NK Zvijezda Gradačac

Tkanton
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la Tkanton » 03 feb 2014, 22:45

vatreni je napisao/la:
zmajoni je napisao/la:odlazi jos par igraca da sad ne pisem ko odlazi al cut ce se uskoro.
Hoće li ko ostati,neće li možda juniori nastaviti drugi dio :o
Pa sta se cudis sad, cijelo vrijeme zagovaras da nasa djeca igraju, eto im sad prilike

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 04 feb 2014, 07:03

Tkanton je napisao/la:
vatreni je napisao/la:
zmajoni je napisao/la:odlazi jos par igraca da sad ne pisem ko odlazi al cut ce se uskoro.
Hoće li ko ostati,neće li možda juniori nastaviti drugi dio :o
Pa sta se cudis sad, cijelo vrijeme zagovaras da nasa djeca igraju, eto im sad prilike
Ono sto je od nasih i ličilo na fudbalera,sto bi moglo bar na klupi do sada sjediti, otislo je iz kluba zbog takvih kojim nije bilo stalo do Zvijezde.Al eto,svako sebe danas gleda.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 04 feb 2014, 07:28

skim igramo sutra
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

atan
Kontakt:

Post Postao/la atan » 04 feb 2014, 07:56

baš tako

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 04 feb 2014, 09:07

sutra sa Orasjem u 14 30h

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 04 feb 2014, 10:11

vatreni je napisao/la: Ono sto je od nasih i ličilo na fudbalera,sto bi moglo bar na klupi do sada sjediti, otislo je iz kluba zbog takvih kojim nije bilo stalo do Zvijezde.Al eto,svako sebe danas gleda.
Pa gdje su ta djeca sto su otisla..... gdje je ko uspio??? ko je zaradio na njima

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2014, 10:05

ode i bogdanovic bice yebe izgleda :D

Nova sezona nova nafaka

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 10:11

astra1922 je napisao/la:ode i bogdanovic bice yebe izgleda :D
Pise da je navodno presao, ja se iskreno nadam da nije, a ako tome jos dodamo da su ga kupili??? i neznam kako je mogo prec ako je prelazni rok zavrsen al eto kod nas je sve moguce

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 05 feb 2014, 10:15

Kod nas prelazni rok traje do 14. februara

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 05 feb 2014, 10:21

astra1922 je napisao/la:ode i bogdanovic bice yebe izgleda :D
zato su i doveli onog stopera iz iskre...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 feb 2014, 10:31

Bilo je lijepo dok je trajalo. A sada PRVA LIGA FEDERACIJE ako ne ovu sezonu sljedeću sigurno. Otišli su nosioci igre a došla pojačanja koja nebi zadovoljila ni osrednjeg prvoligaša a kamoli klub iz premier lige. Ali ima i nešto pozitivno u svemu ovome sada će se ispunit želja mnogih kritičara da počnu igrati naša djeca, naše zvijezdice.

PlaviSaJUGA
Kontakt:

Post Postao/la PlaviSaJUGA » 05 feb 2014, 10:40

Jasmin Bogdanović će potpisati za Željezničar! Eh sad, jel bi ko mogao reći o kakvom se igraču radi,znamo da je stoper,1.94 cm visok it'd it'd. Al kakav je kao igrač???
Ma vi stvarno niste normalni !!!

elf1
Kontakt:

Post Postao/la elf1 » 05 feb 2014, 10:45

PlaviSaJUGA je napisao/la:Jasmin Bogdanović će potpisati za Željezničar! Eh sad, jel bi ko mogao reći o kakvom se igraču radi,znamo da je stoper,1.94 cm visok it'd it'd. Al kakav je kao igrač???
kratko i jasno dobili se igracinu... ;)
DOMINACIJA BAYERNA
1 FC Bayern München
2 FC Bayern München
3 FC Bayern München

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 05 feb 2014, 10:49

combe je napisao/la:Bilo je lijepo dok je trajalo. A sada PRVA LIGA FEDERACIJE ako ne ovu sezonu sljedeću sigurno. Otišli su nosioci igre a došla pojačanja koja nebi zadovoljila ni osrednjeg prvoligaša a kamoli klub iz premier lige. Ali ima i nešto pozitivno u svemu ovome sada će se ispunit želja mnogih kritičara da počnu igrati naša djeca, naše zvijezdice.
Jarane iz tvog posta se da zakljucit da bi ti samo volio da Zvijezda ispadne iz lige.Recimo ja bi prvi volio da u Zvijezdi u prvoj postavi zaigra 5 igraca koji su ponikli u omladinskoj skoli Zvijezde,ali je to dug proces,jer treba na tome jos puno raditi.Finansiska situacija je teska u vecini klubova PL,mozda u dogledno vrijeme nece ni bit ispadanja iz lige,nego istupanja zbog teske finansiske situacije.

