FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

jasmin256
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la jasmin256 » 05 maj 2011, 12:15

Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvi su cigani ovi kitalonci, pa neznaju proslaviti prolazak u finale LP :oops: sta su im krivi spanjolski novinari.. :?
a ciganima iz madrida isp'o pehar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i cigani nesto govore ko ne zna proslavit titulu. i momak bar jednom napisi NE odvojeno od glagola. :? :roll:
Ja nisam prosjak al' ljubav molim
ni zanesenjak svojih poema
zbog jedne zene koju ja volim
zivim taj zivot poput boema

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 05 maj 2011, 12:32

jasmin256 je napisao/la:
Los_Blanos2 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Kakvi su cigani ovi kitalonci, pa neznaju proslaviti prolazak u finale LP :oops: sta su im krivi spanjolski novinari.. :?
a ciganima iz madrida isp'o pehar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: i cigani nesto govore ko ne zna proslavit titulu. i momak bar jednom napisi NE odvojeno od glagola. :? :roll:
Druze, nemoj ga ispravljati, to ti je rektor :lol: .
EDIT: oni znaju da proslave i ulazak u finale LP, pa i osvajanje Primere, ali steta sto nemaju razloga da nam to demonstriraju hahahahah.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

MaGiCa
Kontakt:

Post Postao/la MaGiCa » 05 maj 2011, 12:53

Jel bio ovaj video na LaLiga temama :?:

[youtube][/youtube]

Inspirativan je. :lol:

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 12:57

samljet ce vas masina iz manchestera ;) ;) ;)
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 05 maj 2011, 13:05

[youtube][/youtube]

:lol: Jose i njegovih 100 maski , voli lik sebe i samo sebe
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 05 maj 2011, 13:31

da nisam gledao Esmeraldu, sad ne bih znao sta je mourinho sve rekao.. :D :D :D
Volim te Bosno!!!

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 05 maj 2011, 14:22

JuveSissoko je napisao/la:[youtube][/youtube]

:lol: Jose i njegovih 100 maski , voli lik sebe i samo sebe
dosta vas je puta zaj..ebo mourinho
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 05 maj 2011, 15:32

Barcelona je veliki klub, ali...

Barcelona se nije proslavila nekim klupskim potezima proteklih godina. Od prskalica nakon ogleda s Interom do "nemogućnosti" da Joseu Mourinhu pronađe mjesto u loži stadiona na uzvratnoj utakmici. Za klub koji se nije prodao te na dresovima nosi natpis Unicefa, koji se busa da je "više od kluba", to su malograđanski potezi.

Zgodno je to prokomentirao Sportnetov programer Dragan Kovač, pokazavši da bi za Sportnet mogao pisati i tekstove, a ne samo programski kod:

"Veliki klubovi, za razliku od malih, mogu pronaći mjesto u loži. Tako i Guardiola, trener malog kluba, uživo gleda utakmicu velikog kluba - Manchester Uniteda. Iz lože."
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 maj 2011, 15:34

amell je napisao/la:
"Veliki klubovi, za razliku od malih, mogu pronaći mjesto u loži. Tako i Guardiola, trener malog kluba, uživo gleda utakmicu velikog kluba - Manchester Uniteda. Iz lože."
ponudzena je svecana loza gdje sjede predsjednici i ostala kompanija... ;)
sad sto nisu prihvatili nije nas problem... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 05 maj 2011, 15:36

jao pique nisi normalan ocm.. jos malo ko' ja 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]
ser del barça es el millor que hi ha !

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 05 maj 2011, 15:42

Scof1eld je napisao/la:jao pique nisi normalan ocm.. jos malo ko' ja 8-) 8-) 8-)

[youtube][/youtube]

i kod mene bi bio takav i dan i noc da ga shakira mazi :? :? :mrgreen: :oops:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 05 maj 2011, 15:52

amell je napisao/la:Barcelona je veliki klub, ali...

Barcelona se nije proslavila nekim klupskim potezima proteklih godina. Od prskalica nakon ogleda s Interom do "nemogućnosti" da Joseu Mourinhu pronađe mjesto u loži stadiona na uzvratnoj utakmici. Za klub koji se nije prodao te na dresovima nosi natpis Unicefa, koji se busa da je "više od kluba", to su malograđanski potezi.

Zgodno je to prokomentirao Sportnetov programer Dragan Kovač, pokazavši da bi za Sportnet mogao pisati i tekstove, a ne samo programski kod:

Covjek se raspisao o Barceloni, a njegov tekst u kojem pokazuje kako je neinformisan u svakom slucaju govori vise o njemu samom nego o Barceloni.

