FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

moustapha
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la moustapha » 06 sep 2011, 11:10

L_blancos je napisao/la:Nekako mi se cini najlogicnije da Bayo proda Riberija i Robena a uzme Gecea i Marina/il onog drugog krilnog igraca u repki, ostalo bi im para za Hevedesa i Hamelsa i eto..
Tako bi bili konstantni,ne bi morali svaki dan ic Roberiju u posjetu u bolnicu..
O ovome sam ja govorio. Logika kod Reala nije nuzno logika i kod Bayerna. :mrgreen:
#divovi

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 06 sep 2011, 12:18

pasha_the_one je napisao/la:
mozda je Anzhi :)

Jedini klub koji bi mogao toliko ponuditi... ali sumnjam da je iko ponudio... vjerovatno samo marketinski trik 8-)
Ja znam da su chelsea i real bili spremni ponudit i čak nudili za riberyja nekih 50-60 miliona eura, to su tada bili provjereni izvori, jer je više medija prenosilo, al to je bilo prije nego što će ribery produžiti ugovor. Znam i da je barca bila aktuelna i mislim da je i ona bila spremna dati neku sličnu sumu ko ova dva kluba gore. Međutim , tad je uli rekao da bayern riberyja jedino može prodat za 100 miliona eura il bar počet razmišljat o prodaji, logično da su se ovi bili ohladili, iako chelsea uvijek po malo vreba priliku tu. :D A sinoč je uli prvi put spomenuo i cifru od 80 miliona...Znači ja znam za ovu gore sumu, a i ova suma je istinita vjerovatno jer nikad nije uli iznosio te informacije bez veze, on je jedino znao postavit visoku cijenu za igrača, al kod ponuda nisam primijetio da je nešto još slagao, procurilo bi negdje da jeste ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 sep 2011, 16:57

L_blancos je napisao/la:Nekako mi se cini najlogicnije da Bayo proda Riberija i Robena a uzme Gecea i Marina/il onog drugog krilnog igraca u repki, ostalo bi im para za Hevedesa i Hamelsa i eto..
Tako bi bili konstantni,ne bi morali svaki dan ic Roberiju u posjetu u bolnicu..
Meni opet najlogicnije da ostanu u ovom sastavu u kojem i jesu. Neznam zasto al mislim da ce tako i bit
Stern des Südens

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 06 sep 2011, 17:19

proFCB je napisao/la:
Meni opet najlogicnije da ostanu u ovom sastavu u kojem i jesu. Neznam zasto al mislim da ce tako i bit
Nece tako biti jer Roberi vise voli bolnicku hranu nego trening..

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 sep 2011, 17:27

Unatoč tome što je posljednjih nekolio dana marljivo radio da bi se brzo oporavio, Holanđanin Arjen Robben neće igrati ni narednog vikenda u duelu njegovog Bayerna i Freiburga.

Krajem avgusta, preciznje u 3:0 pobjedi nad Kaiserslauternom Robben je zadobio povredu prepona i proteklih sedam dana boravio je na rehabilitaciji, pa je propustio i kvalifiacione susrete Holandije.

Najavljivao se njegov povratak protiv Freiburga, no sada je sigurno da do utakmice sa Schalkeom neće biti spreman.

"Ne može se tako brzo zaliječiti ovakva povreda. Kost se mora liječiti u miru, ne bi trebalo biti nepotrebnog pritiska da se što prije vratim. Moram raditi bez bolova na treningu, a nakon toga ćemo vidjeti. Čak i za utakmicu sa Schalkeom moj nastup nije siguran", kazao je Robben.

Bayern 10. septembra dočekuje Freiburg, nekoliko dana kasnije u Ligi prvaka gostuje Villarrealu, a onda 18. septembra, za vikend, gostuje Schalkeu. Bavarci su trenutno na vrhu Bundeslie sa devet bodova iz četiri utakmice. :roll: :shock:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 06 sep 2011, 17:50

L_blancos je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
Nece tako biti jer Roberi vise voli bolnicku hranu nego trening..
I sa bolnickom hranom, Uli ga nece pustit!
Stern des Südens

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 06 sep 2011, 18:01

Ne znam stvarno zašto kopirate ove postove? Valjda se navede izvor (u zadnjem slucaju to je SportSport.ba) ako se već taj kopirani dio postavlja. Nekad može poslužiti u diskusiji, ali konstantno ih štancati, nema potrebe.
Niti ćeš ti (ili bilo ko drugi) biti bolji za par više napisanih postova, niti će naša stranica biti bogatija. :mrgreen:

Znači, bez ljutnje, ali mnogo bolje to izgleda kada neku situaciju opišeš svojim riječima. ;)