Shorty
Kontakt:

Post Postao/la Shorty » 05 feb 2014, 10:55

Samo sabura momci, sve će se to posložiti, kakva prva federalna šta vam je :D

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 05 feb 2014, 10:58

Momci može li malo više o ovom Bogdanoviću?
Grbavica naš je Hram!!!

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 feb 2014, 11:20

zmajevac je napisao/la:
combe je napisao/la:Bilo je lijepo dok je trajalo. A sada PRVA LIGA FEDERACIJE ako ne ovu sezonu sljedeću sigurno. Otišli su nosioci igre a došla pojačanja koja nebi zadovoljila ni osrednjeg prvoligaša a kamoli klub iz premier lige. Ali ima i nešto pozitivno u svemu ovome sada će se ispunit želja mnogih kritičara da počnu igrati naša djeca, naše zvijezdice.
Jarane iz tvog posta se da zakljucit da bi ti samo volio da Zvijezda ispadne iz lige.Recimo ja bi prvi volio da u Zvijezdi u prvoj postavi zaigra 5 igraca koji su ponikli u omladinskoj skoli Zvijezde,ali je to dug proces,jer treba na tome jos puno raditi.Finansiska situacija je teska u vecini klubova PL,mozda u dogledno vrijeme nece ni bit ispadanja iz lige,nego istupanja zbog teske finansiske situacije.
Drug moj najmanje što bi ja volio je da Zvijezda ispadne, jer sam sa njom prošao sito i rešeto od druge lige sjever pa do premier lige, gledao je onda kada nas je bivalo po 20-ak na stadionu, išao na gotovo sva gostovanja i to u vlastitoj režiji ne organizovano kao navijač. I nije mi žao ni para ni truda opet bih to isto uradio. Ali me boli ova trenutna situacija, jer volim Zvijezdu. Idu nam glavni igrači a mi dovodimo kojekakve anonimuse. Pa dosta je što smo neke od ovih postojećih morali čekati da proigraju, zar sad moramo i ove nove. Neshvatljivo mi je da se ostavljaju ili dovode neki igrači koji nebi imali mjesta ni u Bosni M. a puštaju se neki koji su se koliko toliko dokazali. A što se tiče naše djece (neznam koji je razlog ili loše organizovan omladinski pogon ili nešto drugo) ali realno kod nas ima jako malo ili gotovo nikako igrača koji su zaslužili igrati premier ligu. Ja znam da je finansijska situacija teška ali treba pokušati sa sredstvima koja se posjeduju izvući maksimum ali mislim da to kod nas trenutno nije slučaj.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 05 feb 2014, 11:49

combe je napisao/la:
zmajevac je napisao/la:
Drug moj najmanje što bi ja volio je da Zvijezda ispadne, jer sam sa njom prošao sito i rešeto od druge lige sjever pa do premier lige, gledao je onda kada nas je bivalo po 20-ak na stadionu, išao na gotovo sva gostovanja i to u vlastitoj režiji ne organizovano kao navijač. I nije mi žao ni para ni truda opet bih to isto uradio. Ali me boli ova trenutna situacija, jer volim Zvijezdu. Idu nam glavni igrači a mi dovodimo kojekakve anonimuse. Pa dosta je što smo neke od ovih postojećih morali čekati da proigraju, zar sad moramo i ove nove. Neshvatljivo mi je da se ostavljaju ili dovode neki igrači koji nebi imali mjesta ni u Bosni M. a puštaju se neki koji su se koliko toliko dokazali. A što se tiče naše djece (neznam koji je razlog ili loše organizovan omladinski pogon ili nešto drugo) ali realno kod nas ima jako malo ili gotovo nikako igrača koji su zaslužili igrati premier ligu. Ja znam da je finansijska situacija teška ali treba pokušati sa sredstvima koja se posjeduju izvući maksimum ali mislim da to kod nas trenutno nije slučaj.
Pa ulozi onda koju marku u Zvijezdu pa ce ti onda neke stvari bit jasnije.....

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 05 feb 2014, 12:14

Sa tobom TKANTON nemam namjeru polemisat jer kad god smo nešto počeli raspravljat ispo si glup.

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 05 feb 2014, 12:22

mozda nije sve tako crno,mnoge ekipe vec godinama jedva opstaju u ligi sa malim budzetima mozda se i mi budemo mogli nositi sa njima

Nova sezona nova nafaka

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.