FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar

"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Bolje od 643675426 orgazamaaaaaa !

- corleone87
- Kontakt:
Željina mladost-ludost

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- RobertoBaggio
- Kontakt:
"Prije mog dolaska je Željo u odbrani imao mnogo problema, ali je vremenom sve došlo na svoje mjesto. Odavno nismo izgubili zahvaljujući sjajnoj odbrani", kazao je Odović.
Drugo poluvrijeme skoro perfektna odbrana, čitave ekipe.
Drugo poluvrijeme skoro perfektna odbrana, čitave ekipe.
FK Željezničar 1921
Uhhh,sta napisati,presretan sam
Jedna veeelika kapa dole Odi ,na fenomenalnoj taktici i postavci igre
Kapa dole i Blagojevicu,odigrao je doktorski utakmicu
Velika kapa dole i svim igracima na bespostednoj borbi,disciplini i izgaranju na terenu,od prvog do posljednjeg
Bravo i za Dzenisa,dijete Zeljino koje obradova u ove mubarek dane armiju navijaca velikana sa Grbavice
Ma bravo svima,hvala vam sto ste ucini da sutrasnji Bajram docekam jos veseliji i ponosniji
Ponosan na Zelju od prve do devedesete minute
Bravo i Manijacima
Necu pisati sad nista detaljnije,ima vremena do cetvrtka aBd,uglavnom ponoviti pristup i postavku kao i veceras i nema zime.
Cestitam nam svim braco Manijaci ovu veliku pobjedu,uzivajte..Volim te Zeljo !!!
Jedna veeelika kapa dole Odi ,na fenomenalnoj taktici i postavci igre
Kapa dole i Blagojevicu,odigrao je doktorski utakmicu
Velika kapa dole i svim igracima na bespostednoj borbi,disciplini i izgaranju na terenu,od prvog do posljednjeg
Necu pisati sad nista detaljnije,ima vremena do cetvrtka aBd,uglavnom ponoviti pristup i postavku kao i veceras i nema zime.
Cestitam nam svim braco Manijaci ovu veliku pobjedu,uzivajte..Volim te Zeljo !!!
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 16 jul 2015, 22:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Hvala Ti Bože. Ne pamtim kad sam bila ovoliko sretna. 
Ako je iko zaslužio ovu nagradu i svaku moguću podršku onda je to ova ekipa Želje, bez obzira na rezultat u revanšu.
Divan Bajram. Volim te Željo!
Ako je iko zaslužio ovu nagradu i svaku moguću podršku onda je to ova ekipa Želje, bez obzira na rezultat u revanšu.
Divan Bajram. Volim te Željo!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Gdje je sad onaj što proziva upravu zbog 100.000 eura, da Kvese nije bilo haos bi bio. Imamo odlične šanse, nadam se finom protivniku sutra. BRAVO ŽELJO !!!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Bogdanovic, Blagojevic
Diata dva puta dodirno loptu, asistiro.
Diata dva puta dodirno loptu, asistiro.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Diatta u 30 sec pokazao zasto je doveden i zasto sam pisao da decko ima mjesta kod nas.Po meni,bolji od Kokota,ali hajde,borio se i ovaj veceras...
Plačem kao dijete

-
fedeltafrotta
- Kontakt:
TAKO MALE STVARI CINE ZIVOT MOJ
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Bas tako u pm materinu sta je ovoFidelito je napisao/la:Bolje od 643675426 orgazamaaaaaa !![]()
![]()
![]()
![]()
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Ima li snimak kad je Zoki onoga poslao u PM, pruzio mu fino ruku da se pozdravi a ovaj papak nesto glumi.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- corleone87
- Kontakt:
Aaaa gledam sad ovaj klip, kako maslačak samo lahko ide niz grlo..Pa daj ljudi pjevajmo tu pjesmi vise na utakmicama..Dosta ovih kilometarskih pjesma sto umrtljavaju atmosferu..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma ja ne mogu da vjerujem, kakvo ludilo!
Na Kosevu ocekujem minimum 20.000 ima da gori
Na Kosevu ocekujem minimum 20.000 ima da gori
Allahami kontam danas napisat Ferenc je janje.
Svaka cast momci,svima ali bas svima. Prvo poluvrijeme prevelik respekt,drugo mangupluk u rangu Murinja. Da nismo zurili i srljali prema naprijed,moglo je i vise.
Ferenc pokazao da je najopasniji u ovim mrljavim situacijama,jer su tako zabili sve golove.
Blagojevic u prvom tanak,jer se Amir izgubio,ali u drugom tito .
Idemo igrat isto ovako,ali sqmo hrabro u napadu,ovdije smo bojazljivo srljali.
Ali tesko je igrat onako disciplinovano i nazad i naprijed. Ferenc agresivan na odbice i nicije lopte i tu su najopasniji,zato samo ovaku odbranu igrat.
Svaka cast momci,svima ali bas svima. Prvo poluvrijeme prevelik respekt,drugo mangupluk u rangu Murinja. Da nismo zurili i srljali prema naprijed,moglo je i vise.
Ferenc pokazao da je najopasniji u ovim mrljavim situacijama,jer su tako zabili sve golove.
Blagojevic u prvom tanak,jer se Amir izgubio,ali u drugom tito .
Idemo igrat isto ovako,ali sqmo hrabro u napadu,ovdije smo bojazljivo srljali.
Ali tesko je igrat onako disciplinovano i nazad i naprijed. Ferenc agresivan na odbice i nicije lopte i tu su najopasniji,zato samo ovaku odbranu igrat.
Zadnja izmjena: barbarez, dana/u 16 jul 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Cestitke na odlicnoj igri i pobjedi,pozdrav iz Gradacca.
Gdje sad onaj samo grbavica? 
Ko nije nek izvadi clansku, treba da nam svima bude čast sto smo dio ovog kluba
- corleone87
- Kontakt:
Tu je upravo se sam popisoVelahalve je napisao/la:Gdje sad onaj samo grbavica?