1. HNL
Re: 1. HNL
"A kad jednom svima kažem zbogom, za sve vijeke ja ću ostat s tobom..."
Stjepane počivaj u miru
Stjepane počivaj u miru
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- badblueboylivno
- Kontakt:

Dolazio je s obitelji u Livno pa sam ga viđao po lokalnim turnirima. Počivaj u miru, hrabri dječače!

Hayley <3
Frane Vitaic
. Majstor ostaje majstor
Jako dobra utakmica u Vinkovcima, cak 6 golova

HRHB
HRHB
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Realan ishod na kraju, po bod svakome
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Koliko je jaka HNL. Bez obzira na ishod za prvaka, tesko mozes gledati losu tekmu. Gine se za bodove. 10 zutih u Vinkovcima. Sudjenje je najlosiji segment lige?Android je napisao/la:Frane Vitaic![]()
. Majstor ostaje majstor
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- gerdmuller
- Kontakt:
Vec sedmu utakmicu zaredom Cibalia prima gol no,nimalo ne sumnjam da ce to Mrsic s vremenom dovesti u red.Sad slijedi prcija i ne bude li Cibalia morala pustiti utakmicu vjerujem u pozitivan ishod.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Zbog ovog meni u glavi da Hrvatskoj ni 1% ne treba regionalna liga, samo dobar marketing koji ce privuci gledatelje. Stvarno mozes pogledati bruku dobrih utakmica. Naravno, ima tu i losih utakmica, ali se i u Engleskoj pogleda losa utakmica. Lose utakmice uglvnom odigra Dinamo na domacem terenu protiv ekipa koje nisu Rijeka i Hajduk.UltrasNotRed je napisao/la:
Koliko je jaka HNL. Bez obzira na ishod za prvaka, tesko mozes gledati losu tekmu. Gine se za bodove. 10 zutih u Vinkovcima. Sudjenje je najlosiji segment lige?
Primjer Hajduk - Lokomotiva, utakmice uvijek pune naboja i te utakmice uvijek pogledam, ali i sve utakmice Lokomotive koja bez obzira na sve vec par sezona igra gledljiv nogomet. U Vinkovcima se uvijek igrao odlican nogomet, Cibalia se nadigravala nebitno s kim igra, taman da im je i Barcelona dolazila i zato mi je drago da su se vratili. Jos se sjecam onih 4-3 za Dinamo, pa ono je ravno finalu LP. Jedan Dragovoljac je u sezoni kada je ispao igrao za oko lijep nogomet i uvijek ga se moglo pogledati. I nikad necu prezaliti sto tada Osijek nije ispao, ali evo Osijek ove sezone igra lijepo i dobro, lijepo igra i Belupo, samo mi Split, Inter i Istra nisu gledljivi mada mislim da ce i oni odigrati dobrih utakmica, najprije Inter.
Samo je posjeta daleko ispod onog sto prikazana igra zasluzuje. Jucer je u Vinkovcima bilo 1.000 ljudi i bas kao sto sam rekao, dzabe da je s Hajdukom bilo i 10.000 ako ce sljedece utakmice biti ovakva posjeta, mada je za ekipe s dna tabele svaka posjeta iznad 1.000 sasvim OK ako vidimo posjete u prethodnim sezonama.
Sinoc se mogao vidjeti bolji nogomet nego tad s Hajdukom, ali HNL je na previse losem glasu i ljude ne zanima, a po rezultatima u Europi mozemo vidjeti da se stvarno igra sve bolje i bolje. Potpuno suprotan primjer cu dati s BiH PL u kojoj se igra sve losiji nogomet i to se u Europi vidi, ali su ekipe izjednacenije, prvenstvo je zanimljivije i mnogi ce reci kako je PL jaca nego ikad samo zbog cinjenice da je dosta ekipa na vrhu koje su kvalitetom jako blizu, a i dodat ce to da bi PL bila najjaca liga u regionu da se igra liga 10. HNL bi i tad bio daleko jaci, ali bi PL vjerojatno bila zanimljivija zbog te svoje izjednacenosti.
Splitski derbi danas... prognoze?
Split - 0vedoz je napisao/la:Splitski derbi danas... prognoze?
Hajduk - gol po pola sata igre Ohandze

