FC Internazionale Milano - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

zamorano1plus8
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano - Transferi

Post Postao/la zamorano1plus8 » 27 jul 2017, 12:51

Interista02 je napisao/la:Ej ybga sad. Ne znam je li sarkazam ovo kod tebe.
pa pola je zajebancija a pola sam ozbiljan
ma ko je.be kineze i ako niko i nedodje opet inter je u srcu

Interista02 je napisao/la: Kad bi trampili Perisa-Martial, ja bih im svima popusio momentalno
ma nema od toga nista, a mislim da je bolje po oba kluba da ostane ovako kako jeste

Karlo je napisao/la:nego decki danas igramo mec sa vama kakva su vasa ocekivanja iako je mec prijateljske prirode.
slika
"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 jul 2017, 16:05

- Di Marzio - the big drama for the transfer of Dalbert to Milano is coming to it’s end. Inter started with €10m, then raised to €15m and their last offer was €20m plus bonuses and this time Nice have said yes. Now it’s only matter of days for Dalbert to be a new Inter’s player.

- Lazio want Eder and Jovetic
Mozda bude kakva trampa Balde-Jovetić. :think:
#SuningOUT

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 27 jul 2017, 16:09

Ako Ivan ostane ne treba ti Keita...
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 jul 2017, 16:11

zamorano1plus8 je napisao/la:zasto nisu se i oni ukljucili u borbu za bonnucia
Zato sto ima preko 2m vecu placu nego Icardi plus bonusi.Nema teoretske sanse da ga se pod tim uvjetima moglo dovest.I mislim da se jesu ukljucili jer je bilo onih vijesti o sastanku s njegovim agentom dok još Milan nije bio u priči,barem ne u medijima.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jul 2017, 14:51

Di Marzio: Matías Vecino to Inter is a done deal for €24M. €3m per year, next week medical tests
#welcomeVecino
#SuningOUT

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 28 jul 2017, 15:21

Jericho je napisao/la:
Di Marzio: Matías Vecino to Inter is a done deal for €24M. €3m per year, next week medical tests
#welcomeVecino
:shock:
koliko je to imo u fiorentini?
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 28 jul 2017, 15:30

arminz je napisao/la:koliko je to imo u fiorentini?
Mislim da je imao oko 1,8m-1,9m..

btw. Valencia ponudila Abdennoura za Murilla, Inter zatražio Joao Cancela. :hmmmmm:

Dalbert - Škriniar - Miranda - Cancelo :ljepota:
(Ansaldi) - (Lemos?) - (Vanheusden) - (D'Ambrosio)
#SuningOUT

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 29 jul 2017, 22:31

Malo povijesti CdS-a
slika
16milions, down the drain for Perisic. :lol:
#SuningOUT

TheTruth34
Kontakt:

Post Postao/la TheTruth34 » 29 jul 2017, 23:14

Retarda se nismo riješili, pojačanja jos prava nismo doveli, sad samo treba da ih ovi dobri rezultati na totalno nebitnim utakmicama zavaraju i da se ne dovedu neophodna pojacanja...Raduje da Joveta opet pokazuje kakav je majstor i valjda ne budu toliko retardirani pa ga se rijese

Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jul 2017, 23:36

Ovaj Lemos sta se povezuje sa nama izgleda zanimljivo. Lik ima top u nogama ala Guarin :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 29 jul 2017, 23:45

Tritolone je napisao/la:Ovaj Lemos sta se povezuje sa nama izgleda zanimljivo. Lik ima top u nogama ala Guarin :mrgreen:
Novi Van Dijk i moja prva želja za stopera. On & Škriniar i mirni iducih 10+godina. :salut:

PSG u slucaju dolaska Neymara mora zaraditi iznos od €120mil od prodaje igrača da zadovolji FFP. Ajde bola Neymare šta se nećkaš više :D Navijamo da i Mbappe pređe u Real pa možda probat ugrabit Isca ili Asensia. :mrgreen: :lol: :D
@TheTruth34 samo optimistično prijatelju :urnebes: :thumbup:
#SuningOUT

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 29 jul 2017, 23:56

Spominju iznos od 30 milja, tbh, malo previse s obzirom da kupujemo tek zamjenu, ali stvarno izgleda kao potencijalni WC igrac.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 30 jul 2017, 10:40

Izgleda da se otislo u Francusku po Dalberta i Karamoha.
“As far as I am concerned, everyone can stay, we just have to see what their intentions are, because along with quality we need them to be ready to form part of a team.
“We did well up until the hour mark, then we started making mistakes,” said the Coach in his Press conference.
I don’t understand why we make certain errors when controlling the ball. I don’t see why we should do well for 60-70 minutes and then give up, handing the advantage to a strong opponent who needs no extra help.
“Maybe it’s because we played two days ago against Bayern Munich and there was fatigue. With the players we’ve got, we should not be misplacing passes like that.
“We need to work on having more of a balance. You can get a dip in form, but not that big and that sudden."
...
“I don’t motivate anyone. If players want to be motivated, then they do it themselves, otherwise they should be in a different line of work. It’s their duty to think about their own profession.

“When you are a professional sportsman, either you prove certain things via your behaviour or you are simply not a professional.”
“Joao Mario has quality, and if he understands those two or three things he’s doing wrong and needs to change in order to complete his game, then he can become a top player,” Spalletti told Mediaset Premium.
:salut:
slika
Skriniar vs Chelsea:

slika
:kafa:

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 30 jul 2017, 11:47

Kad vidim da neki prizeljkuju ostanak one crnogorske prevare od igrača :damn:

Eder za klasu bolji i korisniji igrac od njega...

