HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
Sta je sada s Arezinom? Jesu li njega već jednom potrali iz Zrinjskog zbog ponasanja?
Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Fića je u tripu da je Dimitri Payetsjever96 je napisao/la:Sta je sada s Arezinom? Jesu li njega već jednom potrali iz Zrinjskog zbog ponasanja?

HŠKZ!
-
Vlada HNŽ-a donjela je odluku kojom se nagrađuju: HŠK Zrinjski za osvojeno prvo mjesto u PLBiH sa 15 000 KM i plivačica Amina Kajtaz za nastup na OI u Riu sa 8 000 KM...
Amina, sretno na Olimpijadi!
Amina, sretno na Olimpijadi!
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
- Kontakt:
a imali išta skakaćima?
Danas se vraćamo opet domaćim igrama,
nadam se da su naši izbacili Legiju iz glava,
pa idemo opet samo jako do novih pobjeda
Radnik nam stiže sa starim poznanikom u svojim redovima, Denijem Simeunovićem.
Zanimljiv mu status što je objavio:
Vidimo se u nedjelju sa mojim novim klubom FK RADNIK BIJELJINA na stadionu za koji me vežu najljepse uspomene i gdje sam stvorio svoje ime u nogometu!
Ne bi se baš reklo kada nam je prije pola godine sa Sarajevom dolazio pod Bijeli Brijeg...
nadam se da su naši izbacili Legiju iz glava,
pa idemo opet samo jako do novih pobjeda

Radnik nam stiže sa starim poznanikom u svojim redovima, Denijem Simeunovićem.
Zanimljiv mu status što je objavio:
Vidimo se u nedjelju sa mojim novim klubom FK RADNIK BIJELJINA na stadionu za koji me vežu najljepse uspomene i gdje sam stvorio svoje ime u nogometu!

Ne bi se baš reklo kada nam je prije pola godine sa Sarajevom dolazio pod Bijeli Brijeg...

And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...
-
- Kontakt:
Za dvije klase smo kvalitetni od ovih klubova. Ovom prigodom bi se zahvalio sudiji iz Sarajeva sa porukom "Ma đaba vam sve opet je kanta naša".
-
- Kontakt:
Peljti treba odma 10nutakmica kazne,ovo je smijesno doso je sa namjerom da nam dadne crveni karton i uspio je,u ovakvoj utakmici ovoliko kartona to je smijesno neko bi pomislio da je ratno stanje !
Auu neće bit dobro ako Anto bude igrao u Sarajevu, ima li drugih opcija na toj poziciji?
- hskzmostar
- Kontakt:
Masakar kartonima ali dzaba sve neznaju hajvani da je nasa klupa jaca nego pola ekipa ! 

2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ljudi moji mirna tekma,bez tenzija i grubosti, oba gola dajemo na vrijeme a sudac
tuga zestoka.Pa ono treba dozivotno izbaciti iz nogometa.On je morao iskljuciti stopera i to je bio glavni cilj,jer trenutno smo samo tu tanki i to je najosjetjivije mjesto u svakoj ekipi.Bas me interesira sto ce reci kontrolor sudjenja.Sama cinjenica da smo lagano dobili tekmu a mi pisemo samo o Irfanu Lopovu Peljti jasno govori kako je sudio.

P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
- Kontakt:
Utakmica bez stresa gdje smo do crvenog igrali sa 70% snage ostavlja mrlju suđenje a jes nas pošlo sa sudijama drama. Nego Graovac trenira puno snagom a Mate Pehar je bio na treningu
Odlicno je to sto Graovac napokon trenira ali bojim se da jos nije spreman za prave utakmice.Vidjet cemo ako Bog da ,uskoro ce zaigrati.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
-
- Kontakt:
15 dana radi normalno..
Jeli to Mate vas igrac? Samo ga dobro stegnite znadnite mu udarit kaznu za ponasanje i dobit ce te najboljeg igraca lige! I suci su ljudi i oni griješe
Griješili su i u vasu korist protiv nas 

Zašto sada šutite zašto ne dignete glas da nije bilo njih nebi bilo niti vas! Šantić,Jelić.
Ma sve ok , greske su jedno a namjera je drugo.Evo sad vidim i cist penal nam nije dosudio ajde i to na stranu ali kartoni........Mi smo dobili tekmu nije nam rezultat povod nego tendenciozno sudjenje za nekog treceg.
- hskzmostar
- Kontakt:
Kakav je ovaj Mate Pehar???
Obicno u nas prorade igraci Sarajeva i Sirokog!
-
- Kontakt:
Mi smo imali 2:0 do 93 i greške Barića dešava se **** ga u jednoj kvalitetnoj utakmici. Imali smo peh povrjedio se Petrak pa onda nategnut crveni ali ja zadovoljan.
-
- Kontakt:
Čudne naravi ali terijer na terenuhskzmostar je napisao/la:Kakav je ovaj Mate Pehar???
- hskzmostar
- Kontakt:
Ako dodju on i Kaudio ja zadovoljan!
Zeravici onda manja minutaza,steta zbog Petraka momak strasno napredovao danas ga svugdje po terenu bilo,samo da nije ozbiljna povreda!
Sad na Kosevo ,opet jaka utakmica sto je odlicno ,steta mozda sto je LP vec zavrsila,da smo imali koju premijerligasku utakmicu prije mozda bi drugcije sve zavrsilo!
Samo skracena liga i jake utakmice non stop garantiraju napredak i u europi!
Zeravici onda manja minutaza,steta zbog Petraka momak strasno napredovao danas ga svugdje po terenu bilo,samo da nije ozbiljna povreda!
Sad na Kosevo ,opet jaka utakmica sto je odlicno ,steta mozda sto je LP vec zavrsila,da smo imali koju premijerligasku utakmicu prije mozda bi drugcije sve zavrsilo!
Samo skracena liga i jake utakmice non stop garantiraju napredak i u europi!
Moj prethodni post je sarkazam! Koliko puta je se nas namjerom ostetilo to je Boze sacuvaj.ALOBOLA je napisao/la:Ma sve ok , greske su jedno a namjera je drugo.Evo sad vidim i cist penal nam nije dosudio ajde i to na stranu ali kartoni........Mi smo dobili tekmu nije nam rezultat povod nego tendenciozno sudjenje za nekog treceg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.