Hvalazubar je napisao/la:Ja sam maloprije zvao jarana dole, kaze mi oko 350-400.tm8782 je napisao/la:Ima li neko priblizan podatak koliko ce nasih biti gore?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
- samogrbavica
- Kontakt:
Naklonite mi se sto sam vam rekao za prenos 2 dana unaprijed. Nisam ja kao ovi sto prodaju maglu. Hvala @onako 

KHAJ PRICE
- corleone87
- Kontakt:
Izbori se Baho za prenos.. 

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
"nas golman " danas mu prolazi.... Zamisli za zubandan kako bi govorio da ima ovu slobodu 

Jači od ratova, režima i partija. 1921
Cuj naklonite mi sesamogrbavica je napisao/la:Naklonite mi se sto sam vam rekao za prenos 2 dana unaprijed. Nisam ja kao ovi sto prodaju maglu. Hvala @onako

- corleone87
- Kontakt:
Fudbaleri Željezničara danas ce odigrati prvi meč drugog pretkola Evropa lige protiv Ferencvarosa.
Očekuje se da ce Plavi imati podršku oko 500 svojih navijača koji su krenuli iz Sarajeva. Kako saznaje naš portal, policija neće dozvoliti navijačima Željezničara organizovani dolazak u centar grada već će ih držati na lokaciji van grada, a zatim sprovesti do stadiona pred početak meča.
Navijači Ferencvarosa su poznati kao huligani, te da zbog dešavanja prije utakmice Sarajev-Lech policija neće dozvoliti ulazak u centar grada navijačima koji dolaze organizovano.
Utakmica se igra večeras u 20:30 uz direktan prenos na Face TV.
Očekuje se da ce Plavi imati podršku oko 500 svojih navijača koji su krenuli iz Sarajeva. Kako saznaje naš portal, policija neće dozvoliti navijačima Željezničara organizovani dolazak u centar grada već će ih držati na lokaciji van grada, a zatim sprovesti do stadiona pred početak meča.
Navijači Ferencvarosa su poznati kao huligani, te da zbog dešavanja prije utakmice Sarajev-Lech policija neće dozvoliti ulazak u centar grada navijačima koji dolaze organizovano.
Utakmica se igra večeras u 20:30 uz direktan prenos na Face TV.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Cuj, pravili spicu u Plzenu i Mariboru, a Madjari da miruju, fuuu ...
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
A oni njihovi bojkotuju rad nekakvih identifikacionih kartica, pa bi garant vrebali po gradu kad vec nece na tekme, al steta radi momaka koji su otisli da ne budu u centru i da ne bude nekog kortea..AsharaK je napisao/la:Cuj, pravili spicu u Plzenu i Mariboru, a Madjari da miruju, fuuu ...
Evo kontra napada, evo velike prilike, stopostotna sansa, 1:0 vodi Zeljeznicar, deveseti minut susreta Zeljo vodi 1:0 .... Bajic je strjelac.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Evo kontra napada, evo velike prilike, stopostotna sansa, 1:0 vodi Zeljeznicar, deveseti minut susreta Zeljo vodi 1:0 .... Bajic je strjelac.

Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Jeste ovo prva prava provjera ove godine i mi sigurno ocekujemo najvise i najbolje od naseg Zelje. Dvomec sa maltezanima u nama svima budi oprez, jer nismo vidjeli da su nasi dali 100 % od sebe. Prosli smo rutnski, a potpuno vjerujem u to da su igraci i Odovic svjesni da je ova naredna utakmica nesto za sta treba da se naloze i da daju pristup koji nas priblizava nasem maksimumu, s obzirom da se ne zna da li smo u optimalnoj prvenstvenoj formi. Madjari su pokazali da jesu, i da su potpuno takmicarski spremni, bar po igrama i rezultatima koje su napravili u zadnjih nekoliko utakmica. To ne mora nista da znaci, lopta je okrugla, pristup je mnogo bitan, sreca je prijeko potrebna u ovakvim utakmicama, i u svakom dvomecu moze da te krene ili da te stane.
Ja cu se svakako navijacki nadati da ovaj dvomec nece biti rijesen u prvoj utakmici, sto bi nama dalo lijepe sanse da malo vise popunimo tribine u revansu i da uz pozrtvovanost igraca, uz nasu totalnu podrsku, mozda dodjemo do rezultata koji ce nas obradovati. To je malo daleko danas, no vrlo je bitna stvar svakako i ne sumnjam da ce nasi fudbaleri ici danas jako i besprijekorno. Koliko im se dozvoli, naravno.
Volio bih da je danas Memija na krilu, Djelmic da je lijevo na krilu. Memija bi tako mozda takticki malo iznenadio madjare, a opasan je i prodoran, s umanjenom mogucnoscu da dobije drugi zuti karton. Nevolja je u tome sto onda nemamo pravog beka koji bi napravio kvalitetno takvu rokadu. Tako da u ovom slucaju imamo samo Memiju. Livaju ne smatram potrebnim kvalitetom za ovakve utakmice. Zao mi je zbog te pozicije jer smo tu imali mnogo rjesenja od Zeljkovica, Colica, pa bi mozda vec imali bar u jednu ruku spremnog Stanica, ali ostali smo bez njih i nismo nasli adekvatno rjesenje, bar po meni.
Stokica ne ocekujem u sastavu, zbog hiljadu razloga, a mozda malo udje i dobije koju minutu. Onako na svjezinu da proba da razigra sa neke pozicije.
To nam je sto nam je, nemamo nekih taktickih posebnih varijanti koje bi se puno mogle razlikovati od utakmica sa Balzanom i tesko da cemo tu nekako uspjeti iznenaditi madjare. Mozemo ih iznenaditi velikom borbenoscu, jer su oni sigurno jako dobro prostudirali nase zadnje evropske utakmice. Gledace da zatvore Bajica i eventualno ako bi mi uspjeli nesto iz drugog plana, no vjerujem da ce svakako nastojati da zaustave i protok lopte tako sto ce dobro pokusati zatvoriti Amira. U tom slucaju moramo nastojati razigrati iz drugog plana i da neki drugi igraci povuku maksimalno na neko iznenadjenje.
Oni su pod pritiskom domace utakmice i nastojace da to rijese vec danas. Ako ih krene nece valjati. Ako uspijemo da ih zaustavimo, bice nervozni i to bi mogla biti esencijalna stvar.
Ostaje nam da cekamo ovu satnicu, znoje se dlanovi, nervoza je prisutna, lagano se podize adrenalin. Trebamo biti ponosni na nase, vjerujemo u njih, volimo Zelju. Tu sve pocinje i prestaje. Neka igraci dobro oznoje dresove, neka pokazu zube i moje zadovoljstvo ce biti ogromno. Danas je nebo plavo, armija plavih koji gledaju na Grbavicu odozgo ce predvodjeni jedinim vodjom i danas da bdije u plavoj madjarskoj noci, a nasi koji su otisli tamo ce im podariti glas, igraci ce to znati prepoznati. Naprijed Zeljo !
Ja cu se svakako navijacki nadati da ovaj dvomec nece biti rijesen u prvoj utakmici, sto bi nama dalo lijepe sanse da malo vise popunimo tribine u revansu i da uz pozrtvovanost igraca, uz nasu totalnu podrsku, mozda dodjemo do rezultata koji ce nas obradovati. To je malo daleko danas, no vrlo je bitna stvar svakako i ne sumnjam da ce nasi fudbaleri ici danas jako i besprijekorno. Koliko im se dozvoli, naravno.
