FK Tuzla City
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: FK Tuzla City
Nukića uvesti a Mašović na klupu.Pantelića na lijevo krilo.Sušića uvesti umjedto Migija.
-
- Kontakt:
Potpisujem. Masovic moze igrati zadnjih pola sata, nista vise. Da se jos popraviti, jedan gol nije veliki zaostatak.
Elvir Baljic
Mašović, Hadžić i Migi nije da su beskorisni već su opasnost po svoj gol.Već sam napisao da su spori, na žalost to im nije naj lošija karekteristika.
Na zapadu nista novo.Isprana ekipa i trener.Zali bože bačenih para na " pripreme" itd.
Evo demantovase me za 2 minuta. 

I onda opet po starom. 

Lose je ovo skroz...
-
- Kontakt:
Malo vise koncetracije i bez ovakvih kardinalnih gresaka, ovdje se moglo doci do pozitivnig rezultata. Ne mozes Velezu pokloniti loptu na trideset metara od gola. Osmic, Nikic ppgotovo prvo tanki. Cosic pokazao da zna igrati fudbala i da ce biti pojacanje. Migi danas neprimjetan, kao i dva krila. Mislim da smo usli sa previse respekta prema njima . Iskreno volio bih da smo prosli, sa druge strane nisam toliko razocaran jer imamo vazniji zadatak.
Elvir Baljic
Sami sebe smo pobijedili. Prvo poluvrijeme nisu uspjeli treći pas da zadrže. Neshvatljivo. Poslije izjednačenja umjesto dotući grogiranog protivnika naše vedete nemogu pogoditi svog igrača dodavajući bjesomučno loptu Veležu.Stručni štab je reagovao na vrijeme, kad su vidjeli da golub pismonoša neće doći počele su izmjene.
Puno grešaka. Više od mjesec papiri Petroviću još nisu završeni. Odbrana rasštimovana.
-
- Kontakt:
Kako je čudan ovaj stadion u Mostaru, odreza vjetar ne možeš se opustiti.
Po mom mišljenju i pored golova najlošiji su bili Hadzić i Delimeđac. Jeste ga momački zabio ali apsolutno je primjenjiva narodna poslovica da je ovaj gol kao krava koja daje 50 litara mlijeka ali nogom obori kantu. Mislim da je on kriv za sva tri gola koja smo primili. Nije bio na mjestu, ostavljao im prostor i je islo preko njega ili mjesta gdje je trebao biti a nije.
I pored dva gola jako loša predstava, posebno u prvom poluvremenu. Tesko je reći ko je bio losiji od njih 10 (golman je bio solidan i pored primljenih golova). Ali nisu oni krivi, kriv sam ja sto se uputim na ovoliki put da bi gledao banderu Hadzica kako se vuca po terenu.
Po mom mišljenju i pored golova najlošiji su bili Hadzić i Delimeđac. Jeste ga momački zabio ali apsolutno je primjenjiva narodna poslovica da je ovaj gol kao krava koja daje 50 litara mlijeka ali nogom obori kantu. Mislim da je on kriv za sva tri gola koja smo primili. Nije bio na mjestu, ostavljao im prostor i je islo preko njega ili mjesta gdje je trebao biti a nije.
I pored dva gola jako loša predstava, posebno u prvom poluvremenu. Tesko je reći ko je bio losiji od njih 10 (golman je bio solidan i pored primljenih golova). Ali nisu oni krivi, kriv sam ja sto se uputim na ovoliki put da bi gledao banderu Hadzica kako se vuca po terenu.
-
- Kontakt:
Nova teorija zavjere oko razmjene bodova. Velez to nikada nije radio.
Veliki broj ljudi je ovih dana virozan. Što se Fejze i Sukija tiče stvarno jel velika šteta pa oni nisu za PL.
Lolic je sad vec bolji od Fejze. Skolovaniji golman. Jeste sig Azmir dogovorio utakmicu sta pricas bolan

Lolić je komedija ,vidjet češ sad kad počnu prvenstvene utakmice.S njim čemo teško izboriti opstanakHazre je napisao/la: ↑10 feb 2024, 09:11Lolic je sad vec bolji od Fejze. Skolovaniji golman. Jeste sig Azmir dogovorio utakmicu sta pricas bolanAzmir sinoc u Mostaru gleda tekmu a ti pricas takve gluposti
Zasto je Colic napustio?? Proso pripreme i sad otiso?? Sta je bio Problem Balja? Ovo je bas glupo ali eto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.