Druga Liga - grupa Jug
Re: Druga Liga - grupa Jug
Pišu na Sloginom chatu da je Rama pokradena u Jablanici,mene ne čudi,jedva su dobili Kupres na domaćem terenu a u Čitluku im gol poklonio kapetan Miličević
.

http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Sramotno sudjenje u Jablanici!!! Sramota jedna velik!! Rama vodila d 60-te min, i onda naravno na glavnu scenu stupaju sudije utakmice, pa zasto se igra nogomet u ovoj drzavi uopste???
A jesam, više igrao rukama nego nogama.Rdje94 je napisao/la:
Jesi ono ti igrao (stalno izvodio aute) neću sad reć koji si broj da te ne bi pokosili ovi forumaš i kad budeš negdje išao gostovat
![]()
Prilično ste loše odigrali, jedva i bod izvukli. Bigeste je mlada ekipa i morali ste krenut agresivnije , ovako mi je teže skontat kako ste uopće dobili Turbinu 2:0...
Prebacivanje igre, nepovezanost, ko da ste igrali preko k**** ... al eto pred kraj te iščupali bod s kojim možete bit sretni.

Ma danas izvodio trener nekakav eksperiment sa trojicom u zadnjoj liniji jer Bigeste igra sa dva špica, zbog toga smo igrali bez klasičnog zadnjeg veznog. A i falila su nam tri standardna igrača. I odmah se vidilo da to tako neće ići, previše prostora je ostalo igračima Bigestea u sredini da kombiniraju, imali su višak tu. A mi nismo mogli iznijeti loptu, zato su je samo nabijali bezveze prema naprijed, eto jer nismo imali sredinu terena. Al dobro, bod ko' kuća u gostima na ovakvu igru.

Zadnja izmjena: hnkvisici, dana/u 13 sep 2012, 00:45, ukupno mijenjano 2 puta.
www.facebook.com/hnkvisici
Igman 3 - Stolac - 0
Prvo poluvrijeme : Prvih 30 min igralo se uglavnom na sredini terena , Stolac se dobro držao , Igman je imao više od igre , dobar prenos lopte s jedne na drugu stranu što je kasnije se pokazalo doista izmorilo igrače Stoca koji nisu napravili priliku u prvom dijelu . U zadnjih 10 min prvog poluvremena 2 čiste prilike iz krasnih akcija ali napadači nisu bili pravi .Potom korner i u 44 min , najstariji igrač lige po meni zabija gol nakon kornera , na vrhu peterca zaboravljen , ne ometano matirao golmana Stoca .
Drugo poluvrijeme : I ono malo igre Stočana pada u vodu , igra od noge do noge fudbalera Igmana donosi niz prilika i jos 2 pogotka .
Dobra utakmica u Konjicu , šteta je što Stočani nisu fizički spremni što me iskreno čudi jer se radi o jako mladoj ekipi u kojoj se vidi da ima potencijala , al . Možda za par godina
Prvo poluvrijeme : Prvih 30 min igralo se uglavnom na sredini terena , Stolac se dobro držao , Igman je imao više od igre , dobar prenos lopte s jedne na drugu stranu što je kasnije se pokazalo doista izmorilo igrače Stoca koji nisu napravili priliku u prvom dijelu . U zadnjih 10 min prvog poluvremena 2 čiste prilike iz krasnih akcija ali napadači nisu bili pravi .Potom korner i u 44 min , najstariji igrač lige po meni zabija gol nakon kornera , na vrhu peterca zaboravljen , ne ometano matirao golmana Stoca .
Drugo poluvrijeme : I ono malo igre Stočana pada u vodu , igra od noge do noge fudbalera Igmana donosi niz prilika i jos 2 pogotka .
Dobra utakmica u Konjicu , šteta je što Stočani nisu fizički spremni što me iskreno čudi jer se radi o jako mladoj ekipi u kojoj se vidi da ima potencijala , al . Možda za par godina

svaka čast Igmanu nadam se da mogu izdržati i biti ako ne na vrhu onda pri vrhu.
-
- Kontakt:
klis bi trebao da se zove FK SDA a ne FK Klis, i realno receno stanje u tom klubu je katastrofalno, drasticne promjene dok se ne dese taj klub ce ubjedljivo bit najlosiji 