DAVID VILLA 7'
Kontakt:

Post Postao/la DAVID VILLA 7' » 05 maj 2011, 15:57

HOP :)
[youtube][/youtube]
slikaslikaslika
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 05 maj 2011, 16:27

D.M.S.O. je napisao/la:Hahaha :lol: :lol: kako ga Skoro provali kulturno ;) , ovaj anarhista (cuj anarhista :lol: :lol: ) Arnelinho bi nešto Barcinim navijacima moralisao i filozofirao o patriotizmu,isticao vrijednosti Dzeke,Pjanica,Handzica,Dzafica,Visce,Subašica itd....a na avataru mu Rosicki :lol: :lol: :lol:
Jarane cak i da je tako, mi moramo biti zahvalni Cesima da imamo ,danas, svoju drzavu.
Dok recimo Katalonci su otvoreni pobudnici otcjepljena RS.
Ne mislim vrijedjati, niti sam to poceo, vi ste mene prvi i vama ide na cast.
Ja sam rekao, svaka cast Barci i (za one koji povrsno citaju rekao sam..) NE BIH VOLIO DA JE BILO KOJI KLUB , PA CAK NI ARSENAL, DOSAO DO FINALA PROTIV BARCELONE NA KRKANSKI NACIN, JER NA STIL SE TREBA ODGOVORITI STILOM.
Al' otom potom.
Nego sta, nego da sam anarhista i to teski. Da mi bi docekat taj dan, kad drzava ni vlasnistva ni podijela nece biti.
Nemam ja sta filozofirati o patriotizmu, od patriota i patriotizma mi se "sve u zelcu preokrene". To je samo jos jedan od nacina da se ljudi dijele i mrze. I de makar pravilno napisi Rosicky ili ako ces na bos. Rozicki, ne vrijedjaj covjeka.
Barcelona ima najjaci sastav na svijetu i to rekoh, al' zasto bi nekom bh dijetu trebalo biti vazno da li je Barca najjaca ili nije? Tako djecu odgajati? To nije zdrav odgoj.
Majku mu staru, pa svaki drugi (rekoste) klinac u BiH navija za Barcu, a 60% klinaca u Srbiji za Zvezdu, nesto slicno je u Hrvatskoj za Dinamo, nesto slicno je u Spaniji sa Barcom i Realom, nesto slicno je u Londonu sa Arsenalom, Bavarskoj sa B. Munchenom itd. Zar nisam upravu?
I samo se mi nadjemo izrodi da ucimo djecu da je Barca njihov voljeni klub ili Arsenal ili bilo koji drugi, ne bitno.
Simpatije su ok, ali da mi znaci kao Sarajevo ili nekome Velez ili Celik -nikad za nikad.
Al' kako god, imas svoju glavu , razmisljaj njom, ja ti ne govorio sta je ispravno a sta ne.
Hvala lijepa na tome sto me saslusa. :D
Lijep pozdrav i sve najbolje i tebi , a i ostalima koji su na ss.ba forumu. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 maj 2011, 16:48

amell je napisao/la:Barcelona je veliki klub, ali...

kolko je taj lik retardiran ne zna vise ni sta pise.Prvo je napisao da je Barcelona veliki klub a potom da je mali.RTD

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 05 maj 2011, 16:51

Arnelinho je napisao/la: Dok recimo Katalonci su otvoreni pobudnici otcjepljena RS.
:o :o

ako ces pisati ovakve nebuloze,nemoj ni dolaziti na ovu temu... ;)
to je za dobro svih...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 05 maj 2011, 17:09

Barcelonin problem je to što je postala predobra i predominantna. Da postoji poneki glumac ala Pedro u Lyonu, nikoga ne bi bilo briga. Da su sudačke odluke razlog za mržnju, ne bi ni Manchester United bio sentimentalni favorit jer su "Crveni vragovi" prošli Chelsea uz iznimno značajnu (i pogrešnu) odluku suca u prvoj utakmici na Stamford Bridgeu. O čemu se gotovo uopće ne priča, za razliku od puno dvojbenijih situacija u ogledima Reala i Barcelone.
No, nogometu treba zanimljivost i neizvjesnost. Nogometu ne treba jedna momčad koju možete pobijediti jedino ako se odlično branite, ako vam je raspoložen golman, ako vam je naklonjen sudac, ako vam svi najbolji igrači odigraju sjajno, ako vam sjedne u rašlje udarac s 25 metara, ako se ozlijedi Messi, ako Villa promaši jedanaesterac, ako tlak zraka bude 1024.3 hPa, relativna vlažnost 41% i još vam se poklopi 37 različitih stvari.
Nogometu treba da Manchester United izađe na Wembley i u otvorenom okršaju nokautira Katalonce. Da Unitedov direktan, brz, okomit, fizički moćan nogomet nadvisi Barcelonin "tika-taka" nogomet.
Ne zato jer je jedan način bolji od drugoga, nego zato jer će inače biti dosadno. Jer će inače Jose Mourinho biti u pravu - jedini lijek bit će Pepe i slični. A za nogomet će biti puno zdravije ako su rješenje za Barcelonu Rooney i Hernandez nego ako su rješenje Pepe i Ramos.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 05 maj 2011, 17:56

Malo da se prisjetimo ;)

[youtube][/youtube]

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 05 maj 2011, 18:36

Za 100 dana, 2 "el clasica" tj. Supercup Spanije 8-)
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 05 maj 2011, 18:52

Eto taman se pripremajte vec sad za tu utakmicu, jer vama je to prva naredna utakmica koja vam je bitna, mi prvo moramo "vamo neko" finale lige prvaka igrati.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.