Što se tiče Robbena, vrlo je vjerovatno da će propustiti narednu utakmicu protiv Freiburga, dok se za dalje susrete još ništa ne zna. Predaleko se otišlo sa pričom da će odsustovati i sljedeća 2 meča.
Dobro, kod Arjena uvijek lakše pogodiš ako prognoziraš da neće igrati. :D

Ipak mislim da će biti spreman protiv Španjolaca (samim tim i protiv Schalkea). Jer radi se o tome da se Robben dovede u situaciju da bude potpuno fit. Ne da igra sa bolovima ili kada nije potpuno spreman.
Postojala je mogućnost (ili još uvijek postoji) da ovi zadnji problemi (leđa, prepone) u najgorem slučaju igrača udalje od terena nekoliko mjeseci (kao Badstubera lani), zato se krenulo dosta opreznije sa ovom situacijom.
Robben može sutra odigrati utakmicu, ali...

Po riječima JH stanje se popravlja, tako da Robben gotovo ne osjeća bolove. Vidjećemo kada se u narednim danima treninzi inteziviraju, pa će se dosta toga više znati.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... efrei.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Vom Jäger zum Gejagten

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 06 sep 2011, 18:20

geronimo je napisao/la:Ne znam stvarno zašto kopirate ove postove? Valjda se navede izvor (u zadnjem slucaju to je SportSport.ba) ako se već taj kopirani dio postavlja. Nekad može poslužiti u diskusiji, ali konstantno ih štancati, nema potrebe.
Niti ćeš ti (ili bilo ko drugi) biti bolji za par više napisanih postova, niti će naša stranica biti bogatija. :mrgreen:

Znači, bez ljutnje, ali mnogo bolje to izgleda kada neku situaciju opišeš svojim riječima. ;)

Što se tiče Robbena, vrlo je vjerovatno da će propustiti narednu utakmicu protiv Freiburga, dok se za dalje susrete još ništa ne zna. Predaleko se otišlo sa pričom da će odsustovati i sljedeća 2 meča.
Dobro, kod Arjena uvijek lakše pogodiš ako prognoziraš da neće igrati. :D

Ipak mislim da će biti spreman protiv Španjolaca (samim tim i protiv Schalkea). Jer radi se o tome da se Robben dovede u situaciju da bude potpuno fit. Ne da igra sa bolovima ili kada nije potpuno spreman.
Postojala je mogućnost (ili još uvijek postoji) da ovi zadnji problemi (leđa, prepone) u najgorem slučaju igrača udalje od terena nekoliko mjeseci (kao Badstubera lani), zato se krenulo dosta opreznije sa ovom situacijom.
Robben može sutra odigrati utakmicu, ali...

Po riječima JH stanje se popravlja, tako da Robben gotovo ne osjeća bolove. Vidjećemo kada se u narednim danima treninzi inteziviraju, pa će se dosta toga više znati.
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... efrei.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ako se na mene ovo odnosi ,a mislim da ,da moram stari do kraja dana 1000 postova (jos samo 8 ),to mi je proritet ,a onda polako svaki dan ako se mogne i kad se mogne ,jer ne znam kakav cu biti sa vremenom u nadolazecem peridu ,pa kad vec ima gotovo i imam datu informaciju prije ostalih zasto ne ? ,zar nije lakse i prakticnije copy/paste ? 8-)

al mislim da ti je ovo trula prica ,stvorio sam conspiracy teory o ovom postu a glasi ovako : moderator ne moze da
me legalnim putem otjera s ovog topica ,pa pokusaje niskim potezima :mrgreen: :lol: :)
IO SONO INTERISTA

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 sep 2011, 14:23

Ola od sljedece sedmice krece sa trcanjem. :o
Povreda nije tako teske prirode kao sto se na pocetku utvrdilo. :P
Ja bih prije rekao da je ovo ta Oliceva snaga i volja za povratkom, pa se povreda sama od sebe povukla. :D

Prelazni rok nije kako treba ni zavrsio, a nas vec povezuju sa novim napadacima.
Llorente je u pitanju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 sep 2011, 16:39

Ne mogu bodriti niti hvaliti postavljanje (nekad da, ali ne da ti pređe u naviku) kopiranih tekstova širom foruma.
Ne moraš se sa mnom složiti, možeš nastaviti sa tim rabotama, ali mlad si, nadoćeš, pa ćeš shvatiti da to nije bit forumanja.

