FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Željooooo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Željooooo » 16 jul 2015, 01:42

Senad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
:rol:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

samogrbavica
Kontakt:

Post Postao/la samogrbavica » 16 jul 2015, 01:44

Senad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti cast :urnebes: Kakvi sve ovdje likovi pisu :lolno:

Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu :urnebes:

Ooo oooo ...malo sarajvo ..... :bih:
KHAJ PRICE

malta071
Kontakt:

Post Postao/la malta071 » 16 jul 2015, 01:56

salle86 je napisao/la:
Format je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundi :D
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
znači ili ćemo proći ili ćemo sami sebe izbaciti :cool:
Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jul 2015, 02:00

malta071 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:
ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundi :D
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...
hahahhaa nasmija me bas :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

katzenbrummen
Kontakt:

Post Postao/la katzenbrummen » 16 jul 2015, 02:36

samogrbavica je napisao/la:
Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti cast :urnebes: Kakvi sve ovdje likovi pisu :lolno:

Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu :urnebes:

Obicno se ne bih zamarao citirajuci tvoje postove, ali kad ti haman svi aktivni forumasi kazu da si naporan, nije li to, mozda, neki znak da ohladis malo? Ako si mlad, shvatices jednog dana. Ako nisi, ohladi malo, vjerovatno vecina ljudi misli da si tezak covjek.
Tamo su slike djetinjstva moga, tamo je sve sto je moje.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jul 2015, 02:43

samogrbavica je napisao/la:

haha ma pusti budalu nego haj ti meni reci l te brat sta je to bilo sa Hodzurdom pa ga ne mozes,jest krampa i sve al nesto ste zakuhali vjerujem,ne mozes ga ocima hahaha :D
VOLIM ZELJEZNICAR!!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 16 jul 2015, 02:49

malta071 je napisao/la:
salle86 je napisao/la:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: mog mi oca :tokralju: :tokralju:
=\_1921_/=

k3lla
Kontakt:

Post Postao/la k3lla » 16 jul 2015, 03:00

Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH” koristi priliku da se posebno zahvali Fudbalskom klubu Željezničar na saradnji i prepoznavanju vrijednosti našeg projekta.

Kao jedini sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji je bez ikakve finansijske naknade promovisao domaću proizvodnju, Fudbalski klub Željezničar je jasno iskazao želju da pomogne bosanskohercegovačku privredu.

Iskreno se nadamo da će i ostali sportski klubovi slijediti ovakav primjer društveno odgovornog poslovanja i vjerujemo da ćemo našu saradnju sa Željezničarom nastaviti i u budućnosti.

preuzeto sa njihove fb stranice :)
Prvaci: 1946;1971/72;1997/98;2000/01;2001/02;2009/10;2011/12;2012/13
Kup: 1999/00;2000/01;2009/10;2011/12;2012/13
Super Kup: 1998;2000;2001

Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom svog neprijatelja ili bez svoje! Paolo Di Canio

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 16 jul 2015, 03:30

k3lla je napisao/la:Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH” koristi priliku da se posebno zahvali Fudbalskom klubu Željezničar na saradnji i prepoznavanju vrijednosti našeg projekta.

Kao jedini sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji je bez ikakve finansijske naknade promovisao domaću proizvodnju, Fudbalski klub Željezničar je jasno iskazao želju da pomogne bosanskohercegovačku privredu.

Iskreno se nadamo da će i ostali sportski klubovi slijediti ovakav primjer društveno odgovornog poslovanja i vjerujemo da ćemo našu saradnju sa Željezničarom nastaviti i u budućnosti.

preuzeto sa njihove fb stranice :)
Jedna lijepa i pozitivna prica :)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 16 jul 2015, 03:58

oj da je izvuci povoljno nesto za revans. Hajde Boze daj nam snage! Amin
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 16 jul 2015, 04:05

Ne mogu da spavam Zeljo zbog tebe...pobjedu nam danas daj !!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 16 jul 2015, 05:37

Ako Bog da vjerujem u pobjedu Želje večeras bez primljenog gola. Igrati čvrsto na cijelom terenu, pogotovo na sredini. Trčati i pomagati jedan drugom u fazi odbrane, a i napada. Vršiti pritisak na njihovu zadnju liniju. Ako Bog dane postići gol što ranije, što bi kao posljedicu stvorilo nervozu u njihovim redovima. Što je najvažnije, igrati bez straha i pardona. Sretno Željo inšAllah!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 16 jul 2015, 06:33

Jutro plava nacijo, hajdee Zeljoo
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

LeoMessi
Kontakt:

Post Postao/la LeoMessi » 16 jul 2015, 06:39

Hajde svetinjo

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 jul 2015, 06:40

Jedna prije posla, sretno braco budemo sretni i veseli pred Bajram aBd FORZA ZELJO
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 16 jul 2015, 06:45

salle86 je napisao/la:
Upravo to, i ja sam ubjedjen da ce bit neizvjesno i vise me strah nasih gresaka nego tih madjara fuj...ali imamo mi odu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 16 jul 2015, 07:10

Evo haver mi javio ima Dreambox tekma ima na Duna Hd kanal na satelitu Eutelsat9 pa ko ima satelit moze tu da gleda tekmu.Ponjamke se na Fuck tv sram vas bilo.

EdoBa
Kontakt:

Post Postao/la EdoBa » 16 jul 2015, 08:25

Alipasino je napisao/la:Evo haver mi javio ima Dreambox tekma ima na Duna Hd kanal na satelitu Eutelsat9 pa ko ima satelit moze tu da gleda tekmu.Ponjamke se na Fuck tv sram vas bilo.
Pa mozda i bude al' slaba nafaka .

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 16 jul 2015, 08:33

Dobro jutro svima.Konacno da svane.Hajde Željo obraduj nas ! Moram vam reći da odavno sa većom dozom optimizmma nisam ustao,biće nešto lijepo predosjećam.
:salut: :bih:
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 16 jul 2015, 08:37

Gol za golom, eto nove pobjede...
Obraduj nas Željooo!!!! :opaopa:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, b00t, Kajkutenjoyer i 26 gostiju.