Tko prati Rnk Split? Velika kvota na Hajduk, jel se isplati za veci ulog? Kontam da je vecina navijaca za Hajduk iako se igra na stadionu Splita..
Ma losi su i jedni i drugi. Gore sam se malo zezao. Mislim da je X realan ishod i da bi utakmicu mogao rijesiti samo pojedinac tipa Ohandza. Vjerujem cak da ce Hajduk igrati u prosaranom sastavu zbog uzvrata EL u cetvrtak iako je ta utakmica vec rijesena, ali sigurno da ima i umornih od prve utakmice.Razbojnik je napisao/la:Tko prati Rnk Split? Velika kvota na Hajduk, jel se isplati za veci ulog? Kontam da je vecina navijaca za Hajduk iako se igra na stadionu Splita..
Ako bih morao birati pobjednika onda bih tipovao na Hajduk. Svega 2-3 puta je Split slavio protiv Hajduka u 20-25 utakmica.
Split vec 11 utakmica ne zna za pobjedu, zadnji put gol zabili Lokomotivi 20.03... Hajduk je favorit, igrat ce prakticki pred svojim navijacima, ali opet, u derbijima se nikad ne zna
Marin Tomasov cini se ide u Al Nassr posle uzvratne utakmice EL... Vargic, Samardzic, Leskovic, Brezovec, Mocinic, Kajevic, Balaj, Kantrida se ne pravi? Volpi u problemima ili?