Od Olinja nisam ništa drugo ni očekivao. Hoćemo da te vidimo što prije na terenu. Nisi ti još svoje odradio. :D

Ima li ko da voli Lizarazua? :?
slika

„Jeden Tag trinke ich Weißbier und denke an Bayern“

Intervju, prvi dio.
http://sportbild.bild.de/SPORT/fussball ... ayern.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Nisam ni ja još pročitao tako da ne tražite prevod. :mrgreen:
Mudrica ovaj Baskijac, nego šta veli Uli, ima li kakvo prazno mjesto da ga vratimo u Bayern. :D
Vom Jäger zum Gejagten

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 07 sep 2011, 16:53

geronimo je napisao/la: Ima li ko da voli Lizarazua? :?
Zar postoji neko ko ovog majstora nije volio,cisto sumnjam,pored naseg Hasana daleko najdrazi igrac Bayerna u zadnjih 10 godina.Borben,inteligentan,pozvrtvovan a uz sve to svjetska klasa.Bilo je tu jos igraca koji su slicno igrali npr.Jeremies ili Heargreves ali ova dvojica su odskakala,danas u ekipi Bayerna nema niko ni slican njima,Lucio je bio zadnji takav igrac u Bayernu ovo sada sve neki kao super moderni fudbaleri,igraju iz prve nema klizecih itd.Ja bih sada zamjenio tri Lahma za jednog Lizarazua.

[youtube][/youtube]
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Klare

Post Postao/la Klare » 07 sep 2011, 16:54

A gdje je prevod? :? Ne može to tako, pa barem si mogao prevesti ovaj naslov, ili ni ti ne znaš, samo nalijepio da se pohvališ. :lol:
geronimo je napisao/la:Ima li ko da voli Lizarazua? :?
Ima, tvoj "Alter ego", @don burza, jea'n te isti č'oek. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:Mudrica ovaj Baskijac, nego šta veli Uli, ima li kakvo prazno mjesto da ga vratimo u Bayern. :D
Razumijem mnoge stvari, čak i engleski, ali ovo stvarno ne, šta je pisac htio reći? :? :D

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 sep 2011, 17:02

Klare je napisao/la:A gdje je prevod? :? Ne može to tako, pa barem si mogao prevesti ovaj naslov, ili ni ti ne znaš, samo nalijepio da se pohvališ. :lol:
Sad naletio na to, tako da još nisam pročitao. Idem tragom o Robbenovoj povredi (TM.de) i zamisli tu naiđem na ovaj intervju. Valjda ima nešto usko povezano sa dotičnim.
Inače, mahmuran sam :mrgreen: i ne mogu doći sebi šta se piše na temama o reprezentativcima (bome i selektoru).
Gubim snagu, poslije postavim ono najvažnije, ako tvoj translator dotle ne odradi posao. :D
Klare je napisao/la: Razumijem mnoge stvari, čak i engleski, ali ovo stvarno ne, šta je pisac htio reći? :? :D
Znači i ti si mahmuran. :lol:
Htio sam reći da se nađe kakva funkcija za ovakvog čovjeka. Zaslužio je, a vjerovatno bi bio od veće koristi od mnogih koji sada (ko fol) nešto rade.
Vom Jäger zum Gejagten

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 sep 2011, 17:13

Sta Klopp izjavi :shock: :" ako dode konkretna ponuda za Gotzea u januaru (zimskom periodu ), on odlazi ..
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91696" onclick="window.open(this.href);return false;
IO SONO INTERISTA

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2011, 17:23

petljanje u moderaciju će ti donijeti trajni ban na ovom forumu.

ako te moderator upozori, predlažem da ga poslušaš, jer on ovdje troši svoje slobodno vrijeme kako bi nam pomogao da forum bude ugodnije mjesto za sve. vlasnici foruma mu 100% vjeruju da radi za dobrobit foruma i to je sasvim dovoljno.

a možeš i da pametuješ i tjeraš svoje, ali nećeš previše dugo.

Klare

Post Postao/la Klare » 07 sep 2011, 17:28

geronimo je napisao/la:Htio sam reći da se nađe kakva funkcija za ovakvog čovjeka. Zaslužio je, a vjerovatno bi bio od veće koristi od mnogih koji sada (ko fol) nešto rade.
Znam odmah na koga ciljaš, ko je prvi na odstrijelnoj listi :D ..., ali nemoj, mlad je, talentovan, nek' radi kao što Uli kaže, i sve uredu. :D, a eto ovaj prelazni rok je bio dosta uspješan, da li je on uspio sniziti cijene :? , nije puno potrošeno, a fini igrači su dovedeni.

A stvarno si bio u pravu, ne mogu bez ove budalaste glave :D , a još sam nešto sada otkrio :D , obojio sam stranicu skroz u crveno. 8-)

@warden :roll:

PS:Kad si već tu, možeš neku novu anketu staviti, izbor je tvoj.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 07 sep 2011, 17:51

upozorenje koje si dobio od mene je konačno.

o moderiranju i onome što moderatori rade nema nikakvih polemika.
slobodan si da diskutuješ o forumskim temama u granicama normalnog ponašanja i u skladu sa pravilnikom foruma. ukoliko se osjećaš oštećenim od strane moderatora, prijavi to meni i nemoj da nam kvariš temu o Bayernu.

hvala na razumjevanju.

