HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

FoSte95
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la FoSte95 » 17 jul 2016, 08:49

Nzm da li je ko upratio ali Legia juce kuci igrala 1:1 sa osrednjim poljskim klubom koji je tu negdje sa Zrinjskim.
Zadnja tri meca Legie dva remija i poraz, znaci lagana kriza rezultata. Zrinja ima sta traziti gore, samo u mec uci bez prevelikog respekta

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 17 jul 2016, 08:58

Igrali su sa drugom ekipom

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jul 2016, 12:14

FoSte95 je napisao/la:Nzm da li je ko upratio ali Legia juce kuci igrala 1:1 sa osrednjim poljskim klubom koji je tu negdje sa Zrinjskim.
Zadnja tri meca Legie dva remija i poraz, znaci lagana kriza rezultata. Zrinja ima sta traziti gore, samo u mec uci bez prevelikog respekta
Kako možeš usporediti neki osrednji poljski klub sa prvakom BiH, moćnim Zrinjskim...cccc ;)

Na otvaranju prvenstva Poljske ekipa Legije je na domaćem travnjaku odigrala neodlučeno 1:1 s Jagiellonijom. Trener prvaka Poljske izveo je početni sastav bez trojice reprezentativaca koji su nastupili u prvom susretu drugog pretkola Lige prvaka sa Zrinjskim.

Poljski reprezentativac Jodlowiec ušao je na početku nastavku, mađarski reprezentativac Nikolić igrao je posljednjih pola sata, a Slovak Duda dobio je priliku od 73. minute.

Legia je odlično odigrala prvo poluvrijeme. Igrači trenera Besnika Hasija uputili su sedam udaraca prema golu Jagiellonie, od čega su tri išla u okvir gola. Plod takve igre je pogodak Bugarina Mihaila Alexandrova u prvoj minuti sudačke prvog poluvremena ( gol je postignut nakon ubačaja sa lijeve strane i odličnog udarca glavom bugarina ).

Jagiellonia u prvom dijelu nije uputila nijedan udarac prema golu prvaka Poljske. No, u nastavu sasvim druga slika na terenu. Litvanski napadač Fedor Cernych u 56. minuti poravnao je rezultat ( gol je postignut nakon jedne duge lopte Jagiellonie i nesnalaženja stopera Legie koji nije uspio glavom otkloniti opasnost iz svog šesnaesterca, Cernych je to iskoristio i matirao golmana domaćina ), a Jagiellonia je do kraja utakmica bila ravnopravan protivnik. Štoviše, igrači Jagiellonie uputili su 14 udaraca prema golu domaćina, u odnosu na 11 koliko je uputila Legija.

Prvak Poljske utakmicu je završio s 10 nogometaša, jer je u 86. minuti direktni crveni karton strijelac Mihail Alexandrov.

Legia: Malarz, Lewczuk, Guilherme (od 46. Jodlowiec), Alexandrov, Prijović (od 73. Duda), Hloušek,
Kucharczyk, Rzezniczak, Moulin. Bereszynski, Kopczynski (od 60. Nikolić)...Na klupi su još ostali i finac Hamelainen te poljski reprezentativac Pazdan...Najopasniji igrač poljaka, Guilherme, izašao je na poluvremenu iz igre...

Besnik Hasi: "Nismo zaslužili remi. Stvorili smo niz prigoda, dok je protivnik zabio iz jedne, koja je došla nakon naše greške u obrani".
"Nogomet kojemu težimo igrali smo samo u prvom poluvremenu ali to je donekle razumljivo obzirom da smo odmorili neke igrače za utakmicu Lige prvaka koju igramo u utorak".
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 17 jul 2016, 13:28, ukupno mijenjano 2 puta.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 17 jul 2016, 12:20

Nogometaši Zrinjskog otputovali su danas u Varšavu, gdje će u utorak u 20:45 sati odigrati uzvratni susret drugog pretkola Lige prvaka s domaćom Legijom.

Na put je krenulo slijedećih osamnaest igrača: Nikola Vasilj, Ivan Peko, Anto Radeljić, Tomislav Tomić, Mario Barić, Miloš Žeravica, Benjamin Čolić, Pero Stojkić, Ognjen Todorović, Danijel Stojanović, Jasmin Mešanović, Oliver Petrak, Slobodan Jakovljević, Dalibor Kozić, Matija Katanec, Miloš Filipović, Momčilo Mrkaić i Nemanja Bilbija.

U odnosu na prvi susret u Mostaru otpali su Filip Arežina i Miloš Aćimović, a u kombinaciji za nastup su Anto Radeljić i Momčilo Mrkaić.

Vinko Marinović:-"U proteklih 4-5 dana uspjeli smo osvježiti ekipu i pripremiti za utakmicu s Legijom. Ono što bih ja želio da ponovimo igru iz drugog poluvremena u Mostaru. Mislim da s takvom igrom možemo izboriti plasman u treće pretkolo".

