XNerminovic je napisao/la:Zaboravio sam da kazem.... Lulic je katastofa. Kloc broj jedan.
Ja ne znam da je on za repku odigrao tri dobre utakmice!
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
XNerminovic je napisao/la:Zaboravio sam da kazem.... Lulic je katastofa. Kloc broj jedan.
Eto ti tvoj Avdija i Pape vodi si ga kuci. Kakva crna dominacija da igra najboljih 11 igraca i da ih je motivisao npr. Ciro ovdje bi bilo vec 3:0 ili 4:0 vec na poluvremenu. Sunjic opet zakasnio i na pocetku drugog poluvremena. Sunjic nije ni S od Spahe neznalice jedne hejterske. On nebi bio ni na klupu Bayera ni blizu. Tino je nikakav igrac. Spor, igra samo sa lijevom nogom, nema driblinga samo dodaje igracima do sebe sve ukupno nikakav igrac.Juventinisimo je napisao/la:Gol ide na dusu-Avdiji,Sunji i Begu..ni sam ne znam ko je vise kriv...![]()
Steta za onolike sanse...ona tri kornera za redom,sto Pjanke perfektno nabaci, morali smo ubosti...napadamo ali sve nekako jalovo...nismo iskoristili dominaciju i zabili jos gol, dva...kazna stigla...fudbal je takav, kakav je..
Drugo poluvrijeme,dajemo tri gola...
Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, Google Adsense [Bot], hansbosna, Vaya i 32 gosta.