Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Sarmelino
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Sarmelino » 17 jul 2017, 23:33

Donnie Darko je napisao/la::rol: I ja danas u šorcu na biciklu, stao do trafike da kupim sok, kad neka baba mi prigovara kaže gluho bilo da se nosi šorc do iznad koljena. Gledam u nju u fazonu:

slika
Ne moze se u tom klanjat.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2017, 23:34

Federer jel to ona crnkinja sto joj je otac iz Arabije ali nije Arap vec neki crnac. Vidjao sam ga u komsiluku vozi Mercedesa :urnebes:
Govori mi njegov mali sin crnac Faruk mora i on na medicinu rekao mu otac jer su mu svi u familiji doktori, a mali psuje ko lud valjda kako se sa nasim druzi. Mada jeste ispostuje ih covjek imaju sve zivo ali on je neki gotiva lik, nije radikalan.

Ali otac im dodje slabo kada radi dole, ko zna mozda ima jos 3 zene :mrgreen:

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2017, 23:35

Sad odjednom svi svima na sred ulice prigovaraju zato sto su odjeveni ovako ili onako, sto imaju ovo ili ono. Eto bas meni nekidan pridjose u parku, kae ljudino, dje ti je brada od tri i po metra i nogavice iznad clanaka?! Jos su dodali da se u parku more nagledat harama da gorim u dzehennemu tri vjecnosti. :cry: Ona glupaca je nedavno napravila sebi samo takvu reklamu, trilion portala podijelilo njeno 'iskustvo', a ona za to sebi ne moze kupiti ni lizalo. :rol:
Sad kad vidim sta ovi znalci ovdje pisu, ja bih najradije da se doseli 4 miliona Arapa, pa da i brojcano budemo donji. :lol:
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jul 2017, 23:36

Federer17 je napisao/la:
Kawhi je napisao/la:
Ja razumijem aerials. Zensko je i logicno da je strah kad dolaze ljudi iz drzava gdje zene smatraju za objekte i gdje psi vise vrijede od zena. Kod nas barem imaju neka prava.
Ona ima najmanje razloga za brigu, barem dok je Jasko tu! :mrgreen:

Ma ima tu istine sto pricas, iako nije bas sve tako crno na bijelo. Ima tu i do zena koje namirisu njihovo bogatstvo, pa onda daj sta das. Pravi musliman ce definitivno biti bolji muz od svakog drugog muskarca, i to odgvorno tvrdim. Eh sad, sto nas ima pofin 'muslimana', to je neka druga tema. Znam licno djevojku s faksa, otac je Arap, radi kao doktor tamo negdje, ozenjen nasom Tuzlankom. Zive k'o lordovi. Bas nedavno su mu otisle tamo u SA da budu preko ljeta, a i on cesto dolazi. Isto tako ovih Palestinaca ima dosta od nas na medicini, vecinu ih znam, ima tu jako cudnih razmisljanja, ali su definitivno posteni ljudi i nece gledati svaku priliku da te prevare, kao sto je slucaj s nasim Bosnjama.
Ma jasko budala kakav on. :urnebes:

Ne pricam o muslimanima nego o Arapima. :mrgreen:
Inace mislim da su Arapi najlosiji muslimani, al nije moje da o tome pricam.
Donnie Darko je napisao/la::rol: I ja danas u šorcu na biciklu, stao do trafike da kupim sok, kad neka baba mi prigovara kaže gluho bilo da se nosi šorc do iznad koljena. Gledam u nju u fazonu:

slika
Ruzne ti noge.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 17 jul 2017, 23:38

Sarmelino je napisao/la:

slika
Ne moze se u tom klanjat.
Neki dan na dzumu dodjoh, naravno uvijek kasnim i klanjam u hodniku. I taman treba da pocne hudba, kad dolazi u dzamiju jedan jako dobar jaran, lik obukao bermude, jedva idu preko koljena, dosao lik u papucamaa, i gore neka svijetla majica, ja se slagiro gledam u njega smijesm se , da sam smio progovoriti svasta bi mu rekao hahhaah koda je dosao na plazu. :)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jul 2017, 23:39

kobe24 je napisao/la: Sad kad vidim sta ovi znalci ovdje pisu, ja bih najradije da se doseli 4 miliona Arapa, pa da i brojcano budemo donji. :lol:
Sjecas se kad sam ti rekao da nisi nista bolji od Sarmela. :mrgreen:
Ti bi zbog toga jer ti ne odgovara nesto sto pisu tvoji ljudi zelio da postanemo manjina u nasoj drzavi. :mrgreen:

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 17 jul 2017, 23:41

Potpuno ocekivano da ce se odmah javiti neko ili neki koji u ovome vide islamofobiju. Klasika :zviz:

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 17 jul 2017, 23:42

@Federer i ja tebi hoću reći da iako se trenutno radi o malom broju, vremenom će to da se poveća. Još kad uzmeš u obzir da dosta ljudi odlazi iz Bosne, a oni dolaze, to ne ide na dobro.
Koliko sam mogla da primijetim, jesu. Ta žena je baš nikab imala.