vidi se da nisu los tim...ali ono neprestano prigovaranje jedan drugom nisam odavno vidio....nema 2 igraca da sute i igraju.....i kondicija im je losa....mogao je igman jos koji datwazza je napisao/la:Igman 3 - Stolac - 0
Zadnja izmjena: jasta, dana/u 13 sep 2012, 12:20, ukupno mijenjano 1 put.
Turbina - Rama 3:1
evo bit cu realan i reci da je Rama odigrala odlicnu utakmicu zabili go na pocetku utakmice i onda se odlicno branili sve do 60 i neke minute i onda je Turbina zabila cista 3 gola, ali Turbina je trebala dobiti minimalno 1 crveni karton, jer je jedan od igraca Rame sam isao na golmana i oboren je s ledja i taj igrac je dobio zuti karton, ali da su toliko pokradeni kao sto kaze makaveli i nije u pravu jer ni Turbini nije dosudjen penal nakon sto je jedan od igraca Rame odbranio loptu rukom koja bi 99 % zavrsila u golu..
hnkvisici ne kazem ja da cete bit docekani prije utakmice i prijetnje i tako to.. to nismo mi nikad radili al samo kazem da cemo vam vratiti u igri za ono udaranje bez lopte po mudima naseg igraca i tako to..
evo bit cu realan i reci da je Rama odigrala odlicnu utakmicu zabili go na pocetku utakmice i onda se odlicno branili sve do 60 i neke minute i onda je Turbina zabila cista 3 gola, ali Turbina je trebala dobiti minimalno 1 crveni karton, jer je jedan od igraca Rame sam isao na golmana i oboren je s ledja i taj igrac je dobio zuti karton, ali da su toliko pokradeni kao sto kaze makaveli i nije u pravu jer ni Turbini nije dosudjen penal nakon sto je jedan od igraca Rame odbranio loptu rukom koja bi 99 % zavrsila u golu..
hnkvisici ne kazem ja da cete bit docekani prije utakmice i prijetnje i tako to.. to nismo mi nikad radili al samo kazem da cemo vam vratiti u igri za ono udaranje bez lopte po mudima naseg igraca i tako to..
- slogauskoplje
- Kontakt:
DiNno je napisao/la:Turbina - Rama 3:1
u 96 minuti kod 3:1

