dođi u Stolac drugdon_burza je napisao/la:i meni neodgovara nigdje samo u ovom kaficu
bio sam po cijeloj bosni pio al svaka je bila djeriz osim te
a treba je znati i napraviti

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
dođi u Stolac drugdon_burza je napisao/la:i meni neodgovara nigdje samo u ovom kaficu
mandraX je napisao/la:dođi u Stolac drugdon_burza je napisao/la:i meni neodgovara nigdje samo u ovom kaficu
AulleTa je napisao/la:Čestitam Božić svim pripadnicima pravoslavne vjeroispovjesti.
Legendo, nemoj majke ti više tih postova sa milion smajlija..legenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudhi???'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ko mi kažeSexmachineboy je napisao/la:Legendo, nemoj majke ti više tih postova sa milion smajlija..legenda reala je napisao/la:gdhje ste ljudhi???'jestel živhi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj idioti otvaraju 1 vs 1 za sve, ode ovaj forum u tri cetri picke materinesikirica je napisao/la:Vid'te ovo:
Aktuelne teme na forumu:
Liverpool FC
1 vs 1
1 vs 1
Chat
NBA sezona 2010\2011
LA Lakers
![]()
![]()
Dva puta 1 vs 1
Naravoučenije:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čovjek kad se oženi odmah ima manje vremena za neke stvari koje su mu drage,pa tako i za ovaj forum
Pa kako cu ga umocit ako se ne ozenim!Bosco je napisao/la:Naravoučenije:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čovjek kad se oženi odmah ima manje vremena za neke stvari koje su mu drage,pa tako i za ovaj forum
Nemojte se ženit !
uzmi hljeba i umakaj u pekmezsikirica je napisao/la:Pa kako cu ga umocit ako se ne ozenim!Bosco je napisao/la:Naravoučenije:kakavdanakneiskustvu je napisao/la:čovjek kad se oženi odmah ima manje vremena za neke stvari koje su mu drage,pa tako i za ovaj forum
Nemojte se ženit !