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 07 sep 2011, 18:05

warden je napisao/la:Sta Klopp izjavi :shock: :" ako dode konkretna ponuda za Gotzea u januaru (zimskom periodu ), on odlazi ..
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=91696" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... dran_22784" onclick="window.open(this.href);return false;
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 07 sep 2011, 20:30

Semir bvb je napisao/la:
warden je napisao/la:Sta Klopp izjavi :shock: :" ako dode konkretna ponuda za Gotzea u januaru (zimskom periodu ), on odlazi ..
http://www.fussballtransfers.com/bundes ... dran_22784" onclick="window.open(this.href);return false;
Low(covjek koji se ne pita apsolutno nista ) vs JUpp koji 50 % transfera odlucuje ,stvarno ne znam koji je utjecajni jel moze dzoker il pola-pola ,posto sam zagubio broj od prijatelja :roll:
IO SONO INTERISTA

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 07 sep 2011, 23:48

Klare je napisao/la:A gdje je prevod?
Biće dok mi otkriješ gdje se ti informišeš. :D
Klare je napisao/la: Ne može to tako, pa barem si mogao prevesti ovaj naslov
Sad me mezetiš i kažeš da i to nisi razumio. :twisted:

Nešto na brzinu...

Sa 41-om godinom još uvijek lijepo izgleda, iako je poznato da su mu kolege zavidili na njegovom (lijepo građenom) tijelu. Dobro, nije baš građen kao super mario, ali takav ni van Gaal nije bio. :lol:
Kaže da se može zahvaliti sportu, koji trajbeni svakodnevno, jer je jednostavno ovisnik o tome. Skijanje, fudbal, tenis...pa onda ronjenje, jedrenje, surfanje...
U svojoj biografiji se opisao kao morski brat, toliko obožava vrijeme provoditi vani (na moru) da je svojoj kćeri dao ime Uhaina, što na baskijski znači "Talas".
Odrastao je Atlantiku, te je uz oca mnogo toga (još od djetinjstva) naučio i zavolio.
Tako da se priča odužila o toj njegovoj strasti i njegovom prijateljstvu sa poznatim francuskim teniserom Forgetom, sa kojim zajedno posjećuje mjesta za koja oni smatraju da su atraktivna za surfanje (Indonezija, Tahiti..).

Dodaje da jedino pivo koje konzumira je ono koje stiže iz Minhena (Paulaner), tako da i dan-danas njega redovno popije.
U Minhenu je bio posljednji put u maju, kada je klub slavio 10-godišnjicu osvajanja CL. Izuzetno je sve bilo organizovano, tako da se ostalo do sitnih sati uz staru gardu (Oli, Effe, Sagnol, Scholli...)
Inače su ga mnogi čudno posmatrali kada se on odlučio za Njemačku (Bayern) i kao svi su mislili da je za njega španska liga kao stvorena. Naprotiv, njemu odgovara disciplina i veliki profesionalizam (jer po prirodi postaje nervozan kada nema velike sloge i kad preovladavaju nemiri u svlačionici).
S vremenom je shvatio da je ponosan što je igrač Bayerna.

Što se tiče Lige prvaka, misli da će biti izuzetno teško doći do finala, jer su Barca i Real jedan korak ispred, dok je i United blagi favorit u odnosu na nas.
Dolazimo do Robberyja i oprez od strane Lizarazua, kako Bayern mora paziti da njima dvojici ne dopuštaju veliku moć, da to za Bayern može biti vrlo opasno. Veliki igrači (ali kao individualci) i koji su veoma rijetko u sezoni top-fit. Kaže da ima i drugih igrača sličnih karakteristika (Xavi, Iniesta, Messi), ali oni daju ekipi (i igri) poseban draž, dosta bolje se uklapaju, dok ovoj dvojici ako ne dadneš loptu uz liniju, njih više i ne vidiš. :lol:
Malo je Bixentea prenjelo, ali...

2004, nakon 7 godina provedenih u Bayernu i odlaska u Marsej (gdje je proveo pola godine) zove Uli Hoenessa da ga pita šta da radi. :D
Prva opcija je bila da prestane sa aktivnim igranjem, druga da dobro izdegeneči tadašnjeg trenera OM-a Troussier-a ili da ga Bayern vrati u svoje redove.
Ulinator je obećao da će pričati sa trenerom i KHR, dok je ostalo svima poznato. :)

Šta je još nepoznato iz njegovog života je...da je Lizarazu (kao fudbalski veteran) 2009 postao evropski prvak u Jiu-Jitsu. :shock:

Pričao je malo i o okršaju sa Lotharom (čuveno šamaranje na treningu), dok je sutra nastavak intervjua.

slika

Legenda.
Vom Jäger zum Gejagten

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.