Doce ih minimum 300sodagrad je napisao/la:I šta bi jel vas dolazi u Lukavac bar 300, i da imat će priliku da na utakmici budu i ti koji idu u Atinu jer se vraćaju svi u nedjelju ujutro oko 8h, a idu u četvrtak sad.........

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Doce ih minimum 300sodagrad je napisao/la:I šta bi jel vas dolazi u Lukavac bar 300, i da imat će priliku da na utakmici budu i ti koji idu u Atinu jer se vraćaju svi u nedjelju ujutro oko 8h, a idu u četvrtak sad.........
Malo te j3be očiglednost.kupus army je napisao/la:SultanSulejman@ Ti si oceigledno rodjen posle onog perioda kad je Radnicki igrao u premier ligi(tad se zvala prva liga BiH)kad je u Lukavac dolazilo po 300-400 gostujucih navijaca,Manijaka,Hordi,Fukara,Red Army,RObijasa,pa tako da nemas predstavu ko je i u kakvim brojkama dolazio njima u Lukavac.
Hoćeš li imena i prezimena, lične karte, brojeve telefona !?sodagrad je napisao/la:I šta bi jel vas dolazi u Lukavac bar 300, i da imat će priliku da na utakmici budu i ti koji idu u Atinu jer se vraćaju svi u nedjelju ujutro oko 8h, a idu u četvrtak sad.........
Nismo mi ko vi, mi damo broj, ali vi djeci majice skidate po gradu.........VolimTz je napisao/la:Hoćeš li imena i prezimena, lične karte, brojeve telefona !?sodagrad je napisao/la:I šta bi jel vas dolazi u Lukavac bar 300, i da imat će priliku da na utakmici budu i ti koji idu u Atinu jer se vraćaju svi u nedjelju ujutro oko 8h, a idu u četvrtak sad.........
jesu to tvoje neke prognoze xd ili od kl... ?Probisvjet je napisao/la:Radnički-Sloboda 1,95 2,75 1,60 1,20 1,07
Ma kakvi moje, kl.AboveTheLaw je napisao/la:jesu to tvoje neke prognoze xd ili od kl... ?Probisvjet je napisao/la:Radnički-Sloboda 1,95 2,75 1,60 1,20 1,07
Ne može biti nikako tip 1 (1.95) a 1x (1.60) to još nigdje vidio nisamProbisvjet je napisao/la:Ma kakvi moje, kl.AboveTheLaw je napisao/la:jesu to tvoje neke prognoze xd ili od kl... ?Probisvjet je napisao/la:Radnički-Sloboda 1,95 2,75 1,60 1,20 1,07
Logicnije je nekakoHeller je napisao/la:da nije tip 2 1,60
valjda kartoni...RUDARSKA 2 to bolje znadelpiero20 je napisao/la:koji je razlog da ne bi igrali?
cudi me to za babalu jer je vec dosta pauzirao, pa kad skupi zute..staragarda je napisao/la:valjda kartoni...RUDARSKA 2 to bolje znadelpiero20 je napisao/la:koji je razlog da ne bi igrali?..PA NEK POJASNI
Babala 100% ne igra,cuo sam se jutros s njim na fbdelpiero20 je napisao/la:cudi me to za babalu jer je vec dosta pauzirao, pa kad skupi zute..staragarda je napisao/la:valjda kartoni...RUDARSKA 2 to bolje znadelpiero20 je napisao/la:koji je razlog da ne bi igrali?..PA NEK POJASNI
ne igraju ni Stana ni Babala.Ceric i Jackson imaju manje povrede,al ce igratistaragarda je napisao/la:valjda kartoni...RUDARSKA 2 to bolje znadelpiero20 je napisao/la:koji je razlog da ne bi igrali?..PA NEK POJASNI
Trenutno korisnika/ca: VivaLaLiberta i 7 gostiju.