Senad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Senad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...
Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
znači ili ćemo proći ili ćemo sami sebe izbaciti
hahahhaa nasmija me basmalta071 je napisao/la:Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
baš maloprije opet gledam golove ferencvarosa i kako god okreneš ono je sve više plod protivničkih grešaka nego njihove dobre igre
Obicno se ne bih zamarao citirajuci tvoje postove, ali kad ti haman svi aktivni forumasi kazu da si naporan, nije li to, mozda, neki znak da ohladis malo? Ako si mlad, shvatices jednog dana. Ako nisi, ohladi malo, vjerovatno vecina ljudi misli da si tezak covjek.samogrbavica je napisao/la:Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...Kakvi sve ovdje likovi pisu
![]()
Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu![]()
Ooo oooo ...malo sarajvo .....
haha ma pusti budalu nego haj ti meni reci l te brat sta je to bilo sa Hodzurdom pa ga ne mozes,jest krampa i sve al nesto ste zakuhali vjerujem,ne mozes ga ocima hahahasamogrbavica je napisao/la:Ovdje si mogao procitati ali ako cujes svaka ti castSenad1921 je napisao/la:Svasta sam u zivotu cuo, ali da se covjek sam sa sobom ne slaze to prvi put vala...Kakvi sve ovdje likovi pisu
![]()
Samo mi je ovo zanimljivo kako ljude pucaju paranoje i cime se bave u zivotu![]()
Ooo oooo ...malo sarajvo .....
malta071 je napisao/la:Kockam ja, sa Sudom na malti. Fali nam jedna da prekucamo aparat. Zaustavi me lik i kaze il je velika, par sekundi tisine, il je mala...salle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
Jedna lijepa i pozitivna pricak3lla je napisao/la:Udruženje “Kupujmo i koristimo domaće kvalitetno proizvedeno u BiH” koristi priliku da se posebno zahvali Fudbalskom klubu Željezničar na saradnji i prepoznavanju vrijednosti našeg projekta.
Kao jedini sportski kolektiv u Bosni i Hercegovini koji je bez ikakve finansijske naknade promovisao domaću proizvodnju, Fudbalski klub Željezničar je jasno iskazao želju da pomogne bosanskohercegovačku privredu.
Iskreno se nadamo da će i ostali sportski klubovi slijediti ovakav primjer društveno odgovornog poslovanja i vjerujemo da ćemo našu saradnju sa Željezničarom nastaviti i u budućnosti.
preuzeto sa njihove fb stranice
Upravo to, i ja sam ubjedjen da ce bit neizvjesno i vise me strah nasih gresaka nego tih madjara fuj...ali imamo mi odusalle86 je napisao/la:ne znam jel do mene što sam preveliki optimista ali ja nas vidim u narednoj rundiFormat je napisao/la:Fakat ko da je Gera Riquelme itd.
Pa mozda i bude al' slaba nafaka .Alipasino je napisao/la:Evo haver mi javio ima Dreambox tekma ima na Duna Hd kanal na satelitu Eutelsat9 pa ko ima satelit moze tu da gleda tekmu.Ponjamke se na Fuck tv sram vas bilo.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, avalPacidoroP, b00t, Kajkutenjoyer i 26 gostiju.