Kako ce dobiti kad svi WC idu igracima iz Srbije mrtve im jbmshminka je napisao/la:Svakako, ali treba imati i kvalitet da iskoristiš WC...recimo Zverev je iskoristio WC u Hamburgu prošle godine...a poslije toga ih je dobijao dosta i nije ih koristio kako treba...dok je Borna svoje iskoristio najbolje što je mogao
Ovi naši ni u Banja Luci ne dobiju WC...Damir i Neno su umjetnici...sa terena na Koševu do 85. mjesta bez ikakve pomoći
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Eh, kad bi nekako dogurao do Federera.
Inače, ni meni se ne sviđa što je naletio na Rubleva već na početku. Može se desiti da ga Damir s lakoćom izbaci, ali isto tako se može desiti i ono čega se svi pribojavamo, a to je da ga 17-godišnjak s WC-om pošalje kući.
O Rusu je napisano već dosta toga. Forehand koji neodoljivo podsjeća na Federerov po hvatu reketa, udarac kojim već sad generiše nevjerovatnu snagu (fascinantno ako uzmemo u obzir da još uvijek nije punoljetan), ponajviše zbog ubrzanja glave reketa. Servis također vrlo dobar za tako mladog tenisera. Backhand doduše malo zaostaje za FH-om i servisom, pogotovo na brzim podlogama gdje njegova anticipacija još uvijek nije na nivou. Na šljaci to izgleda mnogo bolje, što je na svojoj koži osjetio Verdasco i zamalo Fognini.
Ono što je najbolje kada je u pitanju Andrey jeste činjenica da je još uvijek daleko od formiranog igrača i da ima neograničen prostor za napredak u budućnosti. A lot of room for improvement, što bi rekli stranci...
Ipak, nadam se da Damir u ovom trenutku može preko njega, jer ne bi nikako valjalo da izgubi.

Inače, ni meni se ne sviđa što je naletio na Rubleva već na početku. Može se desiti da ga Damir s lakoćom izbaci, ali isto tako se može desiti i ono čega se svi pribojavamo, a to je da ga 17-godišnjak s WC-om pošalje kući.
O Rusu je napisano već dosta toga. Forehand koji neodoljivo podsjeća na Federerov po hvatu reketa, udarac kojim već sad generiše nevjerovatnu snagu (fascinantno ako uzmemo u obzir da još uvijek nije punoljetan), ponajviše zbog ubrzanja glave reketa. Servis također vrlo dobar za tako mladog tenisera. Backhand doduše malo zaostaje za FH-om i servisom, pogotovo na brzim podlogama gdje njegova anticipacija još uvijek nije na nivou. Na šljaci to izgleda mnogo bolje, što je na svojoj koži osjetio Verdasco i zamalo Fognini.
Ono što je najbolje kada je u pitanju Andrey jeste činjenica da je još uvijek daleko od formiranog igrača i da ima neograničen prostor za napredak u budućnosti. A lot of room for improvement, što bi rekli stranci...
Ipak, nadam se da Damir u ovom trenutku može preko njega, jer ne bi nikako valjalo da izgubi.
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 4879_o.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
I u Istanbulu je sa Damirom

-
- Kontakt:
Nije tacno , dobijali su nasi igraci wc sjecam se setkic i brkic jednom dobili a basic otisao u tursku ... a prosle godine davis cup pa nisu mogli igrat .... Sarajevo Chellenger dobijali su isto pozivnice iz srbije igraci , kao i za zene na hotonju gdje srpske igracice dobiju pozivnicu a dea nije .... i td i td. pare rade svoje..LloriS je napisao/la:Kako ce dobiti kad svi WC idu igracima iz Srbije mrtve im jbmshminka je napisao/la:Svakako, ali treba imati i kvalitet da iskoristiš WC...recimo Zverev je iskoristio WC u Hamburgu prošle godine...a poslije toga ih je dobijao dosta i nije ih koristio kako treba...dok je Borna svoje iskoristio najbolje što je mogao
Ovi naši ni u Banja Luci ne dobiju WC...Damir i Neno su umjetnici...sa terena na Koševu do 85. mjesta bez ikakve pomoći
-
- Kontakt:
Ko je ovo?shminka je napisao/la:https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 4879_o.jpg
-
- Kontakt:
trenerthelightblue je napisao/la:Ko je ovo?shminka je napisao/la:https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 4879_o.jpg
Zadnja izmjena: HeraklitMracni, dana/u 26 apr 2015, 13:39, ukupno mijenjano 1 put.
Alberto Castellanithelightblue je napisao/la:Ko je ovo?shminka je napisao/la:https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphot ... 4879_o.jpg

http://www.atpworldtour.com/Players/ATP ... llani.aspx
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
-
- Kontakt:
Hmm, nisam prepoznao
" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni ovaj covjek izgleda malo drugacije

