Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_,doci
Re: Panini Online Sticker Album
I meni promjenili,a nisam ni varao...a imao vise od pola albuma po pravilima
EDIT nakon refresha vraćeno ipak haha
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
EDIT nakon refresha vraćeno ipak haha
Zadnja izmjena: bazeni, dana/u 23 apr 2014, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
bazeni je napisao/la:I meni promjenili,a nisam ni varao...a imao vise od pola albuma po pravilima
ne bi sigurno da nisi nesto radio mimo pravila

E nek im mama sad skuplja ponovo ovo .. 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne svidja mi se pretjerano kako su uradili ovaj online album. Previse se ceka, i prekasno dobijes paketice. Bilo bi bolje 5000 puta da se dobije jedan paketic svakih 8 sati ili nesto slicno. Plus sto ce svi u isto vrijeme popunit (osim otela i druzine
), pa nije ni previse izazovno. Trebali su uvesti neke igre na principu pola-cijelo i slicno, tj da mozes osvojiti ili izgubiti slicice. Ovako sve vise gubim interes kako vrijeme prolazi.
I da, trebali su ga otvorit prvi dan Svjetskog, ovako popunis album mjesec dana prije samo takmicenja

I da, trebali su ga otvorit prvi dan Svjetskog, ovako popunis album mjesec dana prije samo takmicenja

Donnie Darko je napisao/la:Ne svidja mi se pretjerano kako su uradili ovaj online album. Previse se ceka, i prekasno dobijes paketice. Bilo bi bolje 5000 puta da se dobije jedan paketic svakih 8 sati ili nesto slicno. Plus sto ce svi u isto vrijeme popunit (osim otela i druzine), pa nije ni previse izazovno. Trebali su uvesti neke igre na principu pola-cijelo i slicno, tj da mozes osvojiti ili izgubiti slicice. Ovako sve vise gubim interes kako vrijeme prolazi.

Pa nece svi bas u isto vrijeme skupit. Onaj zadnji dan ce biti uveliko trazenje slicica da se popuni album. Dobijes 25 a treba ti 17 da popunis album. I haj sad ti nabavi svih tih 17 sa ovih 25 komada

F*ck you FIFA.
Obrisali mi citav album

Obrisali mi citav album

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
trebao si posjecivat malo manje egzoticne zemlje ha ya a ti odmah ode u japan,australijuOtelo je napisao/la:F*ck you FIFA.
Obrisali mi citav album![]()
![]()
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Znam da je za onaj Afrika album bilo na fbu igara pola-cijelo, penali i to, ali mislim da nije bio album
-
- Kontakt:
just relaxOtelo je napisao/la:de vise mi se skini sa postova Bog te ****, nek me banuju ali si naporan.tribalhardcore je napisao/la:trebao si posjecivat malo manje egzoticne zemlje ha ya a ti odmah ode u japan,australijuOtelo je napisao/la:F*ck you FIFA.
Obrisali mi citav album![]()
![]()
Eto varam, zaebo bih pola familija da mogu. Jesi sad sretan ?
Dabogda te za poslanika Allahovog proglasili kad si tako posten.
(al nema logike da me banuju jer je sve pod cenzurom)

sad ponovo skupljaj

Zadnja izmjena: tribalhardcore, dana/u 23 apr 2014, 20:00, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
Kako da se opustim kad mi pratis svaki post i javljas se
?
Bolje bi tebi bilo da se relax i pocnes gledati svoja posla a ne uhoditi ljude i sta oni rade po virtualnim glupostima

Bolje bi tebi bilo da se relax i pocnes gledati svoja posla a ne uhoditi ljude i sta oni rade po virtualnim glupostima

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
-
- Kontakt:
ne sikiraj se ti za meneOtelo je napisao/la:Kako da se opustim kad mi pratis svaki post i javljas se?

ako podes skupljat ponovo slicice javi se imam puno duplih pomoci cu ti da ga opet popunis

-
- Kontakt:
tribal sta mu radis
kralju

kralju

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
-
- Kontakt:
Blago se ovoj drzavi sa ovako postenim narodom 

- Donnie Darko
- Kontakt:
U ostalim vijestima, u Vijetnamu, Singapuru, Tajlandu, Maleziji i njima susjednim zemljama, 23.04. će od sada zauvijek biti upamćen kao dan žalosti.
Sad' s merakom provjeravam Hall of fame. 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Otelo izbjeglica 

Moze li mi netko objasniti kako direktno da razmijenjujem slicice sa nekim a ne da idem preko onog Swapa
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
To je nemoguće.xxh2o je napisao/la:Moze li mi netko objasniti kako direktno da razmijenjujem slicice sa nekim a ne da idem preko onog Swapa
Koja je ovo zaraza, ajd sto ja igram nego i zena se zainatila, a nea pojma o nogometu

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.