Je li Vinko uvježbavao izvođenje penala? :hmmmmm:

Kvote u William Hillu na utakmicu : 1.25 - 5.00 - 8.00
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Duff

Post Postao/la Duff » 18 jul 2016, 01:56

Kakvi penali, 2-2
Tomić, Todor
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jul 2016, 14:51

slika

Sretno sutra Plemići!
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jul 2016, 14:59

Duff je napisao/la:Kakvi penali, 2-2
Tomić, Todor
:D

I ja imam pick na ovu dvojicu, pogotovu na Todora koji nam je ostao dužnik u prvoj utakmici...ali ne bi' se bunio ni da na penale prođemo, bilo bi još slađe... :opaopa:
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jul 2016, 15:28

Legia-Zrinjski na Arena sport 3 sutra u 20:45... :thumbup:
Volim te bola'!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jul 2016, 15:55

Ako nije problem da neko ko ima arenu napravi stream, jbg nisam kuci :D

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 18 jul 2016, 15:55

Valjda onaj vas to prebaci na youtube ZrinjskiTv da se ne drkamo sa strimovima
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Duff

Post Postao/la Duff » 18 jul 2016, 16:21

bit ce
https://youtu.be/LQWg93682Jk

Pola ti vijeka ime branili, trn u oku uvijek bio si,
ni u snu nisu mogli vidjeti, da titule će Zrinjski slaviti..!!!

nusko
Kontakt:

Post Postao/la nusko » 18 jul 2016, 17:00

Ima prenos na arenisport4

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jul 2016, 17:45

Jest da nisam navijac zrinjskog al i mene malo nervoza uhvatila :D :kafa:

Mandrake
Kontakt:

Post Postao/la Mandrake » 18 jul 2016, 17:48

Hvala AreniSport na prelijepoj vijesti, ljepota :thumbup: Jedva čekam utakmicu sutra... možemo mi to, momci ostavite srce na terenu kao u prvoj tekmi i što god bude na kraju, za nas ste pobjednici :opaopa: Šteta što Filip ima "virozu", valjalo bi nam pravo... ali nažalost što je tu je... očekujem istu postavu kao u Mostaru i samo jako! Sa klupe mogu ući i pomoći Filipović i Žeravica po potrebi, ali dužnici iz prve tekme su po mom mišljenju Todor i Bilbija (iako je asistirao iz kornera, može i zna on puno bolje!)...
Ovakav stav Tomislava Tomića obožavam čuti i pročitati :D... u prvoj utakmici je bio naš najbolji veznjak i vidi se da puca od samopouzdanja, svaka čast Tomo i povedi nas! :tokralju:

P.S. ja vjerujem da su se i naši igrači $yeßali kad su im upali poljaci za autograme haha :lol:

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 18 jul 2016, 20:00

Na posljednjem popisu stanovništva 15 građana BiH se izjasnilo da im je vjera Zrinjski i svi su iz Mostara...Zrinjski je jedini klub u državi koji ima svoju vjersku sljedbu...Nadam se da će nakon sutrašnjeg prolaska u 3. pretkolo LP broj onih koji vjeruju u Zrinjski još porasti... :angel:

MI VJERUJEMO!
Volim te bola'!

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jul 2016, 20:51

PiazzaGrande je napisao/la:Na posljednjem popisu stanovništva 15 građana BiH se izjasnilo da im je vjera Zrinjski i svi su iz Mostara...Zrinjski je jedini klub u državi koji ima svoju vjersku sljedbu...Nadam se da će nakon sutrašnjeg prolaska u 3. pretkolo LP broj onih koji vjeruju u Zrinjski još porasti... :angel:

MI VJERUJEMO!
Hahaha nemoj zajebavati haha :rol: :rol:

ALOBOLA
Kontakt:

Post Postao/la ALOBOLA » 18 jul 2016, 21:42

FoSte95 je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Na posljednjem popisu stanovništva 15 građana BiH se izjasnilo da im je vjera Zrinjski i svi su iz Mostara...Zrinjski je jedini klub u državi koji ima svoju vjersku sljedbu...Nadam se da će nakon sutrašnjeg prolaska u 3. pretkolo LP broj onih koji vjeruju u Zrinjski još porasti... :angel:

MI VJERUJEMO!
Hahaha nemoj zajebavati haha : :) rol: :rol:
Ziva istina.

Ovo se kosi sa mojim vjerskim odgojem ali ih razumijem.
Sutra ako Bog da Zrinja prolazi , nakon infarkt zavrsnice i penala idemo u trece pretkolo.Zato cu mlatnut jedno dvije lexe i bar malo mirnije pogledat tekmu , ili kako me nerva trese moguce da snimim tekmu ,odem na more i vratitm se oko ponoci i onda vidim rezultat i namiru pogledam tekmu.Bolje tako nego da me izda herc
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 19 jul 2016, 10:07

Ljudi sretno danas, igra li Graovac jer bi puno znacio u odbrani. Takodjer se nadam da ce Marinovic izvesti jednog spica, a ne dvojicu kao u prvoj tekmi.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 19 jul 2016, 10:13

bhsport je napisao/la:Ljudi sretno danas, igra li Graovac jer bi puno znacio u odbrani. Takodjer se nadam da ce Marinovic izvesti jednog spica, a ne dvojicu kao u prvoj tekmi.
Hvala na potpori...
Ne igra Graovac prijatelju, još se oporavlja od ozljede...
Prema jutrošnjim informacijama iz Varšave izgleda da će na teren istrčati ista momčad kao i u prvoj utakmici...
Volim te bola'!

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 19 jul 2016, 10:15

A vjerovatno umjesto Bilbije će staviti Žeravicu pa ko bude povoljan rezultat zadnjih 15 minuta ih probati napasti sa Bilbijom i Mrkajićem

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.