Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.

A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
- RuudVanGoal
- Kontakt:
ma marsTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()

Steve Gerrard, Gerrard
He runs around on the pitch
On a lead co's he's Essien's bitch
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Hahaha, stvarno si smijesan, da te nema trebalo bi te izmisliti, cuj stitio glavu..hahaha, igraci stoje u zivom zidu pa stave ruke na jaja, da ih sacuvaju od ne daj Boze kakvog udarca loptom, a ovaj iz Villareala nije cuvao glavu (da jeste pokrio bi rukama glavu) vec je cuvao vazdusni prostor za ne daj Boze opasnog centarsuta i eventualno gola, ali je zaboravio na fudbalska pravilaTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- RuudVanGoal
- Kontakt:
hahaha ma treba ga jeebati da se razmnozavaHarrison je napisao/la:Hahaha, stvarno si smijesan, da te nema trebalo bi te izmisliti, cuj stitio glavu..hahaha, igraci stoje u zivom zidu pa stave ruke na jaja, da ih sacuvaju od ne daj Boze kakvog udarca loptom, a ovaj iz Villareala nije cuvao glavu (da jeste pokrio bi rukama glavu) vec je cuvao vazdusni prostor za ne daj Boze opasnog centarsuta i eventualno gola, ali je zaboravio na fudbalska pravilaTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()
![]()
trasimaco <3 Burnley

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- Omerbavarac
- Kontakt:
De nemojte covjeka. Pa brate dragi sto jest jest nije bio penal.RuudVanGoal je napisao/la:ma marsTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()
jeebo te burnley
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika!Harrison je napisao/la:Hahaha, stvarno si smijesan, da te nema trebalo bi te izmisliti, cuj stitio glavu..hahaha, igraci stoje u zivom zidu pa stave ruke na jaja, da ih sacuvaju od ne daj Boze kakvog udarca loptom, a ovaj iz Villareala nije cuvao glavu (da jeste pokrio bi rukama glavu) vec je cuvao vazdusni prostor za ne daj Boze opasnog centarsuta i eventualno gola, ali je zaboravio na fudbalska pravilaTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()
![]()

- RuudVanGoal
- Kontakt:
omerbavarac je napisao/la:De nemojte covjeka. Pa brate dragi sto jest jest nije bio penal.RuudVanGoal je napisao/la:ma marsTrasimaco je napisao/la:Ja znam da je covjek stitio glavu i uopste nije gledao u loptu, nego se okrenuo na drugu stranu. Za mene tu nema dileme. Hajde priznaj da je poklonjen penal. Nemoj mi se sad izvlaciti tu.![]()
jeebo te burnley

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Pa sto ce stititi glavu ako ne zna gdje je loptaTrasimaco je napisao/la:Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika!A igraci u zivom zidu stite obje glave
, tako da ni tu nisi upravu. Ali si upravu da bi ovakve likove kao ja trebalo izmisliti. Malo nas je u ovom napacenom svijetu, a potrebni smo mu.
Ocigledan primjer pacenika su neki s ove teme.
Pustim jedan komentar iz ciste dosade i dobijem 10 odgovora ko iz topa.
Najjaci ste!
![]()
![]()

Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks?Harrison je napisao/la:Pa sto ce stititi glavu ako ne zna gdje je loptaTrasimaco je napisao/la:Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika!A igraci u zivom zidu stite obje glave
, tako da ni tu nisi upravu. Ali si upravu da bi ovakve likove kao ja trebalo izmisliti. Malo nas je u ovom napacenom svijetu, a potrebni smo mu.
Najjaci ste!
![]()
![]()
![]()
![]()
, sad bi svi igraci po terenu trebali trcati uzdignutih ruku uvis. A znaci vidio si ipak kako igraci u zivom zidu stite gornju glavu
, stave ruku PREKO LICA hahaha, jel tako? A ovome je ruka bila ispruzena uvis i to puno daleko od glave, ma nema teoretske sanse da je mislio na glavu hahaha, bas si duhovit

Sta, ti nikad nisi vidio da igraci u zivom zidu stite glavu rukom?

ZAKLJUCAK: Penala nije bilo, ali Real je morao nekako dobiti utakmicu!

Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley?Trasimaco je napisao/la:Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks?Harrison je napisao/la:Pa sto ce stititi glavu ako ne zna gdje je loptaTrasimaco je napisao/la:Normalno da je stitio glavu i nije uopste gledao gdje je lopta. Vec je bio u padu, i to poslije trka, tako da nikako nije mogao uticati na to. Fizika sine, fizika!A igraci u zivom zidu stite obje glave
Najjaci ste!
![]()
![]()
![]()
![]()
, sad bi svi igraci po terenu trebali trcati uzdignutih ruku uvis. A znaci vidio si ipak kako igraci u zivom zidu stite gornju glavu
, stave ruku PREKO LICA hahaha, jel tako? A ovome je ruka bila ispruzena uvis i to puno daleko od glave, ma nema teoretske sanse da je mislio na glavu hahaha, bas si duhovit
Nije bas da on ima puno vremena da se zastiti kada lopta krene. Covjek je uklizao i kad je lopta krenula, podigao je ruke prema glavi i okrenuo glavu. To je cista zastita, a ne opstrukcija igre. Kontas?
![]()
Sta, ti nikad nisi vidio da igraci u zivom zidu stite glavu rukom?Nemoj biti bukvalan, nego citaj malo između redova i pokusaj logicno povezati neke stvari.
ZAKLJUCAK: Penala nije bilo, ali Real je morao nekako dobiti utakmicu!![]()

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
Eto, je li bilo tesko priznati ocitu stvar?Napoli je napisao/la:Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley?

Jesam li zadovoljan? Hmmm... to cu da procijenim na kraju sezone.

Hahaha, bas se ismijah, nisam odavno ovako. Ono je sve bilo samo ne prema glavi, ono je bila podignuta ruka OD glave ili je covjek retardiran pa ne zna gdje mu je glava. Ono je bila samo zastita vazdusnog prostora, pokusati sprijeciti centarsut na svaki moguci nacin.Trasimaco je napisao/la:Sinko, jesi li ti ikad cuo za refleks?Nije bas da on ima puno vremena da se zastiti kada lopta krene. Covjek je uklizao i kad je lopta krenula, podigao je ruke prema glavi i okrenuo glavu. To je cista zastita, a ne opstrukcija igre. Kontas?
![]()
Sta, ti nikad nisi vidio da igraci u zivom zidu stite glavu rukom?Nemoj biti bukvalan, nego citaj malo između redova i pokusaj logicno povezati neke stvari.
ZAKLJUCAK: Penala nije bilo, ali Real je morao nekako dobiti utakmicu!![]()
- RuudVanGoal
- Kontakt:
veceras u 18 protiv Tenerifea, valjda cemo izvuci bodTrasimaco je napisao/la:Eto, je li bilo tesko priznati ocitu stvar?Napoli je napisao/la:Tako je,namjestena citava tekma,ne samo penal.Gotova prica,jesi zadovoljan Burnley?Vidis kako moze kad se hoce.
![]()
Jesam li zadovoljan? Hmmm... to cu da procijenim na kraju sezone.Tek sam poceo, tako da jos ne mogu dati ocjenu toga.
Ocigledno je da si guster ovdje, pa ne znas za moje obecanje koje sam dao nekima s ove teme. Polako, naucices!
![]()
![]()

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- RuudVanGoal
- Kontakt:

Sudac utakmice je Muñíz Fernández. Tenerife je u zadnje dvije utakmice od Reala primio 6 golova
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Real Madrid - Tenerife 4-0
- rob do bagro
- Kontakt:
Ko je dao goloveWolverine je napisao/la:Real Madrid - Tenerife 4-0

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
bice duplo viseWolverine je napisao/la:Real Madrid - Tenerife 4-0

...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim
Klupa:Dudek,Marcelo,Garay,M.Diarra,Gago.Guti,Van der Vart,Kaka,Higuain

- RuudVanGoal
- Kontakt:
mozes li mi pojasniti kako na klupi moze biti toliko igraca?fabio je napisao/la:Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim![]()

Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
Steve Gerrard, Gerrard
- -Barcelona-
- Kontakt:
to si sad pitao i nikad vise,jesil cuo,fabio zna sveeeeeeRuudVanGoal je napisao/la:mozes li mi pojasniti kako na klupi moze biti toliko igraca?fabio je napisao/la:Sastav Real Madrida vaceras:Casillas,S.Ramos,Pepe,Albiol,Drenthe,Lass,Xabi,Grenero,Ronaldo,Raul,Karim![]()

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.