@Kobe meni je prvi put da mi se ovakvo nešto dešava, i da čujem ovakvo nešto. Jedino sa čim sam upoznata je onaj nekakav tekst koji je skoro neka žena napisala da joj se desilo u Sarajevu valjda, vezano za majicu nešto je bilo. Rekoh još, neću da budem puna predrasuda, ne znam šta je govorila, ne razumijem jezik, ali me iskreno prepala jer mi je skoro na uho počela da priča. :lol:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2017, 23:45

Donnie Darko je napisao/la::rol: I ja danas u šorcu na biciklu, stao do trafike da kupim sok, kad neka baba mi prigovara kaže gluho bilo da se nosi šorc do iznad koljena.
U tome i jeste fazon. To je apsolutno svakodnevnica i svako od nas bar jednom sedmicno ima takvo iskustvo. Medjutim, da je to uradio covjek sa 3mm dugom bradom i sa obrijanim brkovima (sto je kljucno), to bi vec bilo na 555 portala, na svim mogucim spottedima i ostalim glupostima. Isto tako i da je u pitanju neka zena koja zadovoljava bar 5% propisnog hidzaba, o nikabu da ne pricam. Predrasude nas ubise!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jul 2017, 23:45

Ali neki otisli dole na vodopade Kravice turisticki i klanjali tu, kakav sok za domoroce. Imaju muda Arapi :mrgreen:

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 17 jul 2017, 23:49

Kawhi je napisao/la:
kobe24 je napisao/la: Sad kad vidim sta ovi znalci ovdje pisu, ja bih najradije da se doseli 4 miliona Arapa, pa da i brojcano budemo donji. :lol:
Ti bi zbog toga jer ti ne odgovara nesto sto pisu tvoji ljudi zelio da postanemo manjina u nasoj drzavi. :mrgreen:
Pa na kojem sam ja nivou mnogi nisu bolji :kafa:
E moj kobe, pa i tebi bi glavu na panj jer praktikujes drugu vrstu islama.
Zagor je napisao/la: Neki dan na dzumu dodjoh, naravno uvijek kasnim i klanjam u hodniku. I taman treba da pocne hudba, kad dolazi u dzamiju jedan jako dobar jaran, lik obukao bermude, jedva idu preko koljena, dosao lik u papucamaa, i gore neka svijetla majica, ja se slagiro gledam u njega smijesm se , da sam smio progovoriti svasta bi mu rekao hahhaah koda je dosao na plazu. :)
Ma ja znam one sto sa dzume odu na pivo, nije to nista :rol:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 17 jul 2017, 23:49

Nije samo tu , nego i u Čitluku, udarna vijest, fotografisalo se sve :lol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Kawhi
Kontakt:

Post Postao/la Kawhi » 17 jul 2017, 23:50

Besic je napisao/la:Nije samo tu , nego i u Čitluku, udarna vijest, fotografisalo se sve :lol:
Čitluk je najljepši grad južne Bosne.

Federer17

Post Postao/la Federer17 » 17 jul 2017, 23:54

Ja danas gore kod Mellaina, raskrsnica tamo na sjevernoj (valjda sam potrefio, uvijek to mijesam) magistrali, kad prelazi neka nena (brat bratu, ima sigurno preo 80 godina) i nosi dvije velike bingo kese (prepune), plus neki ceker. Hoce jadna da prijedje preko pjesackog, a gotovo do zemlje se sagela, kud nema vise od 1.50 m visine. Uzmem ja one dvije kese, prenesem preko semafora, kazem neno gdje idete da vam ovo odnesem (trebala do taxi stanice). Nevjerovatno mi bilo kako onako niska zena sve sama to nosi, a opet se ne zali ni jedne sekunde. Ova omladina danas... :facepalm: Ustipcetu bi, ja mislim, ruke otpale. :think:
Kawhi je napisao/la: Ma jasko budala kakav on. :urnebes:

Ne pricam o muslimanima nego o Arapima. :mrgreen:
Inace mislim da su Arapi najlosiji muslimani, al nije moje da o tome pricam.
Mah joj, svakakvih ima, isto kao i nas Bosnja. Neki su primjeri u svemu (nevezano za islam), dok drugi zivi haos. Vjerujem da je i kod njih isti slucaj. :D
tuzlak1987 je napisao/la:Federer jel to ona crnkinja sto joj je otac iz Arabije ali nije Arap vec neki crnac. Vidjao sam ga u komsiluku vozi Mercedesa :urnebes:
Govori mi njegov mali sin crnac Faruk mora i on na medicinu rekao mu otac jer su mu svi u familiji doktori, a mali psuje ko lud valjda kako se sa nasim druzi. Mada jeste ispostuje ih covjek imaju sve zivo ali on je neki gotiva lik, nije radikalan.

