sad sam cenera kratak a trebo mi je pod hitno

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
To,a imam i ovo:volimliverpool je napisao/la:
kako nema u kojoj kladionici igras u premieru imaju stefanson i sigurdson...legenda reala je napisao/la:joj loše ponude za rukometaše danas
ali ipak ću nešta odigrati
G.Gal (2.5)-više
O.Carlen(3.5)-više
N.Ekberg (5.5)-manje
T.Tluczinski(5.5)-manje
B.Myrhol(4.5)-manje
kako ovo nema Islanđana u ponudi ni jednog
u bet-liveInterista je napisao/la:kako nema u kojoj kladionici igras u premieru imaju stefanson i sigurdson...legenda reala je napisao/la:joj loše ponude za rukometaše danas
G.Gal (2.5)-više
O.Carlen(3.5)-više
N.Ekberg (5.5)-manje
T.Tluczinski(5.5)-manje
B.Myrhol(4.5)-manje
bet-safeOTNYS_YNWA je napisao/la:@Steve, kakve su to kladionice jbte.
u williamsu nema nikako u ponudi zbroj golova igraci a u premieru ima mnogo vise igraca u ponudi...legenda reala je napisao/la:u bet-liveInterista je napisao/la:kako nema u kojoj kladionici igras u premieru imaju stefanson i sigurdson...legenda reala je napisao/la:joj loše ponude za rukometaše danas
G.Gal (2.5)-više
O.Carlen(3.5)-više
N.Ekberg (5.5)-manje
T.Tluczinski(5.5)-manje
B.Myrhol(4.5)-manje
a pitanje je hoće li Stefanson ikako i igrati ,
DaljeAdmir_Sa je napisao/la:najjaci su mi ovi ziceri, hvala hvalaIker C je napisao/la:Istomin je večeras zicer. Kvota 1.5.![]()
Ma slobodno.Vjeruj da sam k'o nešto razradio.Analitico je napisao/la:volimliverpool, ispratit cu ta dvoja 2 tiketa ako stignem uplatiti.....navijam za tebe hahahahaha...
Kolika ti kvota treba,imam ja jedan tiket kvota 4,na 5km.Ted Mosby je napisao/la:Kad će ti listići, meni je žurba?
Šalji na ppharry_90 je napisao/la:Kolika ti kvota treba,imam ja jedan tiket kvota 4,na 5km.Ted Mosby je napisao/la:Kad će ti listići, meni je žurba?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.