FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ustipce ne pretjeruj
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Gledaj Hurte kako skicira ko iz nekog rova hahahaha
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ova ekipa Sarajva da se zove Mladost il obratno,tj. da se zamjene da niko nezna, vjeruj te da niko nebi vidio nikakvu razliku.. 
A Hurtić ustao sa klupe hehehe
A Hurtić ustao sa klupe hehehe
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
Samo da sunce ne bude opravdanje
-
BordoArmy88
- Kontakt:
DenchiNL je napisao/la:Ima li posljedica za tog trovaca dje su jeli pa se potrovase?
il je to jos jedna cinjenica bez pokrica?.....da se bar imenuje da ostala raja ne najebe?...
Ne mogu nasi od pritiska da igraju! Trebaju Horde prestati da navijaju, pa cemo proigrati.
Ovaj Crnkic, muha bez glave, trci bez ikakve koristi. Daj Boze da se sta odbije sretno u gol Mladosti!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Evander je kriv. Rekao je da mu se ne cini dobrim pa sad Crnkic jadan mora igrat pod pritiskom.joker90 je napisao/la:Ne mogu nasi od pritiska da igraju! Trebaju Horde prestati da navijaju, pa cemo proigrati.Ovaj Crnkic, muha bez glave, trci bez ikakve koristi. Daj Boze da se sta odbije sretno u gol Mladosti!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nemozemo loptu da iznesemo kako treba i sve se svodi na nabijanje a nas mag sa klupe slijep, ubaci radovca jes da nije igracina ali moze u ovoj tekmi promjeniti igru garanrujem
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jel Amer izasao iz igre?
Mjesna zajednica muci velegrad.Sjajno.
Uzivamo u ovom poluvremenu.Prajsles
Uzivamo u ovom poluvremenu.Prajsles
Joj sarajevo koda sam otisao na termin da igram lopte fujjj ima li trener oci....
Ja bi njih na bjelasnicu I motikom tjero uz stazu da trce dok im dusa ne stane

Ima li kakav drugi stream? Ovaj na jubitubi ne radi vise
Hvala
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Normala al nivo novinara istrazivackih je -0 , kaze frajer otrovani igraci(plural) niko ziv da postavi pitanje ko?gdje?kad?cime?BordoArmy88 je napisao/la:DenchiNL je napisao/la:Ima li posljedica za tog trovaca dje su jeli pa se potrovase?
il je to jos jedna cinjenica bez pokrica?.....da se bar imenuje da ostala raja ne najebe?...
U kojoj bolnici su bili na ispumpavanju?ko ih lijeci? Hoce li past na doping testu zbog lijekova tih?
Ko stiti kuhara trovaca? Tan?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jaaaao igre! Hahahahahaahahahahh! Majke mi moje, bio sam na terminima na kojima je raja bolje uigrana i lopta ide tecnije, a jednom sedmnicno se sastajali.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], InatSilniBosanski, mosarajvosa83, Vanja8 i 29 gostiju.