Ali otac im dodje slabo kada radi dole, ko zna mozda ima jos 3 zene :mrgreen:
Jeste, da ne spominjem sad ime cure, nebitno je. :D Mislim da nije Saudijac, ali sam zaboravio odakle je tacno. Ona je prefina cura, drago mi je sto je poznajem, na faksu se za 2 min ispricamo. Nekako je bas odmjerena, bolja od 90% ovih nasih.

I ja sam to isto govorio ovoj drugarici, s kojom se ta kcerka druzi. Posalala nam sliku iz Mekke i ja govorim, znaci sad je ta zena tamo morala da se izgubi na neko vrijeme. :lol: Sumnjam da ima tamo kakvu zenu, barem po prici ove drugarice. :D

@Aerials, ja sam gotovo uvjeren da ce ovo godinama isto ovako bit. Dolazit ce tu malo na ljeto i opet pravac Saudija (ili odakle vec sve dolaze). Vremenom ce taj broj samo opadat. Nema njima u Bosni nista toliko zanimljivo da bi oni ostali ovdje da zive.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 jul 2017, 23:55

Svakako ovdje države nema, Bošnjaci su manjina i bez Arapa, svaki dan se rade neki ustupci Srbima i Hrvatima da se ne bi naljutili
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jul 2017, 23:56

slika
I ti si curica ko Aerials? :mrgreen:
Zagor je napisao/la: Neki dan na dzumu dodjoh, naravno uvijek kasnim i klanjam u hodniku. I taman treba da pocne hudba, kad dolazi u dzamiju jedan jako dobar jaran, lik obukao bermude, jedva idu preko koljena, dosao lik u papucamaa, i gore neka svijetla majica, ja se slagiro gledam u njega smijesm se , da sam smio progovoriti svasta bi mu rekao hahhaah koda je dosao na plazu. :)
Bog kad mu je vidio koljena frapirao se. Kad je stvarao čovjeka pokrio mu koljena. I sredio da se rađamo u odijelu. :oops:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 17 jul 2017, 23:56

legenda reala je napisao/la:Svakako ovdje države nema, Bošnjaci su manjina i bez Arapa, svaki dan se rade neki ustupci Srbima i Hrvatima da se ne bi naljutili
Nmg da vjerujem da si napisao ovako nešto :rol: :rol: :rol: :rol:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 17 jul 2017, 23:57

Kawhi je napisao/la:
Hahaha, sjecam. Zar taj djecko jos pise na ovom forumu? Necu da cujem za izdajice moga naroda! :kafa:
Ja razumijem apsolutno sta vi pricate, Arapi su prije dolaska islama bili najveca bagra u historiji covjecanstva. Izmedju Arapa koji dodju u Bosnu ne mora nuzno biti znak jednakosti sa pojmom 'islam'. Nisu svi Arapi olicenje islama i nisu svi Arapi muslimani za primjer. Sve to su cinjenice kojih sam ja svjestan. Medjutim, osoba sa mahramom samo zato sto nosi mahramu ne spada u skupinu gore pomenute bagre. Isto tako, osoba sa mahramom samo zato sto nosi mahramu nije nikakva svetica, niti ta mahrama automatski znaci da je ona neko ko ne grijesi. Islam je savrsen, muslimani nisu. Konkretno kod nas su problem predrasude. Ja se druzim sa svim mogucim muslimanima koje mozes sresti u nasoj zemlji. Nikad mi nijedan 'sunnetlija' (da ih tako nazovem) nije rekao sto ne nosim bradu, ili sto nemam kratke pantalone, ili sta ja znam sta vec. Apsolutno mi se nikad to nije desilo, a poznajem na stotine takvih ljudi.

@aerials, ja iskreno vjerujem da se nije tebi obracala, ali mozda i jeste. Oni imaju totalno drugaciji mentalitet od naseg. Ja kad sam prvi put imao dodira s Palestincima na medicini, bilo je haos tesko uklopiti se s njima. Ljudi svaku mogucu salu shvataju preozbiljno i nenormalno burno reaguju, ali smo se 'skontali' nakon par dana i sad imam jednog Palestinca s kojim sam u izuzetno dobrim odnosima i jedan mi je od boljih jarana.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 17 jul 2017, 23:58

legenda reala je napisao/la:Svakako ovdje države nema, Bošnjaci su manjina i bez Arapa, svaki dan se rade neki ustupci Srbima i Hrvatima da se ne bi naljutili
Zato ste nam Ukinuli omiljeni državni praznik.. :tralala:
Hoćete da nam uzmete jedan neradni dan... Dušmani :nene:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 18 jul 2017, 00:01

@Federer nadam se da će biti tako kako ti kažeš. Ne bih voljela da se nasele kod nas.

@Kobe ma ne znam, stvarno neću da ispadnem kao neko ko jedva čeka takve situacije, ali mi je bila baš čudna situacija, nije mi bilo baš ugodno. Sreća pa sam za sekundu otišla dalje.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.