BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Možemo li se osvetiti Portugalu i plasirati se na EP?

Anketa je završila: 16 nov 2011, 16:29.

1. Naravno da možemo
322
63%
2. Ne, ipak su prejaki za nas
83
16%
3. Možemo, al' UEFA nam to neće dozvoliti. Ronaldo je Ronaldo!
103
20%

Ukupno glasova: 508

peppo_owen
Kontakt:

Re: BARAŽ: Bosna i Hercegovina vs Portugal

Post Postao/la peppo_owen » 14 okt 2011, 20:35

Bezimeni je napisao/la:
peppo_owen je napisao/la:Zna li neko kad bi karte za Zenicu mogle bit pustene u prodaju???
Isto ovo pitanje ?
I kako bi mogao doći do njih ,po onoj cijeni kakva i jest ,najlakši put ? Dosada sam često uzimao preko kupikartu.ba ,ali sada se bojim da,il se događaj neće nikako pojaviti,ili ako se pojavi,neće biti dostupno ono uopšte "kupi kartu" jer je tolika gužva i sve to .

I imal' koji Fanaticos ovdje ,da mi kaže ,je li član te grupe mora imati 18 godina ,ili može biti mlađi godinu ,ili dvije ?
e vako sto se tice to sa BHF imam prijatelja koji je u BHF-u i kad se "uclanio" imao je manje od 18 god,al opet clanovi najbolje znaju pa njih detaljnije pitaj.
a kartu ce bit bgm zeznuto nabavit po pravoj cijeni,to ce "puć" za 2-3h,bajg bice sve rasprodato
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

karameldar
Kontakt:

Post Postao/la karameldar » 14 okt 2011, 20:38

Sto se tice karti,ja imam veze neke pa me boli briga :D
YNWA!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 14 okt 2011, 20:40

slika

Emir_BIH
Kontakt:

Post Postao/la Emir_BIH » 14 okt 2011, 20:47

Lech Poznan 0 - 0 Korona Krielce

Precka Stilica, iz slobodnog udarca!
Lepa Brena - Mani zemlju koja Bosnu nema.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 14 okt 2011, 20:52

Što se tiče karta to će nestat za 15 min. sve zbog velikog intersa a je teško napunit našu Zenicu.

Što se tiče te utakmice,pametno to treba odradit,pogledat malo greške kad s Ćirom igrali,njima je ovo mali teren ne paše,nema brzine, to je sigurno,Ronalda stopirat kao su dinamovci Vida i Leko mogli možemo i mI!
Atmosfera paklena,suđenje nadam se fer NAJVAŽNIJE, ...Malo nek Pape i Osim to uštimaju idemo,probat nemamo šta izgubit,obrana vrhunska čuvat gol,ako dođe za mjesec dana Salihović nazad ma jaki smo, može se to, ništa bolji ovi nisu od France,a kartonaža ih mući i šta će još bit za mjesec dana.....
Čito sam da u Portugalu nije baš sjajana atmosfera , jer su u baražu ,očekivanja su im bila jako velika,željeli su potajno Estoniji ili Češku!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:00

calcio je napisao/la:slika
Dobro je da ga nije uhvatio za mindjuhu :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 14 okt 2011, 21:05

6 utakmica zaredom bez poraza. 8-) . Ko ce znati, mozda ovu seriju nastavimo na EURU. :) . A 528 minuta smo bili bez primljenog gola, ali ipak, postignut je iz penala, tako da smo 540 minuta bez primljenog gola iz igre :D

Samo da ne odcepi protiv Kristine .. :roll:

HOPLIT

Post Postao/la HOPLIT » 14 okt 2011, 21:08

Samo da se ne desi da se sa 8 utakmica bez poraza ostane bez Eura. Čime se narod tješi ovih dana :?

[youtube][/youtube]
YNWA!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 okt 2011, 21:10

Hoće li se ovi naši žaliti na oaj Spahin karton ,ima li ikakvih informacija ,to bi mogao biti jedan bitan faktor za baraž ,ako se Spahi skine karton .

Nego kad vidim da Hare nije optimista i da ne vjeruje u naš prolaz ,šta onda mi ostali da mislimo ,on koji je uvjek bio uz sve igrače (sem Bega i Mudonje ) ako ne vjeruje ,ne vjerujem ni ja :)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 okt 2011, 21:16

pa ne mogu da vjerujem da se jos forsira taj edin cocalic :roll: :twisted: ako je toliko kvalitetan igrac zasto tavori toliko po grckoj ligi :x
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 14 okt 2011, 21:17

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem da se jos forsira taj edin cocalic :roll: :twisted: ako je toliko kvalitetan igrac zasto tavori toliko po grckoj ligi :x
koliko?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:18

Nije tema,ali fakat nisam znao gdje bi napisao.
Gledao snimak tekme Irske i Armenije.Armenci ofirno zakinuti jer kao kobajagi golman igrao rukom izvan sesnaesterca iako je ocito da nije.Zbog toga su dobili crveni karton iako su opet poslije toga bili odlicni.
Hajde sto je sudija usrao ali me navijaci Irske razspizdili ko satro aplaudiraju na odluku sudije.
Mamicu im njihovu a znali su cmizdriti protiv Francuske. :evil:Sve je to ista bagra.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 14 okt 2011, 21:18

