@unnofficial
Na foru tu sto Djokovic igra u najsmijesnijoj konkurenciji koja postoji, i sto je pored toga sretan ko ne znam ti šta da dozivi ovakav GS, ovo je HAVARIJA

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne znam bas , navijam za Noleta ali ovaj komentator za Mustafu Marjanovica lijevo mudoPrijedor je napisao/la:Hocete pomrijeti od pakosti
kmeeeeeeeeeeeeeeeeAA23 je napisao/la:Kakav takticki time out, ybo majku kako je odvratan i bezobrazan
Na foru tu sto Djokovic igra u najsmijesnijoj konkurenciji koja postoji, i sto je pored toga sretan ko ne znam ti šta da dozivi ovakav GS, ovo je HAVARIJA
Jel' moguce da ti nije jasno da glumi Djokovic? Ne vjerujem stvarno.Unofficialpage je napisao/la:E moj Gael, ovakog Novaka ti dobtit ne možeš.
Ma ja sam vise ogluvio kad igra Bosna onaj hoce umrijeti komentator, kad igra Srbija ovako ko ovaj vcrs a o Hrvatskim komentatorima da ne pricamsodaacm je napisao/la:Ne znam bas , navijam za Noleta ali ovaj komentator za Mustafu Marjanovica lijevo mudoPrijedor je napisao/la:Hocete pomrijeti od pakosti
Moguće.Edin TM87 je napisao/la:Jel' moguce da ti nije jasno da glumi Djokovic? Ne vjerujem stvarno.Unofficialpage je napisao/la:E moj Gael, ovakog Novaka ti dobtit ne možeš.
Ako cemo realno onda ko odugovlaci tokom cijele karijere je Nadal, dok proprcka po supku pa malo snifne prstice prodje i minuta dok izbaci lopticubodi123 je napisao/la:Ne rodi se vise kompletna teniska legenda poput RFa ili RNa, cast Novaku na igri koja je zastrasujuca ali ovakav karakter ce ga uvijek kostati tog medijskog eksponiranja i hvala kakve imaju ova dvojica, i nema to nikakve veze sto je on tamo neki balkanac iz Srbije, ljudi gledaju ponasanje, geste na terenu, a ni on ni Andy nisu ni blizu razine Roger i Rafe sto se tice teniske gentlemenosti, niti ce kad biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.