitkama, poslije ovog mislim da i mi svi kolektivno vama zelimo ulazak u Evropu i sto duzi boravak u istoj.
Simone, oprosti

Ps
Pitari hvala na čestitkama, poslije ovog mislim da i mi svi kolektivno vama zelimo ulazak u Evropu i sto duzi boravak u istoj.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Danas Eldar, Jasko, Kape i Adi ko na drogama, njima posebno svaka cast. Jer stalno sam ih pljuvao, nakon ovog danas zasluzuju pohvale. Naravno, svi zasluzuju pohvale, al eto oni posebno.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Mehmedović je sve bolji i bolji, nadam se da će napraviti dobar transfer i da će klub zaraditi, eventualno da se uzme neki procenat od sljedeće prodaje.
Kapetanović, iako je bio dosta loš, sada se popravlja i nadam se da će opet dobiti poziv iz Francuske.
I na kraju, da dodam za navijače Veleža, da se ne pale jer nisu dogovorili ni jednog našeg igrača, pogotovo ne Kapetanovića i Mehmedovića, jer ako budu išli iz Slobode, idu vani.
Kapetanović, iako je bio dosta loš, sada se popravlja i nadam se da će opet dobiti poziv iz Francuske.
I na kraju, da dodam za navijače Veleža, da se ne pale jer nisu dogovorili ni jednog našeg igrača, pogotovo ne Kapetanovića i Mehmedovića, jer ako budu išli iz Slobode, idu vani.
Vazna pobjeda,ali nije jos gotovo nista..zalosno sto svake sezone ista prica,borba za opstanak se slavi vise nego titula u Mostaru
Ako i ostanu u ligi,valjda konacno odu prema sredini tabele,muka je vise gledat borbu za opstanak.

Ako i ostanu u ligi,valjda konacno odu prema sredini tabele,muka je vise gledat borbu za opstanak.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Kakva pervezija od utakmice Eldara, silov’o je one pi c ke iz lištice. Bekicu svaka cast također zbog borbe i onog pasa prije penala(koji iskreno ruku na srce nije bio). Jasmin isto top utakmicu odigrao možda i najbolju utakmicu za nas, Alic također odigrao solidno. Velika pobjeda za samopouzdanje idemo jako do kraja crveni!
A oni narkomani koji su ušli i zasrali prije pocetka utakmice treba zube polomit. Pustite momke nek rade na grupi i odrzavaju i ovo malo raje što je došlo/ostalo u grupi.
A oni narkomani koji su ušli i zasrali prije pocetka utakmice treba zube polomit. Pustite momke nek rade na grupi i odrzavaju i ovo malo raje što je došlo/ostalo u grupi.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Kakva drama ni sam ne znam kako sam ovo prezivio
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE
VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE
-
- Kontakt:
Bravo djeco! Ovako da igraju svaku niko im A ne bi rekao!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Šuba ko Nedim Isić nekad davno
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Vile nas pronosale, malo Lica
, stativa mislio sam gotovo, kraj, onda akcija Subert, Alic i Jusic
....i to nogama ljudi igrali.....

🔴⚫️
-
- Kontakt:
Dedić, dok je još bio u Slobodi, tražio je da mu se dovede Bukvić za golmana, a mislim da je još u opciji bio tadašnji golman Krupe, Vasilije Kolak. Nakon nekog vremena, Dedić je otišao kod komšija i nije imao nikakvih dodira u trenažnom procesu sa Bukvićem. Da je radio s njime, sigurno bi mu poboljšao istrcavanja sa linije.
Izvinite na upadu.
Ja kao bolesni pitar gledam utakmicu, yebem Pranjicu sve i kontam sta ludjak radi, kao da ide da sjebe i sebe, a bgm i nas.

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Kakva erupcija na sjeveru kad je gol pao, taj osjecaj preko TV-a ne mozes osjetiti.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ali kako brat Said uleti s tribina da proslavi 

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Moliću da mi se sad malo odvadi.simonknows je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:50Pobjeda danas = opstanak
Da mi ne pada hejt ovdje više, u 19 skidam ljagu s imena![]()

Montoliva da slušate, momak je očigledno jako upućen jer sve što kaže mogu potvrditi da je istina.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Zutti je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:18Izvinite na upadu.
Ja kao bolesni pitar gledam utakmicu, yebem Pranjicu sve i kontam sta ludjak radi, kao da ide da sjebe i sebe, a bgm i nas.Sreca pogodi budala, pa i nas pogura. Jos kone da pobijedite pa vi slavite opstanak, mi cemo evropu, a strumfovima kao po obicaju

-
- Kontakt:
simonknows je napisao/la: ↑15 maj 2023, 20:23Moliću da mi se sad malo odvadi.simonknows je napisao/la: ↑15 maj 2023, 15:50Pobjeda danas = opstanak
Da mi ne pada hejt ovdje više, u 19 skidam ljagu s imena![]()
![]()
Montoliva da slušate, momak je očigledno jako upućen jer sve što kaže mogu potvrditi da je istina.

U igri je još uvijek milion kombinacija koje se mogu desiti.
E danas su mi uzeli sigurno 5 godina zivota... Nek se i nama vratilo negdje yebo ga otac i fudbal 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.