" onclick="window.open(this.href);return false;
Po meni ovaj covjek izgleda malo drugacije

- masteRofPoker
- Kontakt:
Vrlo tezak protivnik. Gledao sam momka jos u Americi na betonu i odlican je. Ako ne ude u seriju nekih djecijih gresaka, Damiru se ne pise dobro. Ipak, da sacekamo mec pa da vidimo.
Sretno Dzumi.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sretno Dzumi.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Džumi će na teren u utorak 

Sutra u 11, prvi meč na prvom terenu...ne znam dal ima prenosa sa tog terena 

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ima prenos. Ali SK radi samo centralni, na TVu neće biti.shminka je napisao/la:Sutra u 11, prvi meč na prvom terenu...ne znam dal ima prenosa sa tog terena

Tomo igra u 10h a Mirza treći meč na terenu br. 14.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Divi Dzumija, poveo Jelenu u Istanbul
Imal stream za Mirzin turnir??

Imal stream za Mirzin turnir??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Ma 'ta će mali Rublev
naravno salu na stranu,
servisi su im tu negdje, nista posebno, samo da se zapocne nekako poen tipicni sljakaski(trenutno jer ce u Rubleva sigurno napredovati mlad je)
Rublev udara jace forhend od Damketa al je defanzivno mu veoma los, za razliku od Damketovog koji ima odlican top spin FH.
Damke ima trenutno mnogo bolji bekend, te bekend slajs koji Rublev skoro da i ne igra(valjda jos nije naucio za potrebe ATP nivoa ga dovoljno)
na mrezi ga nema nikako takodje, sve u svemu Damke mora ovo uzet, kvalitetniji je trenutno igrac, ono sto Damketu daje veliku prednost je iskustvo kakvo takvo igranja na ATP i CH nivoima te velika sposobnost varijacija tokom igre, sto Rublev nema nikako, Damke zna igrati i servis volej, te ima veoma dobar i drop-shop koji cesto koristi, Rublev od toga nema nista i mislim da nece moci nositi se samo sa osnovnim udarcima sa baselinea protiv Damira.
Sretno Dzumi idemo do Fedje.

naravno salu na stranu,
servisi su im tu negdje, nista posebno, samo da se zapocne nekako poen tipicni sljakaski(trenutno jer ce u Rubleva sigurno napredovati mlad je)
Rublev udara jace forhend od Damketa al je defanzivno mu veoma los, za razliku od Damketovog koji ima odlican top spin FH.
Damke ima trenutno mnogo bolji bekend, te bekend slajs koji Rublev skoro da i ne igra(valjda jos nije naucio za potrebe ATP nivoa ga dovoljno)
na mrezi ga nema nikako takodje, sve u svemu Damke mora ovo uzet, kvalitetniji je trenutno igrac, ono sto Damketu daje veliku prednost je iskustvo kakvo takvo igranja na ATP i CH nivoima te velika sposobnost varijacija tokom igre, sto Rublev nema nikako, Damke zna igrati i servis volej, te ima veoma dobar i drop-shop koji cesto koristi, Rublev od toga nema nista i mislim da nece moci nositi se samo sa osnovnim udarcima sa baselinea protiv Damira.
Sretno Dzumi idemo do Fedje.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Da ce biti lako protiv Rubleva i nece bas, ali vjerujem da Damir dobija ovo. Dobro se spremio za ovaj turnir i svjestan je da mu je dobar rezultat potreban da se sto bolje ucvrsti u TOP 100, jer je konkurencija sada zestoka i okruzen je teniserima koji konstantno igraju i ostvaruju dobre rezultate.
-
- Kontakt:
Dzumi 80 igrac ako dobije 78 Idemo po novi ranking karijere

Ne znam sto ali imam neki pozitivan osjecaj da bi moglo ovo danas za Damira biti bolje nego sto ocekujemo,gledao sam ovog Rubleva protiv Verdaska i zaista je igrao odlicno i Verdasko nije imao rjesenje,mada mislim da ga je Verdasko dosta potcjenio,ono kao lahko cu,uzeo bio brejk u prvom setu i opustio se,a onda kasnije mali dobio samopouzdanje i razvalio ga,vidjecemo.
Sretno Damire i dobij ovo.
Sretno Damire i dobij ovo.
Kao uvertiru imate Brkica protiv Sijslinga dobio Tomo prvi set u drugom su zasad egal.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tomo uzeo 1. set Sijslingu i u 2. vodio 4-2 ali Igor vratio odmah break.
Damir uskoro počinje.
http://live.drakulastream.eu/players/fr ... 56835.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Damir uskoro počinje.
http://live.drakulastream.eu/players/fr ... 56835.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sretno Dzumiii

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.