Tko i sta je sad taj Karamoh...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2017, 16:55

The deal for Fiorentina's Matias Vecino is just about completed: the midfielder will be joining Spalletti's Inter. A fee for the Uruguayan has been set, per the release clause in the player's contract, at €24m, payable in two parts. €12m will be paid this season, and the second €12 paid the next. On Tuesday, Vecino will take his medicals, accompanied by his agent Alessandro Lucci. After they've been completed, the player will sign a four-year contract at €2.5m per season net of taxes, which can rise to €3m including Vecino's image rights.
Još da je Dalberta kompletirat do srijede kad se ponovno krece sa treninzima...

Upratite kako se sada vecina pojačanja dovodi iz Serie A.Nije slučajno...

nextterrain
Kontakt:

Post Postao/la nextterrain » 31 jul 2017, 17:24

SiamoNoi je napisao/la:
The deal for Fiorentina's Matias Vecino is just about completed: the midfielder will be joining Spalletti's Inter. A fee for the Uruguayan has been set, per the release clause in the player's contract, at €24m, payable in two parts. €12m will be paid this season, and the second €12 paid the next. On Tuesday, Vecino will take his medicals, accompanied by his agent Alessandro Lucci. After they've been completed, the player will sign a four-year contract at €2.5m per season net of taxes, which can rise to €3m including Vecino's image rights.
Još da je Dalberta kompletirat do srijede kad se ponovno krece sa treninzima...

Upratite kako se sada vecina pojačanja dovodi iz Serie A.Nije slučajno...

Nema se... :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2017, 18:52

Da,sreća pa Milan ima pa im je 50 posto pojačanja također iz Serie A :think:

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 31 jul 2017, 22:13

Ovo što se vidjelo u pripremnim tekmama me pozitivno iznenadilo.. Dobijamo karakter a to je izgleda jedino i falilo ovoj ekipi..
Odbrana na nivou kada govorimo o stoperima i golmanima.. ali mislim da pored Dalberta definitvno i desni bek bi trebao doći ili nekako se skrpiti do zime sa Danilom i nadati se da Sabatini izmisli neko novo čudo..
Borja je klasa, Gags umoran ali ide to.. Kdog previše oscilira.. mislim da bi on mogao ići sada kada je Vecino tu, jer Brozovića definitvno neće niko.. da su prihvatili Evertonovih 18 miliona bio bi to posao ljeta..

Joao Mario ima šut kao moja nene, nevjerovatno da onakav igrač ima onako lošu završnicu.. to bi ga jedino moglo osporavati, sa ostalim je prava 10-ka..
Perišić zvijer, Candreva standardan- spuštena glava i kao junac ide naprijed.. Barbosa još gori, on ga sigurno neće izbaciti iz pocetnih 11.. Eder se trudi, to ga vadi.. A najveća enigma je Jovetić.. ako bude na nivou možda Spaletti ptomijeni na 442 radi njega..
Od Icardija se očekuje da ne ide ispod 25 komada na kontu..

Dalbert, Aurier i vidjeti šta sa Candrevom.. i spremni smo za prve 4..

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 31 jul 2017, 22:32

Thorin je napisao/la:Ovo što se vidjelo u pripremnim tekmama me pozitivno iznenadilo.. Dobijamo karakter a to je izgleda jedino i falilo ovoj ekipi..
Odbrana na nivou kada govorimo o stoperima i golmanima.. ali mislim da pored Dalberta definitvno i desni bek bi trebao doći ili nekako se skrpiti do zime sa Danilom i nadati se da Sabatini izmisli neko novo čudo..
Borja je klasa, Gags umoran ali ide to.. Kdog previše oscilira.. mislim da bi on mogao ići sada kada je Vecino tu, jer Brozovića definitvno neće niko.. da su prihvatili Evertonovih 18 miliona bio bi to posao ljeta..

Joao Mario ima šut kao moja nene, nevjerovatno da onakav igrač ima onako lošu završnicu.. to bi ga jedino moglo osporavati, sa ostalim je prava 10-ka..
Perišić zvijer, Candreva standardan- spuštena glava i kao junac ide naprijed.. Barbosa još gori, on ga sigurno neće izbaciti iz pocetnih 11.. Eder se trudi, to ga vadi.. A najveća enigma je Jovetić.. ako bude na nivou možda Spaletti ptomijeni na 442 radi njega..
Od Icardija se očekuje da ne ide ispod 25 komada na kontu..

Dalbert, Aurier i vidjeti šta sa Candrevom.. i spremni smo za prve 4..

Dalbert ce ekipu ciniti za 50% boljom u napadu to je sigurno ... Solidan je i odbrambeno .. Nekako mi ide na Marcelov fazon ... Ne kazem da jedan igrac moze kao pojedinac pojacati ekipu za 50%, vec cemo izgledati opasnije s njim, jer momak zna da igra, pravi brazilski bek ... A desno treba takodjer mijenjat jer je Danilo jedan od 5 najgorih igraca u ekipi .. covjek nema nijednu dobru osobinu u igru, nesto sto ce ga bar izdvojit iz mrtvila .. bezveze igrac ...

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 31 jul 2017, 22:41

Danilo će bit sasvim ok ako odigra onako kako je prošle sezone.Zapravo to će bit odlično.Al glavno je da bude solidan,a ne rupetina i minus za ekipu.Pozitivna nula se traži.U napadu neće puno doprinijeti,glavno da je nazad manje-više neprijelazan.

Valjda opravda moje povjerenje posto ga vec koju sezonu ističem kao najboljeg među ovim prosjekom i eto prošle je konačno iskočio toliko da su svi mogli vidjeti da je to tako :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.