Sloga Uskoplje
Igman čuva vrh, Lokosi bolji od Ljubušaka, kanonada Brotnja
Lider na tabeli Igman osvojio je nove bodove u Konjicu i tako zadržao prvo mjesto, a u stopu ga prate Turbina, koja je pobijedila Ramu, i Tomislav, koji je u gostima savladao novajliju Posušje.
Lokomotiva je minimalnim rezultatom savladala čvrste ljubušake. Gol odluke postigao je Mazreku u 25. minuti, nakon dobrog proigravanja Mušića. Lokosi su u nekoliko navrata zaprijetili gostima, ali su Bešo, Kovačević, Stupac i Mazreku bili neprecizni.
Brotnjo je sa osam golova isprašilo Kupres. Strijelci za Čitlučane bili su Miloš u 4',18' i 90', Šarac u 78', 84 i 87', te Skoko u 30' i 40'..Ovom pobjedom, Brotnjo je najavilo bolje rezultate i u sljedećem kolu ide u Višiće potpuno rasterećeno.
Bigeste je na odmor otišlo sa golom prednosti, ali su Višići u nastavku susreta bolje otvorili zaigrali, pa su iz jednog kornera došli do izjednačenja. U šesnaestercu Bigeste, najbolje se snašao Menalo i donio radost svome timu.
Sloga u Grudama nije uspjela da sačuva minimalnu prednost, a Klis nastavlja sa slabim igrama. Na domaćem terenu nisu uspjeli da savladaju Kamešnicu iako su na poluvremenu imali gol prednosti. Strijelci Klisa su tek u petom kolu postigli svoj prvi gol, a fenjer na tabeli prepustili su Kupresu.
Klis - Kamešnica 1:2 (0:1)
Grude - Sloga 1:1 (0:0)
Lokomotiva - Sloga (Lj) 1:0 (1:0)
Posušje - Tomislav 0:2 (0:2)
Igman - Stolac 3:0 (1:0)
Turbina - Rama 3:1 (0:1)
Bigeste - Višići 1:1 (1:0)
Brotnjo - Kupres 8:0 (4:0)
Tabela
1.Igman 5 4 1 0 14:4 13
2.Tomislav 5 4 0 1 15:2 12
3.Turbina 5 4 0 1 10:4 12
4.Kamešnica 5 3 2 0 11:5 11
5.Sloga (GV/Us) 5 3 2 0 5:1 11
6.Stolac 5 3 0 2 9:6 9
7.Lokomotiva 5 3 0 2 6:12 9
8.Brotnjo 5 2 1 2 13:3 7
9.Posušje 4 2 0 2 10:7 6
10.Višići 4 1 1 2 6:8 4
11.Sloga (Lj) 5 1 1 3 4:8 4
12.Grude 5 1 1 3 5:10 4
13.Bigeste 5 1 1 3 5:15 4
14.Rama 5 1 0 4 10:15 3
15.Klis 5 0 1 4 1:11 1
16.Kupres 5 0 1 4 4:16 1
Lider na tabeli Igman osvojio je nove bodove u Konjicu i tako zadržao prvo mjesto, a u stopu ga prate Turbina, koja je pobijedila Ramu, i Tomislav, koji je u gostima savladao novajliju Posušje.
Lokomotiva je minimalnim rezultatom savladala čvrste ljubušake. Gol odluke postigao je Mazreku u 25. minuti, nakon dobrog proigravanja Mušića. Lokosi su u nekoliko navrata zaprijetili gostima, ali su Bešo, Kovačević, Stupac i Mazreku bili neprecizni.
Brotnjo je sa osam golova isprašilo Kupres. Strijelci za Čitlučane bili su Miloš u 4',18' i 90', Šarac u 78', 84 i 87', te Skoko u 30' i 40'..Ovom pobjedom, Brotnjo je najavilo bolje rezultate i u sljedećem kolu ide u Višiće potpuno rasterećeno.
Bigeste je na odmor otišlo sa golom prednosti, ali su Višići u nastavku susreta bolje otvorili zaigrali, pa su iz jednog kornera došli do izjednačenja. U šesnaestercu Bigeste, najbolje se snašao Menalo i donio radost svome timu.
Sloga u Grudama nije uspjela da sačuva minimalnu prednost, a Klis nastavlja sa slabim igrama. Na domaćem terenu nisu uspjeli da savladaju Kamešnicu iako su na poluvremenu imali gol prednosti. Strijelci Klisa su tek u petom kolu postigli svoj prvi gol, a fenjer na tabeli prepustili su Kupresu.
Klis - Kamešnica 1:2 (0:1)
Grude - Sloga 1:1 (0:0)
Lokomotiva - Sloga (Lj) 1:0 (1:0)
Posušje - Tomislav 0:2 (0:2)
Igman - Stolac 3:0 (1:0)
Turbina - Rama 3:1 (0:1)
Bigeste - Višići 1:1 (1:0)
Brotnjo - Kupres 8:0 (4:0)
Tabela
1.Igman 5 4 1 0 14:4 13
2.Tomislav 5 4 0 1 15:2 12
3.Turbina 5 4 0 1 10:4 12
4.Kamešnica 5 3 2 0 11:5 11
5.Sloga (GV/Us) 5 3 2 0 5:1 11
6.Stolac 5 3 0 2 9:6 9
7.Lokomotiva 5 3 0 2 6:12 9
8.Brotnjo 5 2 1 2 13:3 7
9.Posušje 4 2 0 2 10:7 6
10.Višići 4 1 1 2 6:8 4
11.Sloga (Lj) 5 1 1 3 4:8 4
12.Grude 5 1 1 3 5:10 4
13.Bigeste 5 1 1 3 5:15 4
14.Rama 5 1 0 4 10:15 3
15.Klis 5 0 1 4 1:11 1
16.Kupres 5 0 1 4 4:16 1
Delegiranje službenih osoba 6. kola Druge lige "JUG"
Utakmice počinju u 16:00 sati
Subota 15.9.2012
RAMA-BIGESTE(Majkl Proleta-Čapljina,Armin Ćerić-Čapljina,Jure Musa-Čitluk)
