ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
1 sat do spektakla...Kakva god da je forma u jednog ili drugog tenisera,podloga,turnir,sve je nebitno,uzitak je gledati ovaj mec.
Mislim da ce Federer pobijediti,ali s Rafom se nikad nezna

Mislim da ce Federer pobijediti,ali s Rafom se nikad nezna
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Janko IN, Endi OUT. Steta sto endi nije uzeo bar set, ovako ce Jankela tesko do 1/2 finala, mada ko zna. Moze dobiti i Tomasa i Noleta. Kakva sezona Jankeca!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
-
- Kontakt:
NAvijam za rafu i volio bih da osvoji.AKo vec mora izgubit od Federera nek bude veceras da se malo zagrije za dalje
Ali posto su mu sanse za turnir male volio bih da veceras da sve od sebe i ode na 18:8 protiv najboljeg svih vremena.

Ali posto su mu sanse za turnir male volio bih da veceras da sve od sebe i ode na 18:8 protiv najboljeg svih vremena.
Biće večeras velika borba drugog i četvrtog igrača na svijetu,Rafa je očigledno van forme .Samo da ne bude suza 

"Indija,Pakistan..."
Marej dosao na turnir da pokupi pare i sad napusta zbog "povrede".
Komedija od igraca.
Komedija od igraca.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Prvi set 6:3, bas prema ocekivanjima...
Al' razumijem te, jbg, neko ima 16GS-ova, neko 4 puta manje

ps samosarajvo, ja se nadam obrnuto, da ce biti 17-10
tj da ce se opet u finalu sastat, a evidentno je da je Roger u puno boljoj formi, i bolje igra tako da je ovo odlicna sansa za smanjenje vodstva 
Joj sta rade kompleksi od ovogsoba 39 je napisao/la:Biće večeras velika borba drugog i četvrtog igrača na svijetu,Rafa je očigledno van forme .Samo da ne bude suza

ps samosarajvo, ja se nadam obrnuto, da ce biti 17-10

Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 22 nov 2011, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ROGER FEDERER
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- sarajlija89
- Kontakt:
Rutinski u prvom setu, valjda se nece ponoviti drugi set kao protiv Tsonge...
Treba odmah Nadala napast sad i zavrsit, jer ga ima....
Treba odmah Nadala napast sad i zavrsit, jer ga ima....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Odigrati kao prvi set, i, ma kakav da je Nadal, male su mu sanse. C'MON!
Izdržati, to je temelj vrline!
Kako ste jadni,eto on nema sta jesti,pa dosao pokupit pare...IgorBL je napisao/la:Marej dosao na turnir da pokupi pare i sad napusta zbog "povrede".
Komedija od igraca.

Vidjet cemo i tvog talibana,next season!soba 39 je napisao/la:Biće večeras velika borba drugog i četvrtog igrača na svijetu,Rafa je očigledno van forme .Samo da ne bude suza
Dajte neki dobar link,ovaj mi steka

Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
What a shot
Evo kelner, http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao mi je gledati ovakog Nadala, evo nece ga ni taktika visoki spinovi na bekend

Evo kelner, http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro3.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zao mi je gledati ovakog Nadala, evo nece ga ni taktika visoki spinovi na bekend

Ocekiv'o sam laganu pobjedu, al' krompir u 30toj godini? 

6:3, 6:0 RAZVALJIVANJE
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Iako sam znao da su Rafine sanse danas 30% nado sam se da moze.Kako god nisam se sigurno nado 6:3 6:0.
Daleko je Rafa od svoje forme, ima sanse da prodje dalje na ovom turniru ako pobjedi Tsongu ali kakve fajde kad nece moci nikog ozbiljnijeg pobjedit.
Ocekujem lagani povratak sljedece sezone.Do Roland Garrosa ce bit onaj stari nadam se
Daleko je Rafa od svoje forme, ima sanse da prodje dalje na ovom turniru ako pobjedi Tsongu ali kakve fajde kad nece moci nikog ozbiljnijeg pobjedit.
Ocekujem lagani povratak sljedece sezone.Do Roland Garrosa ce bit onaj stari nadam se

Kakva lekcija tenisa.
Mislim da je vrijeme za peMziju.
Tacno sat vremena igre, 28 winnera, tek 8 gresaka, 7 aseva!
Puca iz svih oruzja, servis, FH, BH.
Winneri 28-4.
Vrijeme je bilo za jednu ovakvu pobjedu protiv Nadala, ne vidim nacin kako ce ga neko dobiti u nastavku turnira, ako bude igrao i slicno ovome od danas.
Najvise me strah Tsonge ili Berdycha, da ne polude kao sto znaju.
Tsonga ce biti favorit protiv RN-a, prekosutra.
Federer obezbjedio 1/2, pobjednik duela Nadal-Tsonga ce biti drugi polufinalista.
Ako se ne varam, danasnjom pobjedom, vraca se na #3 od sljedece sedmice.

Mislim da je vrijeme za peMziju.

Tacno sat vremena igre, 28 winnera, tek 8 gresaka, 7 aseva!
Puca iz svih oruzja, servis, FH, BH.
Winneri 28-4.

Vrijeme je bilo za jednu ovakvu pobjedu protiv Nadala, ne vidim nacin kako ce ga neko dobiti u nastavku turnira, ako bude igrao i slicno ovome od danas.
Najvise me strah Tsonge ili Berdycha, da ne polude kao sto znaju.
Tsonga ce biti favorit protiv RN-a, prekosutra.
Federer obezbjedio 1/2, pobjednik duela Nadal-Tsonga ce biti drugi polufinalista.
Ako se ne varam, danasnjom pobjedom, vraca se na #3 od sljedece sedmice.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Druze, to sto ti ne razumijes sarkazam, tvoj problem.kelner je napisao/la:Kako ste jadni,eto on nema sta jesti,pa dosao pokupit pare...IgorBL je napisao/la:Marej dosao na turnir da pokupi pare i sad napusta zbog "povrede".
Komedija od igraca.![]()
Nagrdi Federer Nadala, momacki.
Covjek je nevin, dok se na sudu ne dokaze drugacije.
Roger Federer = INSTITUCIJA !!!
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.