Bosniacum Lilium je napisao/la:pa ne mogu da vjerujem da se jos forsira taj edin cocalic :roll: :twisted: ako je toliko kvalitetan igrac zasto tavori toliko po grckoj ligi :x
nek je belgijska liga svjetska klasa :roll:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

santos
Kontakt:

Post Postao/la santos » 14 okt 2011, 21:21

Stilic i Buric dobri

poljski reporter kaze da je Susic na stadionu u Poznanu

sedra
Kontakt:

Post Postao/la sedra » 14 okt 2011, 21:22

Ljudi hoce li se kontaktirati Hasan?Jbg znam da je provala ali me malo zagolicalo,potajno se nadam..
Kako bi nam njegovo iskustvo samo pomoglo,plus sto ima i iskustva protiv onog sminkera.. :D

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 14 okt 2011, 21:24

harishp je napisao/la:Nije tema,ali fakat nisam znao gdje bi napisao.
Gledao snimak tekme Irske i Armenije.Armenci ofirno zakinuti jer kao kobajagi golman igrao rukom izvan sesnaesterca iako je ocito da nije.Zbog toga su dobili crveni karton iako su opet poslije toga bili odlicni.
Hajde sto je sudija usrao ali me navijaci Irske razspizdili ko satro aplaudiraju na odluku sudije.
Mamicu im njihovu a znali su cmizdriti protiv Francuske. :evil:Sve je to ista bagra.
Još onaj glupan zabi sam sebi ,jbt odavno nisam vidio gluplji gol ne znam šta mu je bilo da onako reaguje pokupio je otpadak kao Pipo u svoje vrijeme :mrgreen: ,šta je Armencima trebalo da idu dalje ,jesu li imali ikako šansi

To za navijače ,daj hare koda kod nas nebi bila ista situacija ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

zlaya_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zlaya_tm87 » 14 okt 2011, 21:25

[youtube][/youtube]

znaci hladno nekoga zrtvovati ko nema karton i poceti utakmicu kao sto su to labudovi svojevremeno uradili :mrgreen: usrace se portugalci!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 okt 2011, 21:26

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:
nek je belgijska liga svjetska klasa :roll:
belgijska je svjetsko prvenstvo za grcku ;) pogledaj slucajno, barem neki pregled ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 okt 2011, 21:27

santos je napisao/la:Stilic i Buric dobri

poljski reporter kaze da je Susic na stadionu u Poznanu
Da,rekao je da ce ostati da pogleda tekmu nakon jucernjasnjeg izvlacenja.Toliko o spocitavanju da pape ne prati nase igrace. :mrgreen:
Buric bi mogao lako uletiti kao makar treci golman.
A Stilic malo vise da muda osapunja,jer mi sutera imamo koliko hoces.
@ljegenda mozda bi,ali onda ne kukaj na zlu sudbinu i sudije.Falila im pobjeda,da su bili kompletni svasta bi bilo.uopste ih sa igracem vise nisu nadigrali.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 14 okt 2011, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 okt 2011, 21:28

Ljudi nemojte se zanositi da mi imamo bilo kakve šanse protiv Portugala.

10 razloga zbog kojih nema šanse da prođemo Portugal!!!
1. UEFAi je u interesu da ima atraktivnu repku na EURO 2012. Ma koliko mi bili simpatičnim, ali atraktivnija je ekipa Portugala na čelu sa CR07...
2. Sama skreaćenica CR07 dovoljno govori da je to brend i da je samom Realu u interesu zbog sponzora i prodaje svega i svačega da Portugal bude na završnici
3. EU je interes da ima svoju članicu na završnici jer to povlači navijače turiste sa većom platežnom moći - veća potrošnja novca iz džepa portugalca nego bosanca (ne gledaju oni dijasporu), manji problem sa navijačima
4. Sponzorima medijskim, gastronomskim i kojekakvim drugim je u interesu da svoje proizvode reklamiraju po portugalskim gradovima nego po bh gradovima, a s druge strane veći je novčani obrt od tv prava....
5. Pored ovih ključnih činjenica dolazimo i do one da su portugalci bez pomoći UEFAe favoriti na terenu neovisno o spletkarenjima.
6. Eto i da odigramo egal i da imamo povoljan rezultat u prvom susretu, dovoljno je da portugalci igraju prljavo u Zenici na 0:0 gdje će sudija da ima da blagi vjetar u leđa podjelom što više žutih kartona na obje strane. Sami znamo koliko je to fatalno po nas za uzvratni meč
7. Eto i da ostvarimo povoljan rezultat u Zenici 0:0, 1:1 ili pak 1:0, to neće biti dovoljno, jer definitivno će kod kuće imati još veću blagonaklonost sudija...
8. Pa dovoljno je u jednom meču da pusti 2-3 gruba - pogibljena faula Pepa nad Džekom i da neko od naših ispizdi i napravi jači faul na početku i fasuje crveni karton zasluženo (možda)...omjer snaga na terenu će presuditi.
9. Znamo koliko se portugalci mogu i znaju valjati i folirati po terenu. Ne sumnjam da će možda pokušati nekog našeg i potplatiti da ne igra kako treba...sport je prljav
10. Deseti i ključni razlog leži u činjenici da mi MOLIMO BOGA DA NAM SUDIJA SAMO POŠTENO SUDI U ZENICI...kud dalje???

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.