HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

bhsport
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la bhsport » 19 jul 2016, 10:16

PiazzaGrande je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Ljudi sretno danas, igra li Graovac jer bi puno znacio u odbrani. Takodjer se nadam da ce Marinovic izvesti jednog spica, a ne dvojicu kao u prvoj tekmi.
Hvala na potpori...
Ne igra Graovac prijatelju, još se oporavlja od ozljede...
Prema jutrošnjim informacijama iz Varšave izgleda da će na teren istrčati ista momčad kao i u prvoj utakmici...
Steta i za Graovca, ne znam koliko je pametno izaci sa Bilbijom i Mesanovicem, ali Marinovic je odlican trener i zna sta radi, od Tomica i Petraka se ocekuje puno i oni moraju biti puno iznad svog nivoa. A Peko i Todor moraju puno pomoci. Stojkic takodjer mora bolje nego u Mostaru.
Katanec neka ponovi prekid i Tomic onaj gol protiv Plzena i to bi bilo to.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 jul 2016, 10:51

Nisam odavano bio napet ko ovih dana, nešto vjerujem u nas, u ekipu.. Samo da daju svoj maksimun i bit će to dobro.. Šteta radi Arežine, ali dobro nećemo danas kvarit raspoloženje.. Nek krenu i Bilbija i Meša, pa nemamo boljih koji Žeravica, a po potrebi ubaciti Mrkaića, FIlipovića i Stoju..
MI VJERUJEMO !!!
HŠKZ!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 jul 2016, 10:59

Stavljao je Žeravicu kući protiv puno loših ekipa ne kontam što ga nebi sada stavio kada bi imao koristi od njega

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 19 jul 2016, 11:22

Zeravica i jeste pravi defanzivac ali sve ovisi od Vinkove taktike iako nema puno izbora sto se taktike tice.Po meni treba pokusati neprimiti gol u prvom poluvremenu a onda u drugom sto se bude bliziio kraj pojacavati pritisak i napadati sve vise.Ali neka Vinkec odluci to mu je posao a pokazao je da zna igrati na rezultat.

MI VJERUJEMO !!!!!
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 jul 2016, 11:43

Pa zato sam i rekao da mu je sada to prava prilika ako misli igrati na tu kartu ali tko zna možda on ime neku drugu viziju..

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 jul 2016, 11:47

[youtube][/youtube]

Ja se ipak nadam Bilbiji u prvih jedanaest, pa ga da i zabije onako na iskustvo :njanjanja: :njanjanja:
Zadnja izmjena: mara1905, dana/u 19 jul 2016, 12:28, ukupno mijenjano 1 put.
HŠKZ!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 19 jul 2016, 11:58

Izvinjavam se na upadu, al me zanima nesto oko vase opreme, Odakle je ova firma "Zeus" i zasto Zrinjski vec duzi niz godina nosi tu opremu koja je po mom ukusu bas losa i nije dostojna prvaku BiH ?
Veceras puno srece u Varsavi da aBd prodjete i osvjetlate obraz najbolje lige na planeti :D

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 12:08

cikazubo je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, al me zanima nesto oko vase opreme, Odakle je ova firma "Zeus" i zasto Zrinjski vec duzi niz godina nosi tu opremu koja je po mom ukusu bas losa i nije dostojna prvaku BiH ?
Veceras puno srece u Varsavi da aBd prodjete i osvjetlate obraz najbolje lige na planeti :D
Hvala na potpori...

A duga je to priča oko ove talijanske firme i njihovog zastupnika za BiH... Još ćemo dugi niz godina nositi ovu opremu, čini mi se... jbg

Ali, evo poslali su potporu Zrinji na njihovoj zvaničnoj stranici: Un buon risultato con i più quotati avversari del Legia Warszawa. Nulla è precluso per il ritorno in terra polacca. Forza ragazzi, gli dei sono con voi!!!
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 19 jul 2016, 12:22, ukupno mijenjano 2 puta.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 12:10

slika

U prodaji od četvrtka, 21.07.2016 godine...
Cijena sezonske ulaznice za tribinu zapad je 50 KM a za tribinu istok je 20 KM...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 jul 2016, 12:27

Ovaj "premoćni" portal nije objavio dvije vijesti o današnjoj utakmici.. Svaka vam čast
HŠKZ!

