FK Sarajevo (opšte diskusije)

FK Sarajevo ove sezone?

Anketa je završila: 16 jul 2017, 14:28.

Prvak
11
25%
Osvajač kupa
4
9%
Dupla kruna
12
27%
Izlazak u Europu
17
39%

Ukupno glasova: 44

molotovljev

Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)

Post Postao/la molotovljev » 03 maj 2015, 23:25

bojamora je napisao/la:S obzirom da je prvenstvo več sada neregularno zbog očitog uticaja sudaca na rezultate vrlo je teško normalno predvidati rezultate Npr poslije udarca Memije je bio penal za Želju iz aviona a na bht nije ni prikazan kao ni onaj poništeni gol Olimpika Ovako nešto sam zapmtio samo još kad se Leotaru štimana titula koju je mnogo kola prije kraja trebala pripasti Želji i Amaru Samo zbog toga bez opklada a kad bi bilo pošteno razvalili bi vas ovi naši dječaci na lavoru

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Da ti kažem nešto iskreno, ne samo na osnovu ovog tvog komentara nego i nekih ranijih, dakle generalno;
Ti veze nemaš o fudbalu, ali baš si totalni laik, čak mislim da ti uopšte ne ideš na utakmice... Aj sad zdravo.
F.K.SARAJEVO

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 maj 2015, 23:26

Ako cemo sad ic do te mjere i optuzivat nekoga da mu je nastiman korner onda po toj logici vi bi ste trebali bit izbaceni zbog utakmie sa borcem na kosevu u ligi. Navuko sudija 10 prekrsaja unutar 30-35 metara ono ne da nisu postojali...zaleti se tatomirovic u igraca padne ovaj sivra i tako sigurno jedno pet sest puta :roll:
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2015, 23:27

hilmo je napisao/la:Ponavljam, ne zaslužuješ bolji odgovor od ovog koji ti je ovaj gore dao. I da, ni on nije ništa bolji od tebe!
Jbg hilmo, ne možemo svi biti dobrice kao ti, ovim putem ti se najiskrenije izvinjavam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 23:28

Ali zar vam zaista toliko smeta svaka utakmica koju Sarajevo dobije? :)
Imam osjecaj da vam teze padne nas uspjeh, nego vas neuspjeh :)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 maj 2015, 23:29

Virtu4l je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Ponavljam, ne zaslužuješ bolji odgovor od ovog koji ti je ovaj gore dao. I da, ni on nije ništa bolji od tebe!
Jbg hilmo, ne možemo svi biti dobrice kao ti, ovim putem ti se najiskrenije izvinjavam.
Morat ćeš se malo više potruditi da bih prihvatio izvinjenje.
Djela a ne riječi!!!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 03 maj 2015, 23:29

bojamora je napisao/la:S obzirom da je prvenstvo več sada neregularno zbog očitog uticaja sudaca na rezultate vrlo je teško normalno predvidati rezultate Npr poslije udarca Memije je bio penal za Želju iz aviona a na bht nije ni prikazan kao ni onaj poništeni gol Olimpika Ovako nešto sam zapmtio samo još kad se Leotaru štimana titula koju je mnogo kola prije kraja trebala pripasti Želji i Amaru Samo zbog toga bez opklada a kad bi bilo pošteno razvalili bi vas ovi naši dječaci na lavoru

Sta ces..sjedi i placi...i cekaj da se vrati Amaw :kafa:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 maj 2015, 23:30

invincible1921 je napisao/la:Ako cemo sad ic do te mjere i optuzivat nekoga da mu je nastiman korner onda po toj logici vi bi ste trebali bit izbaceni zbog utakmie sa borcem na kosevu u ligi. Navuko sudija 10 prekrsaja unutar 30-35 metara ono ne da nisu postojali...zaleti se tatomirovic u igraca padne ovaj sivra i tako sigurno jedno pet sest puta :roll:
Sto bi ovaj tvoj kolega, forumska kanta, koja se izvukla iz rupe u koju se danas sakrio rekao ima li kakav snimak gdje Tatomirovic 6 puta se zalijece u igraca i dobija faul?? :zviz:
Bahati, bahati Željkan!
1946

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 03 maj 2015, 23:31

Evander je napisao/la:Ali zar vam zaista toliko smeta svaka utakmica koju Sarajevo dobije? :)
Cuo si to od nas pa sad furas tu politiku, kakav vas uspjeh?sta ste osvojili to? ni bozicnog ni bajramskog niste u stanju uzet a kamoli titulu,sad je na silu hocete . Neda vas ibro dirka vas ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sarajevo22
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevo22 » 03 maj 2015, 23:31

Sto manje diskusije s njima, otkako znam za njih znam i za vaginalna manipulacija.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 maj 2015, 23:32

