Guraju sad Cmilju, kae mora se isplatit
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav Cmilja
I da ga stavi da igra derbi Vinko
Frajer ce se izgubit
A sto ce ga slomit Frane to je posebna prica
Al ja mislim da derbi moze igrat samo Pitar a to je HH
Ako stavi Slovenca da igra ispred HH
Onda mu uprava kroji sastav
Ma cita se forum, nema sanse da Hare pocne vise ijednu...svrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:36Kakav Cmilja
I da ga stavi da igra derbi Vinko
Frajer ce se izgubit
A sto ce ga slomit Frane to je posebna prica
Al ja mislim da derbi moze igrat samo Pitar a to je HH
Ako stavi Slovenca da igra ispred HH
Onda mu uprava kroji sastav
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- robertkosar
- Kontakt:
UH pa ovaj novi predsjednik NK Sadake Ceric muljator malo zesci pa i on umjesao preste u respiratore iz kine

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
Malinari o sebi se zabavite...
Koliko decka sta si vec pucaju kompleksi pa krv ti yebem hahahahahahhahaaha
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- svrakino1921
- Kontakt:
U narednom podcastu Opsajd će tema biti kakvo je pojačanje Cmiljanić 

- svrakino1921
- Kontakt:
Predsjednik Cera zavrsio dva sponzora
Bit ce love
Bit ce love

- JohnKeynes97
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Vezano za kone i nas. Stigli su nas po dugu plata igračima stim da su naši neki dan dobili, mi sada 3 a oni 4 kasne.
Eno stara garda hordi se pokrenula sa pitanjima... Očekujem članak na penal, ili nekom lijevom portalu kako u Želji Lutvo štima tekme, da skrenu sa toga.
Ja danima ukazujem na to, a gdje je Ćelavac i talovi, Jahić sa seatima, kasnjenje plata, uslovi TSS zbog cega ostali igraci pucaju od muke i tako dalje
sve to pokusavaju zataskati, a istovremeno imaju vremena da se posvete nama
A iza priče o Cericu i respiratorima stoji bordo ublehaš iz njihovog udruženja isto onaj sto je imao web stranicu - baza

Kakvi kompleksasi, jel realno ovo

Admire, jesi prebrojao clanske ? ?
A sta bi sa onom tekmom protiv TC?

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Odgovorit ce ti kad se vrati sa aerodroma. Jos izlaz trazi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:00Vezano za kone i nas. Stigli su nas po dugu plata igračima stim da su naši neki dan dobili, mi sada 3 a oni 4 kasne.
Eno stara garda hordi se pokrenula sa pitanjima... Očekujem članak na penal, ili nekom lijevom portalu kako u Želji Lutvo štima tekme, da skrenu sa toga.Ja danima ukazujem na to, a gdje je Ćelavac i talovi, Jahić sa seatima, kasnjenje plata, uslovi TSS zbog cega ostali igraci pucaju od muke i tako dalje
A iza priče o Cericu i respiratorima stoji bordo ublehaš iz njihovog udruženja isto onaj sto je imao web stranicu - baza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi kompleksasi, jel realno ovo![]()
A sta bi sa onom tekmom protiv TC?![]()
![]()
PSPHM
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trenutno prica s covjekom iz Zenice, kazu svi nam igraci zarazeni...U pm, yebena situacijaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:03Odgovorit ce ti kad se vrati sa aerodroma. Jos izlaz trazi.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 feb 2021, 23:00Vezano za kone i nas. Stigli su nas po dugu plata igračima stim da su naši neki dan dobili, mi sada 3 a oni 4 kasne.
Eno stara garda hordi se pokrenula sa pitanjima... Očekujem članak na penal, ili nekom lijevom portalu kako u Želji Lutvo štima tekme, da skrenu sa toga.Ja danima ukazujem na to, a gdje je Ćelavac i talovi, Jahić sa seatima, kasnjenje plata, uslovi TSS zbog cega ostali igraci pucaju od muke i tako dalje
A iza priče o Cericu i respiratorima stoji bordo ublehaš iz njihovog udruženja isto onaj sto je imao web stranicu - baza![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kakvi kompleksasi, jel realno ovo![]()
A sta bi sa onom tekmom protiv TC?![]()
![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Nije on nikad ni bio povrijeden, nego nije htio da igra praznog stomakasvrakino1921 je napisao/la: ↑07 feb 2021, 20:27Onda je Zeljo najjaci
Nama se vraca iz povrijeđenih Ermin Zec
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Dini Hasanovicu nakon produzenja ugovora povecana plata na 5 000. Velez se ne sali. Samo mi je zao Fedje sto mu menageri ove napadace dovode. Catic, Zuban, ovaj danas...
Ostani uvik isti, nikad se nemoj minjat.
Ostani uvik isti, nikad se nemoj minjat.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Sarajevo ozbiljno zagrizlo za Hirosa. Sad je sve do Galijanija iz Kaknja Mensura Musije hoce li sta iskombinovat sa poznatim procentima i ugovorima. Igra se covjek football menagera, a vi se prepucavate jel Torpedo ili Sarajevo, jel Amar ili Miske ccc
Jasta radi nema ko lopte dohvacat
Legendo, do Galijanija je sve. Mi smo mu pola godine davali kesu jabuka, besplatan parking u Sarajevu za Fanima i na kraju nista, vi ga uzeste, a sad hoce malo vise za Hirosa. Nema za jabuke vise. Hadzija ceka feedback i salje ponudu.
-
- Kontakt:
Ma idu redom, nadaju se jos stoperu i to je to za ovu sezonu sto se tice igrackog kadra. Radi se zdenka, uskoro ce se poceti raditi restoran ispod vip tribine i bit ce dosta promjena u omladinskom pogonu sto me bas obradovalo. Uglavnom plan je, ukoliko se izbori europa ove ili sljedece godine, da mozemo igrati na nasem stadionu.feniksptica je napisao/la: ↑07 feb 2021, 15:27djaSvi mi se Velez i sve oko njih. Ulozite ba jos u ekipu..je.bo i stadion sad. Dat sve za Evropu, lakse igrace prodat a i pare ce se same vratit za stadion.
Mogli su uloziti bruku para u igracki kadar ali bi onda stadion i uslovi ostali ****.
Forzza Velez
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.