Volio bih da je danas Memija na krilu, Djelmic da je lijevo na krilu. Memija bi tako mozda takticki malo iznenadio madjare, a opasan je i prodoran, s umanjenom mogucnoscu da dobije drugi zuti karton. Nevolja je u tome sto onda nemamo pravog beka koji bi napravio kvalitetno takvu rokadu. Tako da u ovom slucaju imamo samo Memiju. Livaju ne smatram potrebnim kvalitetom za ovakve utakmice. Zao mi je zbog te pozicije jer smo tu imali mnogo rjesenja od Zeljkovica, Colica, pa bi mozda vec imali bar u jednu ruku spremnog Stanica, ali ostali smo bez njih i nismo nasli adekvatno rjesenje, bar po meni.
Stokica ne ocekujem u sastavu, zbog hiljadu razloga, a mozda malo udje i dobije koju minutu. Onako na svjezinu da proba da razigra sa neke pozicije.
To nam je sto nam je, nemamo nekih taktickih posebnih varijanti koje bi se puno mogle razlikovati od utakmica sa Balzanom i tesko da cemo tu nekako uspjeti iznenaditi madjare. Mozemo ih iznenaditi velikom borbenoscu, jer su oni sigurno jako dobro prostudirali nase zadnje evropske utakmice. Gledace da zatvore Bajica i eventualno ako bi mi uspjeli nesto iz drugog plana, no vjerujem da ce svakako nastojati da zaustave i protok lopte tako sto ce dobro pokusati zatvoriti Amira. U tom slucaju moramo nastojati razigrati iz drugog plana i da neki drugi igraci povuku maksimalno na neko iznenadjenje.
Oni su pod pritiskom domace utakmice i nastojace da to rijese vec danas. Ako ih krene nece valjati. Ako uspijemo da ih zaustavimo, bice nervozni i to bi mogla biti esencijalna stvar.
Ostaje nam da cekamo ovu satnicu, znoje se dlanovi, nervoza je prisutna, lagano se podize adrenalin. Trebamo biti ponosni na nase, vjerujemo u njih, volimo Zelju. Tu sve pocinje i prestaje. Neka igraci dobro oznoje dresove, neka pokazu zube i moje zadovoljstvo ce biti ogromno. Danas je nebo plavo, armija plavih koji gledaju na Grbavicu odozgo ce predvodjeni jedinim vodjom i danas da bdije u plavoj madjarskoj noci, a nasi koji su otisli tamo ce im podariti glas, igraci ce to znati prepoznati. Naprijed Zeljo !
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar
boccaccio je napisao/la:Jeste ovo prva prava provjera ove godine i mi sigurno ocekujemo najvise i najbolje od naseg Zelje. Dvomec sa maltezanima u nama svima budi oprez, jer nismo vidjeli da su nasi dali 100 % od sebe. Prosli smo rutnski, a potpuno vjerujem u to da su igraci i Odovic svjesni da je ova naredna utakmica nesto za sta treba da se naloze i da daju pristup koji nas priblizava nasem maksimumu, s obzirom da se ne zna da li smo u optimalnoj prvenstvenoj formi. Madjari su pokazali da jesu, i da su potpuno takmicarski spremni, bar po igrama i rezultatima koje su napravili u zadnjih nekoliko utakmica. To ne mora nista da znaci, lopta je okrugla, pristup je mnogo bitan, sreca je prijeko potrebna u ovakvim utakmicama, i u svakom dvomecu moze da te krene ili da te stane.

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Mislim da se možemo potući sa njima prvo poluvrijeme a onda u drugom šta Bog da, mozda nam upali neki dalekometni od Bajića/Blagojevića/Dade.
Sanjao sam Sekubin gol u 85. za 0-1. Hajdeee Žeeeeljooo
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Sanjao sam Sekubin gol u 85. za 0-1. Hajdeee Žeeeeljooo
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- corleone87
- Kontakt:
Al padaju kvote na nas veceras.. 

Da nije bajram bilo bi nas brat bratu 30 posto visezubar je napisao/la:Ja sam maloprije zvao jarana dole, kaze mi oko 350-400.tm8782 je napisao/la:Ima li neko priblizan podatak koliko ce nasih biti gore?
-
- Kontakt:
0-1 ( BogdanoviĆ )
VOLIM TE ŽELJO
VOLIM TE ŽELJO
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
po mojim informacijama moglo bi nas biti milja dvije cak nam se i delije pridruzile
hehehe

i vec je bila tuca sa policijom i vojskom hehehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 60 gostiju.