Ma pusti ovog laze iz dana u dan,samo mu prati postove..pa stvari koje on pise su :o :o
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 maj 2015, 23:32

joker90 je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Ako cemo sad ic do te mjere i optuzivat nekoga da mu je nastiman korner onda po toj logici vi bi ste trebali bit izbaceni zbog utakmie sa borcem na kosevu u ligi. Navuko sudija 10 prekrsaja unutar 30-35 metara ono ne da nisu postojali...zaleti se tatomirovic u igraca padne ovaj sivra i tako sigurno jedno pet sest puta :roll:
Sto bi ovaj tvoj kolega, forumska kanta, koja se izvukla iz rupe u koju se danas sakrio rekao ima li kakav snimak gdje Tatomirovic 6 puta se zalijece u igraca i dobija faul?? :zviz:
Pa ako ima snimak utakmice ima i toga,,,al nisa ja isao u smjeru da vas optuzujem nego smijesna je price pojedinih ovdje. Priznati go iz ofsajda ili svirati penal je isto ko i dati nekom korner koji nije bio ...
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2015, 23:34

Još uvijek čekamo Evandera sa dokazima,

" onclick="window.open(this.href);return false;

3:20 :njanjanja:
Voli te tvoje Sarajevo.

sagem
Kontakt:

Post Postao/la sagem » 03 maj 2015, 23:35

o cemu raspravljati s ljudima koji zaboravljaju stele tipa Banovica gdje su i na sudu priznavali potplacivanje domacih igraca a o 'slavnoj' proslosti necu ni slova

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 23:38

MuhamedTM je napisao/la:
Evander je napisao/la:Ali zar vam zaista toliko smeta svaka utakmica koju Sarajevo dobije? :)
Cuo si to od nas pa sad furas tu politiku, kakav vas uspjeh?sta ste osvojili to? ni bozicnog ni bajramskog niste u stanju uzet a kamoli titulu,sad je na silu hocete . Neda vas ibro dirka vas ;)
Ma vam smeta svaka nasa utakmica, a najvise iz straha sto znate ako sad uzmemo titulu da ce naredne godine biti jako bolne po vas. I ti i kolege ste svjesni da vas nigdje nema narednih ko zna koliko godina. Jedina satisfakcija ce vam biti ako ne uzmemo titulu na kraju.
Ali zaista mislim da imate vlastitih problema na pretek da bi ste se sa nama zamarali. Tuzno je gledati da se borite za titulu a da vas ni 2000 na tribinama nemam...
Tuzno je da jedan BiH velikan godunama sponzora ne moze da nadje, da mu mafija reket uzima...

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 03 maj 2015, 23:39

Evander je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:
Ma vam smeta svaka nasa utakmica, a najvise iz straha sto znate ako sad uzmemo titulu da ce naredne godine biti jako bolne po vas. I ti i kolege ste svjesni da vas nigdje nema narednih ko zna koliko godina. Jedina satisfakcija ce vam biti ako ne uzmemo titulu na kraju.
Ali zaista mislim da imate vlastitih problema na pretek da bi ste se sa nama zamarali. Tuzno je gledati da se borite za titulu a da vas ni 2000 na tribinama nemam...
Tuzno je da jedan BiH velikan godunama sponzora ne moze da nadje, da mu mafija reket uzima...
Daj dokaz kornera mišu maleni. Kontaš ponavljati jednu laž 50 puta i povjerovaće ti. :nene:
DRUG NEBI TI PUNCA

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 23:40

Virtu4l je napisao/la:Još uvijek čekamo Evandera sa dokazima,

" onclick="window.open(this.href);return false;

3:20 :njanjanja:
Zahvaljujem, sam si postavio dokaz.

Gledaj sile na tribinama. Ova ekipa se bori za prvaka, kakva podrska. Mora da im je prevruce bilo pa nisu dosli na stadion :)
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 03 maj 2015, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 maj 2015, 23:40

Pa rekao ti je da su svi vidjeli, ne znam šta više hoćeš bagrcavi :stop:

evo vidiš :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 03 maj 2015, 23:41

odgovorno tvrdim da benkinog offside a nije bilo a volio bih da ga je bilo[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 03 maj 2015, 23:42

U vecernjim satima je povecan broj pacijenata koji se javljaju na KUM klinickog centra Sarajeva,sa simptomima pucanja cireva,neki od uzroka naglog povecanja pacijenata su pobjeda FK Sarajeva,Milos Stojcev,Abdulah Ibrakovic..Pacijenti su poslani na kucno lijecenje uz preporuke da vise ne gledaju utakmice FK Sarajeva.
Samo Sarajevo

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 03 maj 2015, 23:44

A ne fakat, ne smijem niti zamisliti gorcinu kod pojedinih ako na kraju fakat mi budemo prvi :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, Maestro^^, Paromlinac i 6 gostiju.