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 19 jul 2016, 12:29

cikazubo je napisao/la:Izvinjavam se na upadu, al me zanima nesto oko vase opreme, Odakle je ova firma "Zeus" i zasto Zrinjski vec duzi niz godina nosi tu opremu koja je po mom ukusu bas losa i nije dostojna prvaku BiH ?
Hvala na potpori...

A duga je to priča oko ove talijanske firme i njihovog zastupnika za BiH... Još ćemo dugi niz godina nositi ovu opremu, čini mi se... jbg
Hvala na informaciji :thumbup:
Uglavnom steta sto uz Zrinjski nije neki bolji proizvodjac opreme, s obzirom da se moze super dres s lentom odradit, uvijek se sjetim Leverkusena i River Plate kako im adidas odradi super dres.
@mara1905 nista novo, Željo kad je gurao protiv Ferenca i Standarda isto je bilo, a Sarajevo protiv Kukesija da igra objavice hrpu stvari ali eto..

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 12:41

cikazubo je napisao/la:
Hvala na potpori...

Hvala na informaciji :thumbup:
Uglavnom steta sto uz Zrinjski nije neki bolji proizvodjac opreme, s obzirom da se moze super dres s lentom odradit, uvijek se sjetim Leverkusena i River Plate kako im adidas odradi super dres.
Eh da je kao kod Rivera, premoćan je...Ima i nikeov dres sa lentom što je rađen za brazilski Internacional...mrak dres
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 13:12

Oba golmana su im tarabe, loši su u prekidu i u skok igri, trener im se još nije snašao, izgleda da će biti i bez Moulina ali zato imaju onog zvrka Guilhermea...
Tomiću povedi nas do pobjede, ovo je tvoja utakmica i tvoja sezona!!

IGRAJ DO KRAJA!
Volim te bola'!

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 19 jul 2016, 13:30

Ma nek nas povede bilo ko :rol: samo da prodjemo... Jao, ko će dočekat 20:45 :think: , sreća prijenos na Areni Sport :njanjanja: :njanjanja:
HŠKZ!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 13:51

mara1905 je napisao/la:Ma nek nas povede bilo ko :rol: samo da prodjemo... Jao, ko će dočekat 20:45 :think: , sreća prijenos na Areni Sport :njanjanja: :njanjanja:
Ko ne poludi čekajući ovu utakmicu nije normalan... :crazy:

Ma, najbolje se sad srediti i završiti negdje u kanalu... :piva:
Volim te bola'!

sb1996
Kontakt:

Post Postao/la sb1996 » 19 jul 2016, 14:44

Na Pecaru ako se prodje 3 pretkolo... Haha

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 15:45

sb1996 je napisao/la:Na Pecaru ako se prodje 3 pretkolo... Haha
Ma pješke bih došao na Pecaru, samo da ove prođemo...
A svakako se osjećamo tu kao kod kuće... ;)
Volim te bola'!

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 19 jul 2016, 17:01

Jos malo,jos malo,ajde vise ,kad ce vise,sta je vise,kolko je sati?Ha,ha,ha ovo su rijeci mog malog od jutros.Prolupo nacisto,iznosi tv na terasu,ponio suncobran a tekma po noci.
Samo ostro i na prvu.
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 18:07

"Osim na sebe, mi ne možemo računati ni na koga". NIKOLA ŠUBIĆ ZRINSKI

Sretno Zrinja!
Volim te bola'!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 jul 2016, 19:10

Sretno!!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.