Marin Tomasov cini se ide u Al Nassr posle uzvratne utakmice EL... Vargic, Samardzic, Leskovic, Brezovec, Mocinic, Kajevic, Balaj, Kantrida se ne pravi? Volpi u problemima ili?
HRHB
HRHB
Mislim da je Misko obecao vise nego sto je obecano njemu. I ova razina na koju se sad Rijeka digla je jako puno u odnosu na ono od prije par godina, ali su im obecanja i ocekivanja bila prevelika. Oni mogu izrasti u jos veci klub s jos vecim dosezima, cak i da taj stadion naprave, ali ne moze preko noci kako su mislili.Android je napisao/la:
Evo i Osijek krece u slican projekt, malo su ojacali ekipu, zele da se uskoro bore za Europu, ovih dana trebaju predstaviti plan stadiona i kampa, ali ni oni nece sutra igrat grupe LP nego polako i smisleno. Da u HNL dodje neki Arap s milijardama tesko da bi prve sezone osvojio ligu, druge usao u grupe LP i trece imao gotov stadion. Liga nema reputaciju, klubovi nemaju reputaciju, stadione je*e birokracija i sve je usporeno.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Onoga tko bi HNL uvukao u regionalnu ligu, potpisnika takvog sr.anja, likvidirati. To je iskljucivo za one koji nisu u stanju ici naprijed, koji nisu u stanju jacati. HNL je izvrsna liga sto se tice priredjivanja utakmica. Samo da je malo vise love, Hrvatska bi u 10 liga Europe, sigurica.Signore je napisao/la:Zbog ovog meni u glavi da Hrvatskoj ni 1% ne treba regionalna liga, samo dobar marketing koji ce privuci gledatelje. Stvarno mozes pogledati bruku dobrih utakmica. Naravno, ima tu i losih utakmica, ali se i u Engleskoj pogleda losa utakmica. Lose utakmice uglvnom odigra Dinamo na domacem terenu protiv ekipa koje nisu Rijeka i Hajduk.UltrasNotRed je napisao/la:
Koliko je jaka HNL. Bez obzira na ishod za prvaka, tesko mozes gledati losu tekmu. Gine se za bodove. 10 zutih u Vinkovcima. Sudjenje je najlosiji segment lige?
Primjer Hajduk - Lokomotiva, utakmice uvijek pune naboja i te utakmice uvijek pogledam, ali i sve utakmice Lokomotive koja bez obzira na sve vec par sezona igra gledljiv nogomet. U Vinkovcima se uvijek igrao odlican nogomet, Cibalia se nadigravala nebitno s kim igra, taman da im je i Barcelona dolazila i zato mi je drago da su se vratili. Jos se sjecam onih 4-3 za Dinamo, pa ono je ravno finalu LP. Jedan Dragovoljac je u sezoni kada je ispao igrao za oko lijep nogomet i uvijek ga se moglo pogledati. I nikad necu prezaliti sto tada Osijek nije ispao, ali evo Osijek ove sezone igra lijepo i dobro, lijepo igra i Belupo, samo mi Split, Inter i Istra nisu gledljivi mada mislim da ce i oni odigrati dobrih utakmica, najprije Inter.
Samo je posjeta daleko ispod onog sto prikazana igra zasluzuje. Jucer je u Vinkovcima bilo 1.000 ljudi i bas kao sto sam rekao, dzabe da je s Hajdukom bilo i 10.000 ako ce sljedece utakmice biti ovakva posjeta, mada je za ekipe s dna tabele svaka posjeta iznad 1.000 sasvim OK ako vidimo posjete u prethodnim sezonama.
Sinoc se mogao vidjeti bolji nogomet nego tad s Hajdukom, ali HNL je na previse losem glasu i ljude ne zanima, a po rezultatima u Europi mozemo vidjeti da se stvarno igra sve bolje i bolje. Potpuno suprotan primjer cu dati s BiH PL u kojoj se igra sve losiji nogomet i to se u Europi vidi, ali su ekipe izjednacenije, prvenstvo je zanimljivije i mnogi ce reci kako je PL jaca nego ikad samo zbog cinjenice da je dosta ekipa na vrhu koje su kvalitetom jako blizu, a i dodat ce to da bi PL bila najjaca liga u regionu da se igra liga 10. HNL bi i tad bio daleko jaci, ali bi PL vjerojatno bila zanimljivija zbog te svoje izjednacenosti.
Vita est militia
Nikad nisam razumio zasto se za tu utakmicu kaze da je derbi. Cijeli Split navija za Hajduk, za RNK navija mozda stotinjak ljudi,ako i toliko.Android je napisao/la:Split vec 11 utakmica ne zna za pobjedu, zadnji put gol zabili Lokomotivi 20.03... Hajduk je favorit, igrat ce prakticki pred svojim navijacima, ali opet, u derbijima se nikad ne zna![]()
Hajduk-Split je derbi isto kao sto je to Olimpic-Zeljo/Sarajevo, ako ne i manje. Nikakvih tenzija tu nema.
HNL bi mogao biti vrlo dobra liga kad bi se ocistila od kriminala. Trenutno je mocvara u kojoj se pobjednik zna i prije pocetka, to sto kvalitet igraca nije los ne znaci da se ne radi o jednoj od najdosadnijih liga na svijetu.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Split uvijek dobro odigra protiv Hajduka, tijesne su to utakmice. Bit će večeras gusta utakmica, ne vjerujem da će Hajduk to lako pobijediti, x je najvjerojatniji ali opet ako se otvori zarana jednima ili drugima...
LeBron James
Split se napali protiv Hajduka, a sad bi moglo bit još više gutavo jer se Hajduk istrošio u Ukrajini.
Koliko pratim situaciju, on ima poslove uglavnom u Nigeriji.Android je napisao/la: Volpi u problemima ili?
E pa nedavno je bila smjena vlasti u Nigeriji, tako da su ogromne sanse da je izgubio velik dio kolaca.
Vjerojatno Volpi svoje klubove financira od posotaka profita, to je njemu sitna para.. samo ove godine mu profita sigurno nema...
Sve u svemu dobro je Rijeka prosla s njim, ulozio je on dobro u kratko vrijeme.. dobila je Rijeka dobre igrace, napravila rezultate, dobila infrastrukturu... samo moraju imati nekakvu strategiju samoodrzivosti jer ljudi kao Volpi nisu neka garancija za dugorocne planove.. moze Vopli sutra prodati klub.
lupio 2 pa kud puklo..Signore je napisao/la:Ma losi su i jedni i drugi. Gore sam se malo zezao. Mislim da je X realan ishod i da bi utakmicu mogao rijesiti samo pojedinac tipa Ohandza. Vjerujem cak da ce Hajduk igrati u prosaranom sastavu zbog uzvrata EL u cetvrtak iako je ta utakmica vec rijesena, ali sigurno da ima i umornih od prve utakmice.Razbojnik je napisao/la:Tko prati Rnk Split? Velika kvota na Hajduk, jel se isplati za veci ulog? Kontam da je vecina navijaca za Hajduk iako se igra na stadionu Splita..
Ako bih morao birati pobjednika onda bih tipovao na Hajduk. Svega 2-3 puta je Split slavio protiv Hajduka u 20-25 utakmica.

Odlicno Osijek stoji u prvih pola sata, samo tako 

I okliznu se na kraju...jopaa7 je napisao/la:Odlicno Osijek stoji u prvih pola sata, samo tako
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.