?DonPippo9 je napisao/la:Zna li neko da li je moguće staviti šifru i zabraniti pristup porukama, slikama itd na HTC Desire C? Ako ko zna, nek' pomogne.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
?DonPippo9 je napisao/la:Zna li neko da li je moguće staviti šifru i zabraniti pristup porukama, slikama itd na HTC Desire C? Ako ko zna, nek' pomogne.
aha, hvala puno na odgovorima druzeschweinsteiger je napisao/la:Cekaj malo,uzmes mini 15 i u ratu za mobitel se racuna pretplata?LenBias je napisao/la:znam da su zakljucani ali ja kako imam mobitel isti mi je i broj i sve, samo sto bi sada presao u pretplatu, nekakav paket mini 15 i rata je za ta sto sam napisao, u tu cijenu je uracunata znaci i pretplata sto je itekako povoljno sto se mene ticeotkljucavanje ne znam koliko je ali eto i ne zanima me u ovom slucaju
mozes mi ti onda reci (madridista ne zalazi ovde cesto) kakva je situacija oko baterije, drzi li dobro, oko sistema i procesora ne desava se da se zaledi ili nesto? i na koji nacin se skidaju aplikacije, sta je potrebno? kod androida je google racun i nista vise, sta trazi ovaj windows market? nadam se da nije previse komplikovano nesto napravljeno
Ako uzmes mini 15 na 12 mjeseci,mjesecno placas samo 38 maraka?
Za bateriju cu ti najbolje objasniti ako uporedim s nekim drugim mobitelom,npr. Samsung Galaxy s4 (posto si razmisljao i o njemu).
Ovako,s4 ima bateriju od 2600 mAh,to zvuci dosta jace u odnosu na bateriju od Lumie 920 koja ima bateriju od 2000 mAh,ali glavna razlika nije u jacini baterije,nego u tome sto je s4 android,a lumia wp.Android ima mnooogo "background" nekih aktivnosti koje puno trose bateriju,a ne mozes ih ugasiti,dok kod WP to nemas.
Kada si na 3G mrezi i ako ti je mobitel u standby (znaci da ga uopste ne koristis) sa s4 ti baterija traje 370,a sa L920 traje 400 sati.
Jedino sto sa L920 imas talktime od 12,a sa s4 16 sati,a music play je 62 sata kod oba mobitela.
Ali ni ovo nije prednost za s4,ako uzmes u obzir da s4 ima za 600 mAh jacu bateriju i da ce sigurno duze vremena trebati da je napunis.
Citava Lumia serija mobitela je toliko "fluidna" da je to nevjerovatno.Nikada nisam cuo da se ekran zaledio,da je stopalo,mobiteli su izuzetno brzi.
Za market nista komplikovano,treba ti samo hotmail account i to je to
meni su rekli da placam samo ovo sto pise tj tih 38 mjesecno, uz sav pdv na prvoj rati (kao sto sam vec napisao gore) sada koliko je to istina viditi cu sutra, def sam izabrao ovaj, razmisljao sam o s4 ali ne planiram se za mobitel vezati dvije godine a na jednu godinu mi je rata koja se dosta vise "osjeti"anonimni je napisao/la:Rata mobitela je 38 KM, a on još plaća najmanje 15 KM mjesečno koje koristi za poruke, pozive, internet itd., odnosno, s PDV-om oko 55 KM mjesečno, a pri prvoj rati plati PDV mobitela (oko 70 KM)...Cekaj malo,uzmes mini 15 i u ratu za mobitel se racuna pretplata?
Ako uzmes mini 15 na 12 mjeseci,mjesecno placas samo 38 maraka?
@ LenBias
Šta uze na kraju?
imaj na umu da moraš biti da moraš biti njihov pretplatnik 6 mjeseci prije nego što budeš mogao uzeti telefon na pretplatuLenBias je napisao/la:ok, ja sam samo napisao sta su mi oni rekli, nista manje, nista vise, sutra cu da vidim sta i kako
takve stvari su najmanji problem, to je naravno slucaj ukoliko si nezaposlen ili student (3 mjeseca je sad) al na ovim "dopuna" brojevima ne pise ciji su, samo zaposlen neko da saglasnost da ide na njega i da se fakticki on brine u tvoje ime i problema nema (znaci saglasnost roditelja, djeda, nene, prijatelja koji radi, nebitno, bitno je da je zaposlen i da na njega ide pretplata i uredjaj)Sveti je napisao/la:imaj na umu da moraš biti da moraš biti njihov pretplatnik 6 mjeseci prije nego što budeš mogao uzeti telefon na pretplatuLenBias je napisao/la:ok, ja sam samo napisao sta su mi oni rekli, nista manje, nista vise, sutra cu da vidim sta i kako
Imam ja taj telefon, i odmah da ti kažem da ukoliko od njega očekuješ da bude samsung s4, smanji očekivanja, jer je daleko iza brendiranih telefona. Generalno govoreći, veoma solidan telefon za solidne pare, još dobiješ nov telefon i garanciju. Imam ga već 3 mjeseca, nema kvarova, radi sve ono što mu zadam, ali ruku na srce i nisam nešto zahtjevan i opterećen masivnim aplikacijama, igrama, velikom rezolucijom i sl.Salvatore17 je napisao/la:Pozz. Zanima me jel netko od vas imao ovaj mobitel " onclick="window.open(this.href);return false; (2LooK 2Fon SMART - 2LGX05-S3 model), i kakvi su vam dojmovi? Zahvaljujem.
Sony XPERIA Tipo,300 km.bavarian_bk je napisao/la:Haj sad , posto vidim da ste upuceno malo vise u te mobitele i to , da mi neko predlozi sta da uzmem , najvjerovatnije ovo preko BH Telecoma od mobitela . Ne sad nesto preskupo ali ne mora biti ni jeftino basSamo da je dobro , ako me razumijete
Meni ne bi bio, meni i Miro (koji je nešto jači od njega) štopa, no dobro, svakom svojeOtelo je napisao/la:Sony XPERIA Tipo,300 km.bavarian_bk je napisao/la:Haj sad , posto vidim da ste upuceno malo vise u te mobitele i to , da mi neko predlozi sta da uzmem , najvjerovatnije ovo preko BH Telecoma od mobitela . Ne sad nesto preskupo ali ne mora biti ni jeftino basSamo da je dobro , ako me razumijete
Meni je dobar.
galaxy s3 mini . dođe te nekih 400 km u vrh glave , ja ga dobio za 350 zbog popusta.bavarian_bk je napisao/la:Haj sad , posto vidim da ste upuceno malo vise u te mobitele i to , da mi neko predlozi sta da uzmem , najvjerovatnije ovo preko BH Telecoma od mobitela . Ne sad nesto preskupo ali ne mora biti ni jeftino basSamo da je dobro , ako me razumijete
Trenutno korisnika/ca: juka55, muhamedhulk i 4 gosta.