Delegat: Dragan Čolić-Kupres
TOMISLAV-IGMAN(Frano Jelić-Široki Brijeg,Dražen Mustapić-Ljuti Dolac,Marin Čužić-Široki Brijeg)
Delegat: Željko Drlje-Mostar
KLIS-GRUDE(Romeo Primorac-Ljubuški,Mario Miličević-Posušje,Darijo Lovrić-Široki Brijeg)
Delegat: Fadil Peco-Mostar
Nedjelja 16.9.2012
KAMEŠNICA-KUPRES(Marin Pavlović-Ljubuški,Zvonimir Mandić-Ljubuški,Željko Roso-Ljubuški)
Delegat: Zorislav Nuić-Čapljina
VIŠIĆI-BROTNJO(Elvir Čilić-Jablanica,Vedran Marčinko-Konjic,Sanel Grljević-Mostar)
Delegat: Enes Šljivo-Konjic
STOLAC-TURBINA(Stipe Velić-Livno,Miro Novokmet-Livno,Stjepan Konta-Livno)
Delegat: Vinko Begić-Posušje
SLOGA/LJ/-POSUŠJE(Mario Mikulić-Mostar,Emil Husković-Mostar,Armin Jelin-Mostar)
Delegat:Tomo Krešo-Livno
SLOGA/G.V.-U/-LOKOMOTIVA(Mario Ivković-Livno,Marko Grebenar-Livno,Ivica Mikulić-Široki Brijeg)
Delegat: Ante Milić-Livno
Subota 15.9.2012
TOMISLAV-IGMAN(Frano Jelić-Široki Brijeg,Dražen Mustapić-Ljuti Dolac,Marin Čužić-Široki Brijeg)
KLIS-GRUDE(Romeo Primorac-Ljubuški,Mario Miličević-Posušje,Darijo Lovrić-Široki Brijeg)
Nedjelja 16.9.2012
KAMEŠNICA-KUPRES(Marin Pavlović-Ljubuški,Zvonimir Mandić-Ljubuški,Željko Roso-Ljubuški)
VIŠIĆI-BROTNJO(Elvir Čilić-Jablanica,Vedran Marčinko-Konjic,Sanel Grljević-Mostar)
SLOGA/G.V.-U/-LOKOMOTIVA(Mario Ivković-Livno,Marko Grebenar-Livno,Ivica Mikulić-Široki Brijeg)
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 14 sep 2012, 13:26, ukupno mijenjano 1 put.
neeeee :/ 0-1 je tad bilo za Ramu :Sslogauskoplje je napisao/la:DiNno je napisao/la:Turbina - Rama 3:1
u 96 minuti kod 3:1
- benfica1923
- Kontakt:
Grdan je napisao/la:Delegiranje službenih osoba 6. kola Druge lige "JUG"
Subota 15.9.2012
Nedjelja 16.9.2012
Utakmica u Stocu nije odigrana nedjeljom mislim na 1.tim ima 20 godina,jel zna netko zasto se izaslo u susret Turbini!!!
- benfica1923
- Kontakt:
jasta je napisao/la:vidi se da nisu los tim...ali ono neprestano prigovaranje jedan drugom nisam odavno vidio....nema 2 igraca da sute i igraju.....i kondicija im je losa....mogao je igman jos koji datwazza je napisao/la:Igman 3 - Stolac - 0
Jbg.brate,pola ih konobari pola studenti dodju na trening kad mogu,nebi ni ti dolazio sigurno da za godinu dana dobijes nekih 100 maraka,a i to je bilo davno...Svi imaju svoje obveze al eto vole nogomet i grad u kojem zive pa igraju iz ljubavi!!!
to je skkroz pozitivno od njih .U jednom trenutku se na utakmici možda i vidio taj nedostatak motivacije , na drugoj strani ekipa Igmana stoji stabilno u finansijskom pogledu i oni ginu za bodove dok ti momci sa velikom dozom opreza ( iako nijedan oštar start nije bio na utakmici ) igraju , što je i logično jer ih se kako kažeš 'Benfica' ne plaća ništa .A momci to stvarno zasluzuju .
Kolo puno zanimljivih utakmica:Igman-Tomislav,Stolac-Turbina,Višići-Brotnjo,Sloga Uskoplje-Lokomotiva
.

Ja koliko znam Stolac je trazio da se igra u nedelju, jer ni nama nije bilo jasno zasto se igra u nedelju :-/benfica1923 je napisao/la:
Utakmica u Stocu nije odigrana nedjeljom mislim na 1.tim ima 20 godina,jel zna netko zasto se izaslo u susret Turbini!!!
- benfica1923
- Kontakt:
Nismo mi sigurno,jer nam neodgovara,neće igrati nekolika standarna radi toga što je u nedjelju,jer je subota uvijek bila,alll ide se na pobjedu....DiNno je napisao/la:Ja koliko znam Stolac je trazio da se igra u nedelju, jer ni nama nije bilo jasno zasto se igra u nedelju :-/benfica1923 je napisao/la:
stolac dere
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
- slogauskoplje
- Kontakt:
sigurnobenfica1923 je napisao/la:Nismo mi sigurno,jer nam neodgovara,neće igrati nekolika standarna radi toga što je u nedjelju,jer je subota uvijek bila,alll ide se na pobjedu....DiNno je napisao/la:Ja koliko znam Stolac je trazio da se igra u nedelju, jer ni nama nije bilo jasno zasto se igra u nedelju :-/benfica1923 je napisao/la:
Sloga Uskoplje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.